reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wzrost i waga naszych dzieci

a tam mam nadzieję że będzie mieć większa stopę od mojej bo nikomu nie życzę poszukiwania fajnych eleganckich butów w rozmiarze 35:baffled:

ani za mala, ani za duza nie sa dobre, to wiadomo:tak:

A mój Adaśko nadal małitki (Nuska a jak Igorek???) , ma tylko 84 cm a buciki 22 na styk, w piątek kupiłam mu nowe trampki juz 23...... troche luźne ale musi mieć ze względu na paluszek

ale wy oboje ejstescie wysocy, wiec nie ma sie co obawiac. podskoczy:tak:

Julitce wzrost na razie stanal na 89cm, waga tez :12.5kg

reklama
A mój Adaśko nadal małitki (Nuska a jak Igorek???) , ma tylko 84 cm a buciki 22 na styk, w piątek kupiłam mu nowe trampki juz 23...... troche luźne ale musi mieć ze względu na paluszek

Igorek też jest malutki ma 86 cm waga około 11,5 - 12 kg co do bucików to 21-22 zależy od producenta

To mój Damian nie jest taki chuderlak jak mi się zdawało:blink: Będąc w piątek u lekarza waga pokazywała miedzy 12,50 a 12,80kg. Tylko nie wiem ile ma wzrostu:zawstydzona/y:

P wczoraj podniosl Julitke i stwierdzil, ze schudla u babci:-D. dzis ja wazylam i nadal jest 12.5kg, a wzrost albo 89 jak bylo, albo wiecej

reklama
Do góry