maran-atha
Fanka BB :)
wisienka nic sie nie martw, jak na brzuszku leżąc trzyma główke i w pionie też trzyma to i będzie podnosić podciagana za rączki, myśle że to kwestia czasu, ale najlepiej niech lekarz sprawdzi u nas z Ala tak było, że długo jej ta główka "wisala" podciągana za rączki a jak 3 miesiące skonczyła to siły nabrała i mięsnie karku sie wzmocniły i w Mai wieku potrafiła juz sama usiąśc a Maja sama nie siada, zreszta Maja zupełnie inna, woli pełzac niż siedzieć, więc nie stresuj sie na zapas... zobaczysz co lekarz powie :* a Zawitkowski mówi, że asymetria u dzieci do 6 miesiaca zycia jest dośc powszechna a później sie wszystko stabilizuje powoli, ale lepiej dmuchac na zimne niz czegoś nie dopatrzeć i sobie pluć w brode, że sie zaniedbalo
młodam u mnie taka podoga często jest... teraz wieje strasznie, ale ja wychodze i tak bo hartujemy sie no a Maja pełza i sie turla wokól wlasnej osi hehehe śmiesznie to wyglada
sorbuś może nie bedzie raczkować? nie wszystkie Maluchy przecież raczkuje
młodam u mnie taka podoga często jest... teraz wieje strasznie, ale ja wychodze i tak bo hartujemy sie no a Maja pełza i sie turla wokól wlasnej osi hehehe śmiesznie to wyglada
sorbuś może nie bedzie raczkować? nie wszystkie Maluchy przecież raczkuje