reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga Naszych Dzidzi :)

11 grdnia mając 7 mies. i tydzień ważył 9600 g. Od 3 listopada przybrał 200 g, wzrostu nie mierzą więc nie wiem, ale ciuszki na 74 są na styk.

reklama
Stan też z dzisiaj
uwaga uwaga młody prawie dobił do 8kg :-)
Dokładna waga 7920
obwód główki 44
Obwód klaty 47
długości już nie mierzymy tylko wzrost i wzrostu ma 70cm

Saruś 2 tygodnie temu na szczepieniu miala 9,1kg i 74cm :) Znowu cos zaczela syzbko rosnac, widac po ubrankach, ktore znienacka zrobily sie za male :)

Oluś
10 miesięcy
waga - niecałe 10 kg
wzrost - nie mierzą :wściekła/y: ale ubranka na 80-86 :-)

Gabryś
3 lutego 10 miesięcy i waga 8630 :-( Nie dość, że nie chce mu się przybierać, to jeszcze się rozchorował i teraz nie chce jeść :baffled:

Dominik na dzień dzisiejszy waży 8300 i mierzy ok. 72 cm (dokładnie nie wiem, bo mam torpedę a nie dziecko i trudno utrzymać go w jednej pozycji na tyle długo, aby zdążyć przyłożyć miarkę :-p

reklama
Do góry