Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to moze sie zamienimy co?;-):-)Stasiek by, za przeproszeniem, zarl zarl i zarl a potem ewentualnie ulewal ulewal i ulewal .Monia wydaje mi sie ze Twoj synek wyglada ok moja Zuzka wazy ok 8 kg ( w osrodku powiedzieli ze 8,5 kg ale oni na 100 % maja zepsuta wage ) ale ma 80 cm wyglada duzo szczuplej nozki ma takie chudziutkie wlasciwie tylko glowke ma okragla ,chce ja troche podtuczyc ale ona ma inne zdanie na ten temat ...
niestety nie wiem dzis w przychodni tylko mi ja zwazyli ale mi sie wydaje nie za dlugaNo, proszę jak się laseczka z Hanifki zrobiła.:-) A wiesz ile ma wzrostu?
Teraz to nie wiem, ale mi sie wydaje długi. Jak patrze do książeczki z jego pomiarami to jest wszystko w porządku z centylami . Był czas, że miał śmiesznie krótkie nogi, ale to już mu minęło. Ja sie śmieje, ze masę ma po mamusi- ja byłam małym zawodnikiem sumo a wzrost po tatusiu ( 190cm).Gagulec - ale ile on ma wzrostu, proporcjonalny jest przynajmniej. Wazne zeby miescic sie na podbnym poziomie na siatkach centylowych...prawda Majandra?))
Nie chce mi się wstawać po książeczkęWazne zeby miescic sie na podbnym poziomie na siatkach centylowych...prawda Majandra?))
Monia, wierz mi, jest szczuplutki.