reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

a tam mam nadzieję że będzie mieć większa stopę od mojej bo nikomu nie życzę poszukiwania fajnych eleganckich butów w rozmiarze 35:baffled:

ani za mala, ani za duza nie sa dobre, to wiadomo:tak:

A mój Adaśko nadal małitki (Nuska a jak Igorek???) , ma tylko 84 cm a buciki 22 na styk, w piątek kupiłam mu nowe trampki juz 23...... troche luźne ale musi mieć ze względu na paluszek

ale wy oboje ejstescie wysocy, wiec nie ma sie co obawiac. podskoczy:tak:

Julitce wzrost na razie stanal na 89cm, waga tez :12.5kg

reklama
A mój Adaśko nadal małitki (Nuska a jak Igorek???) , ma tylko 84 cm a buciki 22 na styk, w piątek kupiłam mu nowe trampki juz 23...... troche luźne ale musi mieć ze względu na paluszek

Igorek też jest malutki ma 86 cm waga około 11,5 - 12 kg co do bucików to 21-22 zależy od producenta

To mój Damian nie jest taki chuderlak jak mi się zdawało:blink: Będąc w piątek u lekarza waga pokazywała miedzy 12,50 a 12,80kg. Tylko nie wiem ile ma wzrostu:zawstydzona/y:

P wczoraj podniosl Julitke i stwierdzil, ze schudla u babci:-D. dzis ja wazylam i nadal jest 12.5kg, a wzrost albo 89 jak bylo, albo wiecej

reklama
Do góry