reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Hej kochane!!!!
Zuza juz w zerówce - zdrowa, a Rozalka ma jeszcze 4 zastrzyki, no ale lepsze to niz szpital!!!!
Rozalka juz super trzyma głowe i kreci nia we wszystkie strony - rozglada sie i obserwuje. Smieje sie do mnie w głos i rozpoznaje ludzi....ale ten czas leci juz nam niedługo 4 miesiace miną:szok:
A poza tym mamy nowe mleko NAN Pro 1 -tylko Mała chyba przyzwyczaiła sie do gestej Humany z bananami i nie chce mi tego za bardzo jesc - nie wiem co mam robic??? Czy moge jej juz zagescic np kaszka kukurydziana????

majqa witaj. jak tam u was? Pogoda iście jesienna. My zakupilismy działkę rekreacyjną i planuję co tam posadzić. na razie robimy na niej porządek a w sobotę posadzimy kilka krzaków truskawek. Ma 6 arów i chcemy częśc ogródkową zrobić taka niewielką.Mamy tam kilka drzewek i chcemy jeszcze maliny, truskawki, agrest, porzeczki i borówki amerykańskie posadzić. No i koniecznie bez:-)
monisia fajnie, ze Zuza juz zdrowa i Rozalce lepiej. czas pędzi u nas juz prawie 3 miesiące i skok rozwojowy w toku

Hejka!!!!
Faktycznie tu cichoooo....:szok:
Dorotka - dziekuje:-)
Zagesciłam Rozalce mleczko kleikiem kukurydzianym i wcina bez problemu:sorry2:Zjadła w nocy o 1wszej a pózniej dopiero o 10tej rano:szok: Noi i zrobiła ładna kupke, wiec mysle ze wszystko ok:tak:
Dziobasy dla Was!!!! :****

witam!

Dorota a bo trochę nas tutaj, trochę na rodzących i staraczkach, kiedyś niepotrzebnie rozdzielono na dwa wątek staraczek.

u nas prześlicznie po nocy. Młoda spała od 20:30 do 5:30 bez jedzenia!!! szok przeżyłam, miodzio by było jakby to nie był jedno nocny epizod.
Nie wiem czy to ma znaczenie, ale byłyśmy wczoraj dwa razy na spacerku, fakt, że ten 2 tylko godzinny, ale zawsze.
Teraz nie spała mi od 8-10 i po herbatce zasnęła na łapkach i ją właśnie odłożyłam.
Co do kararku wydaje misię odrobinę lepiej po tej maści do noska. COś mi się wiercić zaczyna, leży 4 minutę w łóżeczku i już się obudziła ehh:-(

Witam
mlodam może i tak ale tam na staraczkach tyle nowych dziewczyn, ze jak masz już dziecko i nie masz czasu na wiszenie na kompie to nie ogarniasz sytuacji.

My już po porannej serii ćwiczeń. Mila własnie ma drzemkę. Obiad ugotowany i zaraz jak wstanie idziemy na działkę bo pogoda przecudna a ja nie moge się doczekac planowania co i jak tam porobię.

Siemka!

Wlatuję z pozdrowieniami!

Cicho tu, to fakt. Ale też większość dziewczyn już urodziła maluszki i tematy do rozmów są inne, niż z tymi, co jeszcze w dwupaku... A w sumie to nie wiem, czy przede mną to ktoś jeszcze jest w dwupaku z dziewczyn, które sie tu udzielają... Chyba już ja zostałam.

Ślę buziaki wszystkim mamom i dzidziusiom!

Zapmarta - 100 lat!!! Wszystkiego najlepszego w dniu urodzinek!!! :-)

images

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
mlodam może i tak ale tam na staraczkach tyle nowych dziewczyn, ze jak masz już dziecko i nie masz czasu na wiszenie na kompie to nie ogarniasz sytuacji.

My już po porannej serii ćwiczeń. Mila własnie ma drzemkę. Obiad ugotowany i zaraz jak wstanie idziemy na działkę bo pogoda przecudna a ja nie moge się doczekac planowania co i jak tam porobię.

święte słowa

Do góry