reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wzrost i waga naszych dzieci

Jak mnie wkur*** takie matrony, które rozum i mądrość wychlały z mlekiem matki :wściekła/y: mądrzejsze od gówna!!!!! Ciągle by tylko doradzały i krytykowały nienawidzę takich ludzi!!!!! Jak dziecko mające dwa latka może mieć duży brzuszek przecież to jest dziecko!!! Jakie ma być szczypłe z tarą na brzuchu.

Mój chudzielec a ma równie odstający brzuszek.

reklama
a ja musze przzynac, ze Julitka nie ma jakos bardzo wystajacego brzuszka. natomiast synek znajomych, chudszy od niunki ma beben jak prezes:-D

Zważyłam małego na nowej wadze i widzę jaka różnica. Ta stara waga pokazywała cuda na kiju. Kuba waży 13,500kg a wzrost to jedna niewiadoma. Wysoki jest.

mi Stachu zahacza glową o drzwi lodówki, czyli ma juz 90 cm, waga za to jest niewiadomą, bo mam zabytkową w łazience.

23 miesiące:
waga 14,5 kg :sorry::szok: (mimo okropnego wybrzydzania przy jedzeniu:baffled:)
wzrost 90 cm (wg strony rosne-zdrowo.pl jest na 74 centylu; cieszę się, bo jest szansa, że nie pójdzie ze wzrostem w moją rodzinę :sorry:)
stopa 14 cm (chyba niezbyt długa, co?)

Ostatnia edycja:
czyli jaki rozmiar buta, 22?
Jultika ma stopke dluga na 15cm, a buty 23 sa na styk. w 24 jest troszke luzu. jestem przezazona jej wielka stopa!:szok:

A no i zapomniałam ze w piątek u lekarza udało nam sie zważyć i zmieżyć moja gwiazdę więc waży 11,700 i mieży 89cm :-)co do butków to Tuśka większość ma 22 rozmiar ale są już na styk także jak jej nie dawno kupowałam sandałki to brałam już 23 ja tam mam nadzieję że będzie mieć większa stopę od mojej bo nikomu nie życzę poszukiwania fajnych eleganckich butów w rozmiarze 35:baffled:

reklama
A mój Adaśko nadal małitki (Nuska a jak Igorek???) , ma tylko 84 cm a buciki 22 na styk, w piątek kupiłam mu nowe trampki juz 23...... troche luźne ale musi mieć ze względu na paluszek

Do góry