Wisieńka
Fanka BB :)
Dziekuje dziewczyny za zyczenia.Niestety moi zawiedli. Pamiętała tylko sister i zadzwoniła koło 16tej z zyczeniami. Mój kochany mąz przypomniał sobie wieczorem i szybko pojechał mi kupowac prezent. Czym mnie tylko rozsierdziłPomijając fakt, ze kupił mi kremy kompletnie nie dla mojej cery to mi chodziło o coś całkiem innego. Ale niestety on tego nie rozumie. Facet....Chodziło mi zeby sie postarał a nie na ostatnią chwile żeby zbyć. AA, niech tam starczy o tym.
Milusia oczywiście spała dobrze, z jedną pobudką. Wstałyśmy o 7.30. Obleciałam podłogi bo wiadomo-panele a Maciek alergik i kurzu trzeba się pozbyc. Na obiad wczorajszy barszczyk, wczorajszy gulasz i dzisiejsza mizeria i kasza gryczana. generalnie wszystko porobione. Po południu jedziemy do Wro moze uda mi się kupić Maćkowi kurtkę jesienną i buty. Kolejne 400 zł...
Przeglądam sukienki do chrztu i nie mam pojęcia co kupić , jaka bedzie pogoda. Na razie sa upały ale przeciez może byc zimno
Pokaże o czym myslę a wy doradźcie
wersja bardzo ciepła mi się wydaje, ze za ciepła ale z drugiej strony to polarek tylko
Polarkowy komplecik do Chrztu z futerkiem - Malinka Zaczarowane Sny
wersja len
Lniana sukieneczka do Chrztu - Zosia, r.74 Wyprzedaż kolekcji!!!!! Zaczarowane Sny
jeszcze jeden polarek
Polarowy komplecik do Chrztu - Aniołek Zaczarowane Sny
czy może cos w stylu Panna młoda w którym jest największy wybór
Sukienka do Chrztu - Natalia Zaczarowane Sny
Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!pomózcie
Milusia oczywiście spała dobrze, z jedną pobudką. Wstałyśmy o 7.30. Obleciałam podłogi bo wiadomo-panele a Maciek alergik i kurzu trzeba się pozbyc. Na obiad wczorajszy barszczyk, wczorajszy gulasz i dzisiejsza mizeria i kasza gryczana. generalnie wszystko porobione. Po południu jedziemy do Wro moze uda mi się kupić Maćkowi kurtkę jesienną i buty. Kolejne 400 zł...
Przeglądam sukienki do chrztu i nie mam pojęcia co kupić , jaka bedzie pogoda. Na razie sa upały ale przeciez może byc zimno
Pokaże o czym myslę a wy doradźcie
wersja bardzo ciepła mi się wydaje, ze za ciepła ale z drugiej strony to polarek tylko
Polarkowy komplecik do Chrztu z futerkiem - Malinka Zaczarowane Sny
wersja len
Lniana sukieneczka do Chrztu - Zosia, r.74 Wyprzedaż kolekcji!!!!! Zaczarowane Sny
jeszcze jeden polarek
Polarowy komplecik do Chrztu - Aniołek Zaczarowane Sny
czy może cos w stylu Panna młoda w którym jest największy wybór
Sukienka do Chrztu - Natalia Zaczarowane Sny
Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!pomózcie