reklama
Margaret80
1 kwietnia 2009 :)
To co ja mam powiedziec jak moja Tola na równe 8 miesiecy waży 7210... idzie z wagą identycznie jak jej mamusia;-)
To co ja mam powiedziec jak moja Tola na równe 8 miesiecy waży 7210... idzie z wagą identycznie jak jej mamusia;-)
Margaret- czas przestac sie martwic tą głupią wagą, moja na 8 m-cy wazyla 7330, przez miesiac przybrała 200g, no ale niestety dzieci robia sieę baaardzo ruchliwe i to co zjedzą zaraz spalą, na dodatek ida ząbki więc apetyt mniejszy...):-):-):-)
mojej znajomej córeczka ma 16 miesiecy i waży 9kg i wszystko ok )
A mamusia Hani to nawet rośnie szybciej niż córcia- oczywiście nie na wysokość);-);-);-);-)i chyba tyn to się trzeba martwić
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Racja- święte słowa Kainkas- trzeba wyluzować i nie porównywać dzieciaczków, każde ma swój indywidualny rytm i każde jest inne, tempo wzrostu i przybierania na wadze też jest sprawą indywidualną.
Wczoraj jak byłam na szczepieniu z Alexem obok siedziała mama z chłopczykiem co miał 8 mies, a wyglądał na najwyżej półroczne dziecko i ważył 6500, ale wszystko z Nim jak najbardziej ok.
Też jeszcze niedawno miałam etap że martwiłam się że mój Aluś taki maleńki.
No teraz bardziej się martwię o mnie bo z moich 23 kg przybranych w ciąży nic już nie zostało, a tak się cieszyłam że będę miała gdzieniegdzie więcej ciałka, masakra, znów jestem chuda, i pewnie jeszcze schudnę chociaż bardzo tego nie chcę.
Wczoraj jak byłam na szczepieniu z Alexem obok siedziała mama z chłopczykiem co miał 8 mies, a wyglądał na najwyżej półroczne dziecko i ważył 6500, ale wszystko z Nim jak najbardziej ok.
Też jeszcze niedawno miałam etap że martwiłam się że mój Aluś taki maleńki.
No teraz bardziej się martwię o mnie bo z moich 23 kg przybranych w ciąży nic już nie zostało, a tak się cieszyłam że będę miała gdzieniegdzie więcej ciałka, masakra, znów jestem chuda, i pewnie jeszcze schudnę chociaż bardzo tego nie chcę.
nenius
Przyjaciółki 2008
My byliśmy w przychodni wczoraj i 8-mies. Igorek waży 10610g i ma ponoć 74 cm wzrostu.
Agado
Mamusia Mateuszka :)
Niestety mam to samo, też miałam naiwna nadzieję, że troszkę ciałka zostanie a tu lipa............:-(Niesprawiedliwe toNo teraz bardziej się martwię o mnie bo z moich 23 kg przybranych w ciąży nic już nie zostało, a tak się cieszyłam że będę miała gdzieniegdzie więcej ciałka, masakra, znów jestem chuda, i pewnie jeszcze schudnę chociaż bardzo tego nie chcę.
A my mieliśmy się dzisiaj wybrać na ważenie ale tak leje, ze szkoda gadaćAle niewiele ponad 8 kilo się nie spodziewam, mój to też szczypiorekPo mamusi
ada1989
Mama Konradka :)
na 7 miesiecy i 15 dni Kondzio ma 9220 i 77,5 cm:-):-) w koncu go zmierzyli:-)
zuziunia
Fanka BB :)
ze mnie to jakaś beznadziejna matka bo ja nawet nie wiem ile zuśka waży, coś niecałe 8kg - teraz w ogóle nie przybiera bo ciągle zapidala i na jedzenie nie ma czasu
reklama
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Uzupełniam: Jula w wieku 7 miesięcy i 3 dni ważyła 7960g , jej długość to 71 cm.
U nas tez mało ciałka przybyło, ale to przez uczulenie i próbę ustalenia alergenu. Tydzien był sam cyc, to nie dziwota ze waga mała. Obyśmy to nadrobiły. A wzrost to jakis podejrzany bo ja ciuszki na 86 już kupuje
U nas tez mało ciałka przybyło, ale to przez uczulenie i próbę ustalenia alergenu. Tydzien był sam cyc, to nie dziwota ze waga mała. Obyśmy to nadrobiły. A wzrost to jakis podejrzany bo ja ciuszki na 86 już kupuje