reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
No, nie wiem, Kasiu, ja bym jednak wolała te 14 kg :sorry: Może Maciek nie wygląda na 17 kg, ale obawiam się, że odziedziczył skłonności do tycia po rodzinie męża i mojej w sumie też.
Majandra spokojnie Maciuś wygląda super i w ogóle nigdzie nie ma nadwagi a że tyle waży to co, każdy jest inny

No to i Tuśkę do tego klubu "maluczkich" można zaliczyć;-) wzrost 91cm a waga 13kg:szok: chuderlak z niej straszny:sorry:

Zuzia wazy 13 kg a wzrostu ma 96 cm i taka grubiutka mi sie ostatnio wydaje :sorry:
duzo ostatnio je nawet lekarka mi ostatnio powiedziala zebym jej ograniczyla biale pieczywo i slodycze bo przez 5 miesiecy przytyla 1,5 kg

Luandzia przy tym wzroscie 13kg nie wydaje mi sie duzo..... 5 miesiecy i 1,5 kg to chyba normlanie... dziwna ta teoria lekarki

wiem ze nie jest gruba ale na pewno nie chudzinka buzie ma strasznie okraglutka
Zuzia sporo teraz je i musze troche ja stopowac zwlaszcza jezeli chodzi o slodycze bo wyszla jej alergia i generalnie ma zakaz jedzenia cukierkow czekolad lizakow itp

Luandzia lekarką nie jestem, ale zgadzam się z Asią 1,5 kg w 5 miesięcy to nic zlego :no: a że Zuzia ma okragłą buzie to chyba równie normalne. Praktycznie wszystkie dzieci w tym wieku mają okrągle buzie.

Zuzia wazy tyle co Julitka, a jest 4cm wyzsza. ja uwazam, ze moja niunka ejst chudzinka, wiec dziwne, zeby Zuzia byla okraglutka:-p moze buzie ma okragla, ale jak z reszta ciaal: zeberka wystaja? nozki patyczki?:laugh2:

reklama
moj Mikolaj ma 15.5 kg a wzrostu 98 cm i wcale nie jest gruby ! na szczepieniu nikt nie mowil ze mam go:-D:tak: odchudzac

No to ładnie waży Twój Mikołaj :tak:

Mojej kuzynki synek również waży 15kg jest nieco niższy od Kuby to podejrzewam, że ma w okolicach 95cm nie jest gruby, ale jest bardzo ubity.

Do góry