Majandra to ładnie Macius rosnie......w 2 tyg 1,5cm podskoczyłDomowe pomiary na 2,5 roku:
waga: 17,5 kg
wzrost: 96,5 cm
Waga jego mnie przeraża, ale przecież odchudzać go nie będę
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Majandra to ładnie Macius rosnie......w 2 tyg 1,5cm podskoczyłDomowe pomiary na 2,5 roku:
waga: 17,5 kg
wzrost: 96,5 cm
Waga jego mnie przeraża, ale przecież odchudzać go nie będę
Majandra spokojnie Maciuś wygląda super i w ogóle nigdzie nie ma nadwagi a że tyle waży to co, każdy jest innyNo, nie wiem, Kasiu, ja bym jednak wolała te 14 kg Może Maciek nie wygląda na 17 kg, ale obawiam się, że odziedziczył skłonności do tycia po rodzinie męża i mojej w sumie też.
Raczej nie, ostatnio źle go zmierzyłam, dziś ładnie, prosto stanął.Majandra to ładnie Macius rosnie......w 2 tyg 1,5cm podskoczył
No to i Tuśkę do tego klubu "maluczkich" można zaliczyć;-) wzrost 91cm a waga 13kg chuderlak z niej straszny
moj Mikolaj ma 15.5 kg a wzrostu 98 cm i wcale nie jest gruby ! na szczepieniu nikt nie mowil ze mam go odchudzac