reklama
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
My też w przychodni na szczepieniach tylko bylismy. Lekarka kazała w lutym pokazać się na ważenie, ale choróbsk dookoła tyle, a córcia widzę że zdrowa, ładnie się rozwija, rośnie, to mi wystarczy. I na domowej wadze ją stawiałam, to wychodzi że ok.8kg szczęścia mam w domu
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Julcia majac 10 miesiecy i 2 dni wazyła 8700. Mało bo tylko 250g przybrała od ostatniej wizyty, ale lekarka stwierdzila ze jest to do zaakceptowania, bo pewnie wiecej sie rusza. I tak faktycznie jest. Mniej nie je nawet probuje wiecej dorosłych dan wiec próbuje sobie racjonalnie to tlumaczyc.
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
zapomnialam wpisac...
mialam po wizycie ale czasu brakuje
Simu dn 23 lutego wazyla 9500 g przy wzroscie 76 cm...duzo je i duzo sie rusza
mialam po wizycie ale czasu brakuje
Simu dn 23 lutego wazyla 9500 g przy wzroscie 76 cm...duzo je i duzo sie rusza
Ma_Dunia
Fanka BB :)
Julian waży mniej (na koniec 11.miesiąca - 8400g), wzrost i obwód głowy są na 50 centylu, i nie usłyszałam od periatry, że to jest problem. Póki je normalnie, czyli 220g obiadku+70g deseru, 2x250g gęstej kaszki i 3xpierś, śmiaje się i jest zadowolony to nie będę się martwić. Widocznie taka jego uroda.Ważyliśmy się dzisiaj na 11 miesięcy i wyszło 8700g. Spadamy poniżej 10 centyla
Ostatnia edycja:
reklama
szczesliwa
Fanka BB :)
my mamy 7.800 na przeszło 10 miesiecy -mała nisko w centylach ale zagłodzona to nie jest -zadowolona usmiechnieta a waga kontrolowana co tydzien...