reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Hej Kochane!!!!
Moje dziewczynki chore:-( Zuzia ma krtan, a Rozalka zapalenie oskrzeli:wściekła/y: dzis Rozi dostała ostatni zastrzyk a Zuzia ma resztke antybiotyku. wiec zamierzamy wpasc do naszej pani dr na kontrole - mam nadzieje, ze juz Rozalke omina te zastrzyki...biedactwo.....:-(
Buziaki dla Wszystkich :***

łooooo Matko co tu sie porobiło z tymi chorobami...
monisia zdrówka dla Twoich małych księżniczek :*
majqa a Ty bidulko co to z tymi piersiamy sie zrobiło, przeziebiłaś czy co, ze zapalenia sie wdało?

Witajcie kochane. Jak obiecałam wpadam zdać relacje. Pani rehabilitantka od bobarhów bardzo miła i ma na pewno podejście do dzieci. Mila się do niej zaśmiewała. Po rozmowie z nią widzę, ze nie taki WNM straszny jak go w internecie opisują
laugh.gif
To samo ONM. Wiem jedno będzie dobrze. Liczy się konsekwencja w ćwiczeniach i dzieciakom na pewno dobrze pójdzie. Pokazała nam jak stabilizowac symetrię Mili i jak łagodzić napięcie w momencie skurczu. Jak nosić i układac małą. Dała rady co do codziennej pielęgnacji i przedstawiła parę ćwiczeń. No i Mila zasnęła na koniec
laugh.gif
Na golucha na macie do ćwiczeń, nasza kruszyna.

No a moja familia jeszcze spi. Wszyscy Emi, Pol, Maciek. Ja już zrobiłąm rozsołek, makaron, piersi w sosie koperkowym i sałatę. Teraz czekam aż Pol łąskawie wstanie i pojedzie po ziemniaki
laugh.gif

Monisia współczuje chorubska
maran dzięki

Hej :)

My po weselu. Maruś spał ani go muzyka ani ruror nie ruszył :):):p

maran - po prostu Maruś zaczął jeść żadziej i zalewa mnie, spokojnie mogłabym karmić bliźniaki :/
wisieńka - to dobre wiadomości, będzie dobrze :)

witam

u nas noc MASAKRA młoda nie spała od 1 do ok 4. momentami przysypiając i budząc sie z płaczem:-(i nie wiadomo o co jej chodziło. ma katarek, ale nie sadze ze to od niego, bo ma go kilka dni. pozniej spała na łapkach i jakoś udało się położyć do wyrka. ale ogólnie i teraz jest nieciekawie :-( zjadła, odbiła i nadal maruda. co jej jest? :-(
pozdrawiam Wszystkie przy niedzieli

wisienka no to super :) wszystko sprzyja ku dobremu :)
majqa no to widać Twój kawaler imprezowy chłopak ;)
mlodam ja obstawiam skok rozwojowy bo tak ok. 7-9 tygodnia sie zwykle pojawia i dziecko wowczas takie marudne nie wiadom dlaczego sie robi... dużo siły i cierpliwośc zycze bo tych skoków w pierwszym roku życia jest naprawde sporo...
9hsv10.jpg

Maran dziękuję za wykres, mam nadzieję, że młoda jednak mi oszczędzi. Miała taką podobną masakrę tyle że w dzień jak miała 6 tygodni, teraz to pasi na to co piszesz, bo w czwartek skończyła 7 tygodni. A powiedz mi czy patrząc na wykres który posłałaś to ona będzie tak marudna mogła być całe te czarne 2 tygodnie? czy tak fazami w tym czasie? czy może raz i z głowy? :-D połudzić się można... ;-) jak to było u Ciebie pamiętasz?

reklama
Do góry