reklama
Margaret80
1 kwietnia 2009 :)
A my z wagą spadliśmy w centylach i teraz jestesmy miedzy 3 a 10:-( Wczoraj rozmawiałam z dwoma pediatrami i obie nie kazały dokarmiać tylko zostac narazie przy piersi tak jak do tej pory.
Tylko że Tola chyba ma to słabe przybieranie po mnie, bo ja podobnie ważyłam, a wieku 2 lat to zaledwie 10kg i zawsze jako dzieciak byłam poniżej wszelkich norm. Ja przejrzałam swoją ksieązeczkę zdrowia to tam na kazdej prawie stronie uwagi: niedowaga, mały wzrost, dokarmianie!
Tylko że Tola chyba ma to słabe przybieranie po mnie, bo ja podobnie ważyłam, a wieku 2 lat to zaledwie 10kg i zawsze jako dzieciak byłam poniżej wszelkich norm. Ja przejrzałam swoją ksieązeczkę zdrowia to tam na kazdej prawie stronie uwagi: niedowaga, mały wzrost, dokarmianie!
martulka1982
Zaangażowana w BB
Kamilka wreszcie przekroczyła 6 kilo:-) A dokładnie waga dziś pokazała 6030g:-)
aha83
kwietniówka '09
A mój Filippo waży 7390 i mierzy 68, więc niezły z niego pączuś
marys16
Fanka BB :)
:-) Pięknie Filipek rośnie. Ma wymiary jak 6 miesięczny :-)
szczesliwa
Fanka BB :)
a my na 25 centylu i za mało przybieramy
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
a my po ostatnim wazeniu i mierzeniu mamy 6050g i 67cm.. Mlody jest na 3 centylu, ale lekarka powiedziala, zeby sie nie martwic, bo on od poczatku jest na tym 3 i trzyma sie swojego toru.. pewnie taka juz jego uroda i tyle..
reklama
M
mikusia
Gość
przegladm tak wage Waszych pociech no i widze ze moj syn wazy strasznie duzo,ma juz 8 kg i 74 cm.Kawał chłopaurodzil sie mial 3900g i 56 cm. Juz podwoił swoja wage...jest na 75 centylu