reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Wisienka Emilka ślicznusia :-)

a moja JES JES JES!!!!!! sama znów zasnęła po wielu dniach! huraaa i śpi juz godzine, mam nadzieje ze pośpi jak poprzednie noce... dziś spała do 7:30 (od 21! huraa) to już bodaj 6 noc taka... ale nie chwalę.

creat śliczny chłopak! :-) rozumiem, żeś w kraju? do kiedy?

Ostatnia edycja:
created fajny chłopak :) rośnie jak trzeba i do Ciebie podobny :) synuś mamusi :)
wisienka a Emilka słodka :) śliczny uśmiech a jaka wystrojona na tych zdjęciach :)
młodam super masz z Olą, że tak ładnie spi... tego zazdroszcze bo u nas tak jak u Martuśki cyc króluje... zwłaszcza nocami... ;( Maja ma 8 miesiecy a nigdy mi nie przespała całej nocy, zawsze sa pobudki na cycolenie... a teraz jeszcze szał z zębami...

created - słodki Oskarek :-)
młodam - jak ja Ci zazdroszczę! U mnie Maruś budzi się ostatnio 3 razy a dziś budził się z płaczem:szok: a dodam, że nie dałam mu nic do jedzenia przez cały dzień tylko cycuszek :-/
wisieńka - śliczna Emilcia ;-)
maran - masz cłkiem jak ja miałam tylko ząbkowanie bezobjawowe było, za to Maruś wybierze jajeczka coś czuję ...

laski dziś spała do 6:10 (ostatnie jedzonko o 20 :-D) ale nie chwalę... była koszmarna noc, nie do wytrzymania, nie orzespana na maxa... ;-)

powiem, że to pewno przez to, że sztucznym tylko karmiona. Ja zazdroszcze WAM, że macie pokarm i możecie swoje dzieciaczki piersiaczkami karmić. Mi to dane nie było :-(

Witacjie. Była rehabilitantka. Mamy nowy zestaw ćwiczeń. Pani powiedziała to co ja przypuszczałam asymetrii już nie ma, napięcia prawie też nie , główkę w trakcji trzyma pięknie , nie przywodzi ręki lewej cokolwiek miałoby to znaczyć ale tak miała"ręka lewa w przywiedzeniu" zostało nam do wyćwiczenia jeszcze właśnie to, ze nie trzyma rączek pod brodą w leżeniu na brzuszku tylko jej uciekają do tyłu.
mlodam no to pospała Ola, jak dobrze przybiera na wadze to korzystaj z tego spania. Milcia znowu śpi z jedną pobudką więc w porządeczku
maran Maciek cycolił do 11 miesięcy, potem rzucił cyca ale i tak jeszcze jadł butelke w nocy do prawie 2 lat niestety. A że był chudy jak szczypiorek to go karmiłam a nie poiłam wodą.Mila wystrojona moja księzniczka,tyle ubranek mam, ze ja codziennie mogłabym ubierać w inne i odkładać do pudła ale wiadomo jedne ulubione bardziej inne mniej oczywiście w zakładaniu

majqa co to znaczy ,ze Maruś wybierze jajeczka bo nie zakumałam

reklama
Wisienka, created jejku jakie śliczne te wasze maleństwa - przesłodkie !!!!

A jakie tu pustki - wszystkie mamy zajęte - my zaczęliśmy juz załatwiać papierologie pod budowe domu wiec tez czasu mam jak na lekarstwo

Do góry