reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga Naszych Dzidzi :)

Witajcie!
Z okazji nadchodzących 3 miesięcy mojej niuni postanowiłam ją zważyć, a co! :-)
Poprzednio mało przybrała (w 2 tyg.100g0 i byłam ciekawa jak jest teraz. No i muszę przyznać, ze mile się zaskoczyłam - w dwa tygodnie moje szczęście przybrało 360g i mam już tego skarbu w domu 4920g :-D
Czyli coś tam się jednak najada podczas tych swoich dłuzszych i krótszych posiedzeń przy cycu;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Tolunia na dokładnie 4 miesiace bez dwóch dni waży 5760gr. Rewelacja to to nie jest ale najgorzej chyba też nie. Będzie z niej szczuplaczek.

Może będą się z Anią ciuchami wymieniać ;-)

Jak czytam że wasze szkraby już 68 noszą, to w szoku jestem, bo Ania jeszcze w połowie 56 chodzi, a w połowie 62

Jasiek na 3 miesiace miał 6,06 kg :-) i 64 cm. Ale w sumie najwygodniej nosi mu się już teraz ubranka na 74, w tym upałach rozmiar więcej się lepiej sprawdza.

Jak czytam że wasze szkraby już 68 noszą, to w szoku jestem, bo Ania jeszcze w połowie 56 chodzi, a w połowie 62

Diabliczka ale przeciez Twoja Anulka jest sporo młodsza od niektórych dzieciaczków, jeszcze troszkę i bedzie nosiła wiekszy rozmiar:tak:

Mój Mati nosi większość 68 ale wchodzi jeszcze w niektóre na 62.
Mieliśmy isć dzisiaj na ważenie ale tak leje, ze nie da sie z domu wyjść:wściekła/y:

reklama
Moja ważyła dokładnie tydzień temu 6750... więc jest dużą dziewczynką... ciuszki nosi na 68/74, dla porównania, body z Next'a czy z cheeroke na 3-6 m-ca są na nią takie w sam raz...

Do góry