reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Hejcia dziurko :-) a dzis rano niezly humorek bo waga pokazala kg mniej :-) 74 :-) ale sie ciesze jeszcze 5 kg i bede laska ze hej :-) i najlepsze ze nic a nic nie cwicze a chudne przez 1,5 roku 32 kg :-)

Atan pewnie dlatego że karmisz :-) na niektóre dziewczyny tak to właśnie działa :-D

Ja dalej twierdzę że dla mnie ciąża to najlepszy środek odchudzający... ważyłam jakoś w listopadzie 71kg. A przed wczoraj już tylko 61 :-D od początku ciąży waga spadła mi prawie 3kg a przecież nie mam nudności i sporo jem.

Dziureczko u nas w porządku! Pisz lepiej co tam u ciebie :*

Fifciu wiem ze to raczej przez karmienie i latanie z nia i w pracy biegi wiec ruch jest moze nie taki jak na silowni ale ciesze sie jak glupia :-)

Atan super, że tak schudłaś i jesteś zadowolona! :-)

Tylko teraz tak patrzę, że Amelka się urodziła 24 lutego, a pierwsze zdjęcie zamieściłaś z 22 lutego, więc wtedy byłaś jeszcze w ciąży. Teoretycznie więc schudłaś po ciąży troszkę mniej niż 32 kg :tak: nie, że się czepiam, ale tak sobie pomyślałam, że mogę mężowi dzisiaj oznajmić, że od 1 lutego w ciągu 4 miesięcy schudłam 15 kg :-D sprytne to!

A sprytne ale po urodzeniu mialam tylko 6 kg mniej wiec nie duza roznica i te 6 kg dowiedzialam sie w dniu wypisu wiec tydzien od zdjecia zrobionego bo pozwolili.mi wtedy na patologie pidjechac sie zwazyc a licze calisc wzgledem ze 106 mialam i od tego licze :-) mozna by od 100 liczyc ale zadna roznica 32 czy mniej wazne ze 74 :-)

O ty oszukańcu! :-D Różnica równica :tak: Jednak te 6kg to nie chudnięcie a waga dziecka, wód i łożyska ;-) Tak to każdy chudnie :-p No ale i tak nawet jak 20 pare kg schudłaś to bardzo ładna waga :-)

o jacie! ale wątek nam ożył :-)
dziurko super że zajrzałaś :tak: co u ciebie?
Fifka super że maluszek ładnie i zdrowo rośnie a rwy współczuję, może idź na to nastawianie skoro może pomóc :tak:
Atan super że waga spada ale muszę cię zmartwić... jak przestaniesz karmić to raczej ruszy w górę :-p
Pyscku trzymam kciuki nieustająco i wierzę że się doczekacie swojego maleństwa &&&

a u nas upały! cudownie, nawet gdyby było 40 stopni to wolę tak niż 15, deszcz itp. ale wiem Atan co to znaczy karmić w takiej temp. więc współczuję :sorry2:

reklama
Kasiu puki mam pokarm to i tak karmie w nocy w dzien coraz mniej a i tak chudne watpie bo malo jem by tyc spowrotem :-)

Mam dylemat z ta moja miala lezaczek.bujaczek niechiciala bujac sie na bujaczku lerzaczku a Wczoraj u znajomych 40 minut sie bujala i bawila i niewiem czy kupic jej jakis bujaczek czy nie oczywiscie do 18 kh bo a rowne 9 kg.. I mysle jak myslicie w sumie fajne te fishera sa takie plastikowe nogi a nie metalowe rurki uzywki po 70-80 zl znalazlam ale mysle calyczas :-/

Ostatnia edycja:
Do góry