Puchatka
Majowe mamy'08
ja nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale z punktu widzenia użycia słowa "lub" oznacza to że można dać sam soczek sam deserek ewentualnie obie rzeczy nie przekraczając 150g dziennie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziubek ale to w koncu patrzysz na schcemat(karmienie piersia) czy nie.... Bo wedlug schcematu np twoje i moje dziecko jeszcze nie powinno dostawac soczkow,czy deserkow.Na razie tylko zupa jarzynowa.Soczki po 6 tym....Chyba ze pediatra ci powie ze juz mozesz.Ale tak jak pisala Puchatka to nie ma znaczenia czy sie miesza czy daje raz to a raz tam to,wazne aby nie przekraczac 150ml dziennie.
Niby wedle schematu to i kaszki tez od 7 miesiaca dopiero.
Iwonko ja daję zwykłą kasze manną. A Ty jakąś inną chcesz dawać skoro piszesz ze jeszcze jej nie widziałaś?