Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Donkat, mój Damian jest pół centymetra niższy od Julitki i 300 dag cięższy i ja mam wrażenie że szczypiorek z niego niesamowity i do tłuścioszka mu bardzo daleko.ja dzis zmierzylam Julitke i ma 81cm, wazy z pielucha juz usikana i butami 11.7kg, wiec bez tego pewnie 11kg, a stopke ma dlugosci 13.5cm
uwazam, ze nie jest za gruba a i tak niektoryz mowia, ze z niej tluscioszek
wkońcu zmierzyłam Wiki
wzrost 86cm
waga 11 kilo
jednak znów jest długa i cienka jak to Szymek mówi a jeszcze ze 2 tygosnie temu była gruba
witammateuszek ma prawie 10miesiecy wazy 10kg a wzrostu ma80cmwszyscy twierdza ze jak na swoj miesiac jes duży ale moim zdaniem wcale nie jest kluska chlopcy podobno z reguly sa wieksi od dziewczynek:-)pozdrawiam