reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Dziekuje dziewczyny za zyczenia.Niestety moi zawiedli. Pamiętała tylko sister i zadzwoniła koło 16tej z zyczeniami. Mój kochany mąz przypomniał sobie wieczorem i szybko pojechał mi kupowac prezent. Czym mnie tylko rozsierdził:eek:Pomijając fakt, ze kupił mi kremy kompletnie nie dla mojej cery to mi chodziło o coś całkiem innego. Ale niestety on tego nie rozumie. Facet....Chodziło mi zeby sie postarał a nie na ostatnią chwile żeby zbyć. AA, niech tam starczy o tym.
Milusia oczywiście spała dobrze, z jedną pobudką. Wstałyśmy o 7.30. Obleciałam podłogi bo wiadomo-panele a Maciek alergik i kurzu trzeba się pozbyc. Na obiad wczorajszy barszczyk, wczorajszy gulasz i dzisiejsza mizeria i kasza gryczana. generalnie wszystko porobione. Po południu jedziemy do Wro moze uda mi się kupić Maćkowi kurtkę jesienną i buty. Kolejne 400 zł...

Przeglądam sukienki do chrztu i nie mam pojęcia co kupić , jaka bedzie pogoda. Na razie sa upały ale przeciez może byc zimno
Pokaże o czym myslę a wy doradźcie
wersja bardzo ciepła mi się wydaje, ze za ciepła ale z drugiej strony to polarek tylko
Polarkowy komplecik do Chrztu z futerkiem - Malinka Zaczarowane Sny

wersja len

Lniana sukieneczka do Chrztu - Zosia, r.74 Wyprzedaż kolekcji!!!!! Zaczarowane Sny

jeszcze jeden polarek

Polarowy komplecik do Chrztu - Aniołek Zaczarowane Sny

czy może cos w stylu Panna młoda w którym jest największy wybór

Sukienka do Chrztu - Natalia Zaczarowane Sny

Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!pomózcie

reklama
Witajcie

Wisienka ja chyba nie pomogę bo ja gustuję w delikatnych raczej kreacjach i mam nadzieje, że się nie pogniewasz ale mnie się żadna z tych nie podoba :zawstydzona/y: a styl panna młoda to już w ogóle
Ja kupowąłam Pati sukienkę lnianą z endo do tego opaseczkę delikatną z kwiatusiem, delikatne buciki, i bolerko takie welurkowe tez bez żadnych ozdób praktycznie i wyglądała cudnie - ja nie gustuje w tych strojnych sukniach :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mary jak samopoczucie przeszło ci coś - bidoku nawet się nie masz czym leczyc - a moze czosnek ??

Marta, Maran jak tam dzieciaki - macie już ząbki ?? Raczkują już wasze pociechy ?? A siedzą już pewnie dawno nie ??
Tisia jeszcze nie raczkuje za to zęby mamy juz 3 dziś właśnie wyszła górna jedynka

Marta jak tam u was z jedzeniem poprawiło się ??

Dzieki dziewczyny
Byłam na zakupach i u gina, Pol został z małą pierwszy raz sam na tak długo. Miał do dyspozycji ściągnięte mleczko. Nie było mnie 4 godziny. Myślałm , ze oszaleje ale musiałam obkupić Macka a nie chciałam małej po przychodniach i marketach ciągać. Świetnie sobie poradzili
sorbuś pewnie, ze sie nie gniewam. I szczerze mówiąc to nie bardzo jest w czym przebierac jesli chodzi o jesienne ubranka. Wszystko te same style no i to moja pierwsza córeczka więc niech będzie księzniczką. Chociaz bardzo chciałam długą sukienkę w falbanką na dole, taka "starodawną" ale musiałabym szyć a tak wydziwiać nie bedę

sorbek zęby mamy 2szt. no i Maja pełza, raczkować jeszcze nie raczkuje, do tego posadzona siedzi wyprostowana, ale sama nie siądzie z leżenia na pleckach... nie ma siły sie tak podciagnąć, ale uwielbia pełzać po całym pokoju ;)

witam!

u nas dziś klapa, pochmurno i pada, z młodą raczej w taką pogodę to nie wyjdziemy :-(
wczoraj to znów nie miałam jak nawet kompa odpalić, ciągle coś do roboty, a wieczorkiem jak młoda spała to zasiadłam w dużym przed tv na chwilkę. jakieś drobne sukcesy mamy, bo częsciej zdarza się że Ola śpi dłużej w nocy bez jedzenia :-) wczoraj po kapieli jak zasnęła to na śpika dalam jej o 23:30 (wcześniej jadła o 18) :-D jakby tak dojść do takiego schematu że je np. o północy i śpi do rana to będzie sukces, jak na razie to jeden dzień prześpi więcej a następnej nocki co 3 godziny budzi na jedzenie, jeszcze to nie ma reguły.

już się nie mogę doczekać jak K wróci. Jakoś mimo, że nie mam czasu na nic i myślałam,że czas mi szybko zleci jak go nie ma to mam wrażenie że wieki go nie ma.

Maran to musisz uważać jak chodzisz ;-) bo mały pełzak nie wiadomo kiedy się pojawi pod nogami :-)

Witam ja. Wróciłam od lekarza z Milusią. Dostaliśmy skierowanie do neurologa bo Milcia nie trzyma główki podciągana za raczki, wisi jej tak bezwładnie i zdecydowała , ze lepiej to sprawdzić chociaż ja czytałam, ze może nie trzymac do końca 3 miesiąca ale... Leżąc na brzuchu i przy pionizacji trzyma świetnie a za te rączki nie. Zmartwiona jestem okropnie. Do tego ciągle odwraca główkę w lewą stronę co może świadczyć o asymetrii ułożeniowej. Oczywiście do neurologa trzeba czekac miesiące na NFZ więc umówiłam się dziś na 17tą prywatnie

reklama
Wisienko a pewnie ze kupuj taka jak ci się podoba - ja po prostu napisałam szczerze bo nie lubię kłamać kogos jak pyta o zdanie wiem ze czasem moge kogoś urazic ale na dłuzszą mete uważąm ze jednak szczerość jest lepsza ale to nie oznacza ze kazdy ma taki sam gust tylko robisz jak uważasz ;-):tak::tak::-D
Co do główki - sprawdzić mozesz ale nie martw się Tiśka moja tez w wieku 2 m-cy nie ciągnęła główki jak ją za rączki brałam a siedziec sztywno zaczeła w 5 m-cu życia a dzis się sama juz podnosi wiec sie nie martw

Maran - Tisia nie pełza jeszcze ale stoi chętnie na nóżkach tzn nie sama ale jak ja próbujesz posadzic to staje

Do góry