reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
No, nie wiem, Kasiu, ja bym jednak wolała te 14 kg :sorry: Może Maciek nie wygląda na 17 kg, ale obawiam się, że odziedziczył skłonności do tycia po rodzinie męża i mojej w sumie też.
Majandra spokojnie Maciuś wygląda super i w ogóle nigdzie nie ma nadwagi a że tyle waży to co, każdy jest inny

No to i Tuśkę do tego klubu "maluczkich" można zaliczyć;-) wzrost 91cm a waga 13kg:szok: chuderlak z niej straszny:sorry:

Zuzia wazy 13 kg a wzrostu ma 96 cm i taka grubiutka mi sie ostatnio wydaje :sorry:
duzo ostatnio je nawet lekarka mi ostatnio powiedziala zebym jej ograniczyla biale pieczywo i slodycze bo przez 5 miesiecy przytyla 1,5 kg

Luandzia przy tym wzroscie 13kg nie wydaje mi sie duzo..... 5 miesiecy i 1,5 kg to chyba normlanie... dziwna ta teoria lekarki

wiem ze nie jest gruba ale na pewno nie chudzinka buzie ma strasznie okraglutka
Zuzia sporo teraz je i musze troche ja stopowac zwlaszcza jezeli chodzi o slodycze bo wyszla jej alergia i generalnie ma zakaz jedzenia cukierkow czekolad lizakow itp

Luandzia lekarką nie jestem, ale zgadzam się z Asią 1,5 kg w 5 miesięcy to nic zlego :no: a że Zuzia ma okragłą buzie to chyba równie normalne. Praktycznie wszystkie dzieci w tym wieku mają okrągle buzie.

Zuzia wazy tyle co Julitka, a jest 4cm wyzsza. ja uwazam, ze moja niunka ejst chudzinka, wiec dziwne, zeby Zuzia byla okraglutka:-p moze buzie ma okragla, ale jak z reszta ciaal: zeberka wystaja? nozki patyczki?:laugh2:

reklama
moj Mikolaj ma 15.5 kg a wzrostu 98 cm i wcale nie jest gruby ! na szczepieniu nikt nie mowil ze mam go:-D:tak: odchudzac

No to ładnie waży Twój Mikołaj :tak:

Mojej kuzynki synek również waży 15kg jest nieco niższy od Kuby to podejrzewam, że ma w okolicach 95cm nie jest gruby, ale jest bardzo ubity.

Do góry