reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witam.Mila nadal budzi się co 4,5 godziny chyba jej tak zostanie i na razie pożegnamy się z 7 godzinną przerwą. No zobaczymy bo dzis obudziła ją o 23 kupa, tak! Na szczęście zrobiła i od razu mniej marudna. Podałam jej wieczorem sab simplex i to chyba po nim poszło. Nie pytajcie o rozmiar
laugh.gif
Musiałam się ratowac recznikiem papierowym, podkładem i masa chusteczek
laugh.gif
Waliła tak, ze usłysząłam ją z łazienki a Pol cóż, zasnął tak twardo, ze się nawet nie zbudził jak zapaliłam światło i robiłam raban z przewijaniem.
laugh.gif
Oczywiście tak Milusię to rozbawiło, ze nie spała do 24 ale leżała w kołysce i pokrzykiwała swoje ej lej
biggrin.gif
Co tez tatuś przespał. Potem obudziłą się o 4.30 a ja popatrzyłąm na zegarek i wydawało mi się, ze jest 1.05 myśle no nie! Co sie dzieje. Już się wystraszyłam , ze goraczka albo znów brzuszek. No to stały zestaw zaczełam stosować, pieszczoszka(powłoczka podusi z którą śpi) na buzię , smoczek i szcelnie kołderką, płacze. Wziełam na ręce(płacze) a tato śp
eek.gif
i. Tak męczyłyśmy się pół godziny az tatusiowi budzik zadzwonił w moim mniemaniu o 2 i pytam po co nastawiam budzik w środku noc
shocked.gif
. On, ze jest 5 i wtedy już wiedziałam. Tak
p.gif
Emilka jest głodna.
laugh.gif
Akcja cycek i w pół godziny spałyśmy obie
happy.gif
Do 8.20 potem ćwiczenia, Vojta i czyanie bajek, alez ona to uwielbia. Zaśmiewa się i gulga
biggrin.gif
Teraz ja z kawką ricore i śniadankiem na bb a Emilka z pieszczochą zasypia. Zaraz wskakuję pod prysznic. Obiad dziś państwowy
laugh.gif
Pierogi z takiej małej firmy koło Pola pracy jak domowe
biggrin.gif
Resztki barszczyku do nich
biggrin.gif

Marry no tak chyba tylko ty tu zaostałas i Jos czasem wpada, czyli niedługo dołaczysz do zabieganych wystaranych

reklama
maran - to współczuję ...
wisieńka - no ja też czasem tracę rachubę i zdarza się, że żyję wczorajszym dniem :zawstydzona/y::szok:

u nas póki co w porządeczku :)
pozdrawiam wszystkie :)

U nas choróbsko się rozpanosza. Maciek zakatarzony z czerwonym gardłem i goraczką ja nie mogę śliny przełknąc, Mila śpi cały czas ale gorączki nie ma. Budzi sie tylko na jedzenie i zaraz znowu zasypia. W czwartek mamy szczepienie i mam nadzieje, ze bedziemy zdrowi bo jeszcze ktoś Milę zarazi
dry.gif
Pol pierwszy ma dziś wykłady i cały dzien po za domem. . Była sąsiadka z worem ubran dla Mili w większości zimowe kurteczki i kombinezoniki. Super
biggrin.gif

majqa ciesze sie, ze mieszkają tak daleko
maran i jak tam ząbkowanie? Już po drugiej stronie?

wisienka no dobrze, że to nie są czeste wizyty ;) no i dla Was zdrówka życze :*

u nas z tymi zabkami dalej przeprawa... u Ali był tydzien marudzenia i od razu 2 zeby a u Mai to miesiąc marudzenia i może jakiś sie pokaże... Maja strasznie cięzko przechodzi zabkowanie, ma dwie dolne jedynki i teraz marudzi dalej, wiec pewnie góra bedzie wychodzić a ja mam dość, zwłaszcza nocek bo Adam w pracy na nocki a ja sama, w dzien jakoś ten czas leci, ale noce sa koszmarne...

wisieńka - zdrówka życzę i kurujcie się. Ja teściową mam super, teść też był ok (zmarł w tym samym dniu co się Maruś urodził ... :-()

maran - no na pewno jesteś przemęczona ...

Maruś śpi. Czekam aż wstanie i mykamy na urodzinki małej Darii a zarazem chrześnicy J.

Hejka babeczki

Kope lat :baffled::-) ale nie miałam kiedy zajrzeć tyle się dzieje, w pracy sama byłam w domu walczylismy z okropnym zapaleniem oskrzeli dopiero w piątek była poprawa bo juz nas do szpitala Pani doktor chciała wysłać - były bańki i zastrzyki - wiele ta moja Tisiuńka przeszłą ale juz mam nadzieje z kazdym dniem bedzie lepiej

Co tam u was ?? Przepraszam ale ni mam czasu na nadrobienie :zawstydzona/y:

reklama
Hej
rzadko tu wpadam, ale Wisienka wywoala mnie jak wilka z lasu :)

maran : &&& za zabkowanie

wisienka : czym cie tesciowa wkula??? :) fajna masz sasiadke, milo z jej strony :)

zapmarta : NAJLEPSZE ZYCZONKA !!!!

Pozdrawiam wszystkie mamuski !!!!!

u nas ok, dzis zaczelam 30 tydzien
oto poranna fotka, jakosc kiepska, ale lustro tak nisko zeby zlapalo brzuch mam tylko w koryatrz z 1 malenka lampka...

Do góry