reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wzrost i waga naszych dzieci

niestety i ja znam takie nad wyraz wielkei dzieci
2 lataka 25 kilo i roczny 14,5
i w obydwu przypadakach rodzice nie widza problemu

reklama
kurcze, nie wiem ile wazy julitka. uwazam ja i rodzina, ze nie jest chuda, ale tez nie gruba, tylko taka okraglutka jak dziecko. a na ulicy wszyscy od razu mowia: jaki grubasek!! niech spadaja, jesli nie widzieli w zyciu grubaska, o jakich piszecie:angry:

kurcze, nie wiem ile wazy julitka. uwazam ja i rodzina, ze nie jest chuda, ale tez nie gruba, tylko taka okraglutka jak dziecko. a na ulicy wszyscy od razu mowia: jaki grubasek!! niech spadaja, jesli nie widzieli w zyciu grubaska, o jakich piszecie:angry:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tez mam nerwa jak "ludzie" nazywaja Staska grubaskiem:wściekła/y:

o moim piotrusiu tez mowili, ze tluscioszek. ale od kiedy zaczal raczkowac sytuacja sie zmienila. wczoraj bylam z nim u kolezanki, ktora stwierdzila nawet, ze chyba schudl! :szok:
a tak nawiasem mowiac to ta wlasnie kolezanka miesiac temu urodzila syneczka... chyba sie zapatrzylam :sorry2:

o moim piotrusiu tez mowili, ze tluscioszek. ale od kiedy zaczal raczkowac sytuacja sie zmienila. wczoraj bylam z nim u kolezanki, ktora stwierdzila nawet, ze chyba schudl! :szok:
a tak nawiasem mowiac to ta wlasnie kolezanka miesiac temu urodzila syneczka... chyba sie zapatrzylam :sorry2:

ooooooooooo, czy bedzie kolejna starajaca sie mama???;-)

O matko przerazilam sie jak pisalyscie o tych dzieciach z nadwaga.Moj 6,5 letni synek wazy 24 kilo.

reklama
Majandra co ty masz z tym grubaskiem :crazy: przecież Maciuś jest jeszcze malutki jak możesz przewidzieć ile będzie ważyła jak będzie dorosły :baffled: mam wielu kolegów którzy w wieku 15-16 lat byli niskimi pulpetami i nic nie wskazywało żeby miało się to zmienić a teraz są wysokimi wysportowanymi facetami .

Do góry