reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
Monia wydaje mi sie ze Twoj synek wyglada ok moja Zuzka wazy ok 8 kg ( w osrodku powiedzieli ze 8,5 kg ale oni na 100 % maja zepsuta wage ) ale ma 80 cm wyglada duzo szczuplej nozki ma takie chudziutkie wlasciwie tylko glowke ma okragla ,chce ja troche podtuczyc ale ona ma inne zdanie na ten temat ...

Kobitki to mój jest byku- 16 marca jak byliśmy sie szczepić miał 8740g i 77 cm długości. A jak latałam z nim 3 tygodnie temu do lekarza to było 9200!!!!i niby nie jest grubaskiem:sorry2:

Monia wydaje mi sie ze Twoj synek wyglada ok moja Zuzka wazy ok 8 kg ( w osrodku powiedzieli ze 8,5 kg ale oni na 100 % maja zepsuta wage ) ale ma 80 cm wyglada duzo szczuplej nozki ma takie chudziutkie wlasciwie tylko glowke ma okragla ,chce ja troche podtuczyc ale ona ma inne zdanie na ten temat ...
No to moze sie zamienimy co?;-):-)Stasiek by, za przeproszeniem, zarl zarl i zarl a potem ewentualnie ulewal ulewal i ulewal :-D:-D:-D.
Monia - twoj to szczuplaczek...noga mojego Staska jak u Pudziana...a nadgarstki jak u Papaja hehehe
Gagulec - ale ile on ma wzrostu, proporcjonalny jest przynajmniej. Wazne zeby miescic sie na podbnym poziomie na siatkach centylowych...prawda Majandra?:)))

Gagulec - ale ile on ma wzrostu, proporcjonalny jest przynajmniej. Wazne zeby miescic sie na podbnym poziomie na siatkach centylowych...prawda Majandra?:)))
Teraz to nie wiem, ale mi sie wydaje długi. Jak patrze do książeczki z jego pomiarami to jest wszystko w porządku z centylami . Był czas, że miał śmiesznie krótkie nogi, ale to już mu minęło. Ja sie śmieje, ze masę ma po mamusi- ja byłam małym zawodnikiem sumo:-D a wzrost po tatusiu ( 190cm).

no to duże jednak te wasze dzieciaczki:tak:Dominik 3 tygodnie temu ważył 7,360kg i mierzył jakieś 69cm...i to nie dziwne że mnie w przychodni mnie męczą, że za mało przybiera. Ale mi się wydaję, że nie jest najgorzej, coś tam jadł...teraz dopiero nic. Ale na cycunie zginie. Przetrzymam go z tydzień na piersi i może mu się znudzi strajk głodowy Image019.jpg

reklama
Do góry