reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Hej kochane!!!!
Zuza juz w zerówce - zdrowa, a Rozalka ma jeszcze 4 zastrzyki, no ale lepsze to niz szpital!!!!
Rozalka juz super trzyma głowe i kreci nia we wszystkie strony - rozglada sie i obserwuje. Smieje sie do mnie w głos i rozpoznaje ludzi....ale ten czas leci juz nam niedługo 4 miesiace miną:szok:
A poza tym mamy nowe mleko NAN Pro 1 -tylko Mała chyba przyzwyczaiła sie do gestej Humany z bananami i nie chce mi tego za bardzo jesc - nie wiem co mam robic??? Czy moge jej juz zagescic np kaszka kukurydziana????

majqa witaj. jak tam u was? Pogoda iście jesienna. My zakupilismy działkę rekreacyjną i planuję co tam posadzić. na razie robimy na niej porządek a w sobotę posadzimy kilka krzaków truskawek. Ma 6 arów i chcemy częśc ogródkową zrobić taka niewielką.Mamy tam kilka drzewek i chcemy jeszcze maliny, truskawki, agrest, porzeczki i borówki amerykańskie posadzić. No i koniecznie bez:-)
monisia fajnie, ze Zuza juz zdrowa i Rozalce lepiej. czas pędzi u nas juz prawie 3 miesiące i skok rozwojowy w toku

Hejka!!!!
Faktycznie tu cichoooo....:szok:
Dorotka - dziekuje:-)
Zagesciłam Rozalce mleczko kleikiem kukurydzianym i wcina bez problemu:sorry2:Zjadła w nocy o 1wszej a pózniej dopiero o 10tej rano:szok: Noi i zrobiła ładna kupke, wiec mysle ze wszystko ok:tak:
Dziobasy dla Was!!!! :****

witam!

Dorota a bo trochę nas tutaj, trochę na rodzących i staraczkach, kiedyś niepotrzebnie rozdzielono na dwa wątek staraczek.

u nas prześlicznie po nocy. Młoda spała od 20:30 do 5:30 bez jedzenia!!! szok przeżyłam, miodzio by było jakby to nie był jedno nocny epizod.
Nie wiem czy to ma znaczenie, ale byłyśmy wczoraj dwa razy na spacerku, fakt, że ten 2 tylko godzinny, ale zawsze.
Teraz nie spała mi od 8-10 i po herbatce zasnęła na łapkach i ją właśnie odłożyłam.
Co do kararku wydaje misię odrobinę lepiej po tej maści do noska. COś mi się wiercić zaczyna, leży 4 minutę w łóżeczku i już się obudziła ehh:-(

Witam
mlodam może i tak ale tam na staraczkach tyle nowych dziewczyn, ze jak masz już dziecko i nie masz czasu na wiszenie na kompie to nie ogarniasz sytuacji.

My już po porannej serii ćwiczeń. Mila własnie ma drzemkę. Obiad ugotowany i zaraz jak wstanie idziemy na działkę bo pogoda przecudna a ja nie moge się doczekac planowania co i jak tam porobię.

Siemka!

Wlatuję z pozdrowieniami!

Cicho tu, to fakt. Ale też większość dziewczyn już urodziła maluszki i tematy do rozmów są inne, niż z tymi, co jeszcze w dwupaku... A w sumie to nie wiem, czy przede mną to ktoś jeszcze jest w dwupaku z dziewczyn, które sie tu udzielają... Chyba już ja zostałam.

Ślę buziaki wszystkim mamom i dzidziusiom!

Zapmarta - 100 lat!!! Wszystkiego najlepszego w dniu urodzinek!!! :-)

images

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
mlodam może i tak ale tam na staraczkach tyle nowych dziewczyn, ze jak masz już dziecko i nie masz czasu na wiszenie na kompie to nie ogarniasz sytuacji.

My już po porannej serii ćwiczeń. Mila własnie ma drzemkę. Obiad ugotowany i zaraz jak wstanie idziemy na działkę bo pogoda przecudna a ja nie moge się doczekac planowania co i jak tam porobię.

święte słowa

Do góry