Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez mam nerwa jak "ludzie" nazywaja Staska grubaskiemkurcze, nie wiem ile wazy julitka. uwazam ja i rodzina, ze nie jest chuda, ale tez nie gruba, tylko taka okraglutka jak dziecko. a na ulicy wszyscy od razu mowia: jaki grubasek!! niech spadaja, jesli nie widzieli w zyciu grubaska, o jakich piszecie
o moim piotrusiu tez mowili, ze tluscioszek. ale od kiedy zaczal raczkowac sytuacja sie zmienila. wczoraj bylam z nim u kolezanki, ktora stwierdzila nawet, ze chyba schudl!
a tak nawiasem mowiac to ta wlasnie kolezanka miesiac temu urodzila syneczka... chyba sie zapatrzylam
nie nie. ja jeszcze jakies 1,5 roku sie wstrzymam.ooooooooooo, czy bedzie kolejna starajaca sie mama???;-)