reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga Naszych Dzidzi :)

reklama
u nas wczoraj było na wadze łazienkowej 7700 ale ile dokładnie to niewiem, Alex ostatnio coś niechętnie zjada butlę, najbardziej pasują Mu soczki , obiadki i deserki ze słoiczków, mleko i kaszki mleczne są blee, nieźle muszę nagimnastykować by trochę mleka wypił.

klucha, kobietki od początku dbają o linię, i są drobniutkie, a facet to musi być konkretny;-)

mikusia, ada, tak tak to bardzo słodki ciężar :tak:, no i bicepsy górą, darmowa siłownia jak nic:-D

no niby tak tylko niech ta moja hanka nie ma takiego jobla jak ja i je cos wiecej niz salaty. noteraz jem w miare normalnie bo karmie ale juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla jescswoje ubogie we wszystko zarelko.
moja hanka wazy 5500

dziewczyny, proszę nie narzekać;-) mój 10 dni temu ważył 8700!

Twoje szczęście jest kawł faceta:tak::tak:,jak podrośnie będzie mamusię na rączkach nosił!!!!

no niby tak tylko niech ta moja hanka nie ma takiego jobla jak ja i je cos wiecej niz salaty. noteraz jem w miare normalnie bo karmie ale juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla jescswoje ubogie we wszystko zarelko.
moja hanka wazy 5500

Twoja Hania jest najmłodsza z naszych forumowych dzieci i jak odziedziczyła mamusine geny to jakoś strasznie wypasiona nie będzie:-D;-):-D.

Najstarszy syn jest wielki na 10 lat ma 156 długości i ok 50 kilo żywej wagi,środkowa panienka ma 128 cm i 23kila(uwaga podaję pas 48:szok::szok:) w wieku 8 lat.Więc mam cichą nadzieję że choć to najmłodsze będzie średniaczkiem:tak::tak::tak:

Nasze najświeższe doniesienia wagowo-wzrostowe z 27.08 czyli na 3 miesiące i 3 tygodnie :

waga: 5480g
wzrost: 64cm

W miesiąc pół kg na przybyło.

Wiec się Klucha nie dołuj, Twoja Hania nie jest jedynym szczypioreczkiem ;-) Znam tu więcej takich :tak:
A pani doktor, która badała Anię przed szczepieniem (jeśli można nazwać badaniem zajrzenie do gardełka i pacnięcie dwa razy słuchawką klatki piersiowej przez ubranko :szok:) stwierdziła, że Ania ma... długie kończyny. Dobrze,że nie powiedziała odnóża, albo jeszcze jakoś bardzo ludzko :baffled:

reklama
Dokładnie.
A ostatnio w parku gadałam z babka, ktora miala synka 5-miesiecznego. No i jakos o wadze sie zgadalismy własnie. I ja tak jakos strzeliłam ze moja Ania z 6 kg bedzie miała , a ona ze jej synek to mial tyle 3 tygodnie po urodzeniu

Do góry