Cześć dziewczyny :-)
Przyszłam się pożalić bo wczoraj i dzisiaj mam mega płaczliwy dzień
niektórym z Was wspominałam o rozmowie o pracę? Byłam na drugim etapie który wyszedł mi do dupy.. a wczoraj dzwonili żebym się wstawiła! i .. DOSTAŁAM PRACĘ!
salon jest na 2gim miejscu w Polsce, od razu umowa a nie jakaś śmieciówka.. o takiej kasie nawet nie myślałam (wysokie prowizje itd) i wybrali mnie z kilkadziesiąt osób, mnie brzydką z obwisłym brzuchem!
powinnam się mega cieszyć.. a ja płaczę
w poniedziałek muszę zostawił Michaśka i jechać do Warszawy na szkolenie do czwartku.. jak o tym pomyślę to mi się słabo robi
dopiero zobaczę go w piątek, nie wiem czy sobie poradzą z nim, on to jest taka przykleja że szok i tylko "mama, mama".. Aaaa no i pracę zaczynam 1 lipca.. a wiecie co to za data? Mój syn ma roczek a ja będę w pracy
Ale jestem głupia.. chyba robię sama problemy
nie myślałam, że powrót będzie taki trudny....
Atanku gratuluję utraty kg :-) wiem jak to cieszy bo sama z nimi walczę zaczęłam od 8 kwietnia (2,5 msca) i udało mi się zrzucić 15kg! na chwilę obecną ważę 63 i jestem przeszczęśliwa! Jeszcze mam zamiar spaść 3kg ale to teraz tak na lajcie :-)
cześć Dziurka :* opowiadaj co tam u Ciebie! Fajnie, że wpadłaś..
Pyscek mocno trzymam kciuki za Was :*
Milia cieszą zakupy dla Maleństwa co nie? a leżaczek oczywiście cudny, na pewno Wam się przyda
Fifcia Ty z tą wagą nie szalej! Cieszę się, że wszystko jest ok i maluszek cudnie rośnie :* ciekawe czy będzie córcia czy synuś :-) moja dobra koleżanka była ostatnio na prenatalnych, okazało się, że będzie miała drugą córcie a jej mąż się obraził bo chciał syna ale on taki niedojrzały..
Eve też spadłam 15kg :-) tyle, że od 8 kwietnia.. gratuluję!
Kasia jak tam roczek?
U nas wszystko ok :-) Misiek mój przekochany! Mamy 8 ząbków, już chodzimy (za jedną rękę) i jest mega pociechą aż szkoda mi go zostawiać ale ja potrzebuje iść do pracy! No i małymii krokami przygotowujemy się do roczku :-) odprawiamy 6 lipca i ja się pytam kiedy to zleciało?
Przyszłam się pożalić bo wczoraj i dzisiaj mam mega płaczliwy dzień
Atanku gratuluję utraty kg :-) wiem jak to cieszy bo sama z nimi walczę zaczęłam od 8 kwietnia (2,5 msca) i udało mi się zrzucić 15kg! na chwilę obecną ważę 63 i jestem przeszczęśliwa! Jeszcze mam zamiar spaść 3kg ale to teraz tak na lajcie :-)
cześć Dziurka :* opowiadaj co tam u Ciebie! Fajnie, że wpadłaś..
Pyscek mocno trzymam kciuki za Was :*
Milia cieszą zakupy dla Maleństwa co nie? a leżaczek oczywiście cudny, na pewno Wam się przyda
Fifcia Ty z tą wagą nie szalej! Cieszę się, że wszystko jest ok i maluszek cudnie rośnie :* ciekawe czy będzie córcia czy synuś :-) moja dobra koleżanka była ostatnio na prenatalnych, okazało się, że będzie miała drugą córcie a jej mąż się obraził bo chciał syna ale on taki niedojrzały..
Eve też spadłam 15kg :-) tyle, że od 8 kwietnia.. gratuluję!
Kasia jak tam roczek?
U nas wszystko ok :-) Misiek mój przekochany! Mamy 8 ząbków, już chodzimy (za jedną rękę) i jest mega pociechą aż szkoda mi go zostawiać ale ja potrzebuje iść do pracy! No i małymii krokami przygotowujemy się do roczku :-) odprawiamy 6 lipca i ja się pytam kiedy to zleciało?