reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wzrost i waga naszych dzieci

no właśnie jak to jest z gumkami? A może jakiś prorodzinny aptekarz je dziurawił? My cały czas na gumkach,ale w tym miesiącu lece do gina na kapitalny przegląd i ogólnie biorę się za swoje zdrowie, więc na bank będę znowu na tabsach

reklama
Boże z wątku wzrost i waga naszych maluszków zrobiłyście wątek najlepsze zabezpieczenie żeby zajść w ciążę;-):-Da tak na serio to my całe życie tylko z gumnką i jak je dołożyliśmy co by oś zmajstrować to już zaczynałam się martwić że coś z nami nie tak bo udało się dopiero po pół roku:sorry2:

Ja na gumki mam uczulenie :) i choćby mój małżonek chciał to ja stawiak znak zakazu bo później drapałabym się przez kolejne dwa dni już raz tak miałam i myślałam, że kaktusa se tam wsadze :/

Po staraniu się o Kube lepiej znam swój organizm i w 99% wiem kiedy mam dni płodne, ale jak wiadomo plemnik żyje 48h więc lepiej nie wyzykować. My to zawsze robimy na refleks :D

Ja na gumki mam uczulenie :) i choćby mój małżonek chciał to ja stawiak znak zakazu bo później drapałabym się przez kolejne dwa dni już raz tak miałam i myślałam, że kaktusa se tam wsadze :/

Po staraniu się o Kube lepiej znam swój organizm i w 99% wiem kiedy mam dni płodne, ale jak wiadomo plemnik żyje 48h więc lepiej nie wyzykować. My to zawsze robimy na refleks :D
ja bym tak nie mogła, a wiesz,że to najgłupsza metoda? Może masz uczulenie na daną firmę?

Kasiu - sa gumki NIElateksowe:tak:

Kasiu - sa gumki NIElateksowe:tak:
Nie my nie rozbimy tego przerywanymi ruchami :D oj to by meczyło jedziemy na maksa ;P a jak już ma dojść do ..... to szybko R ucieka.

Hruda nie wiedziałam, że są takie, ale i tak nie lubię w gumie tak jakoś nienaturalnie.

reklama
Do góry