reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

wisieńka - wczoraj cały dzień nie miał katarku , na wieczór po kąpieli psikłam mu sterimarem i odciągłam fridą i co wstał rano furcząc na nosku, więc znowu sterimar i frida i śpi z przerwą na cyca od ok 7:30. No i swobodnie oddycha noskiem bo sprawdzam co chwilkę. Oby tylko się nie rozchorował Bidulek ...

Ja też w trakcie obiaku :) Rosołek, ziemniaki z koperkiem, kotleciki i sałatka wiosenna - hmm Wisieńka mamy dzisiaj podobne smaki :tak:;-):-D

reklama
Hejka!

Wlatuję na chwilkę z pozdrowionkami. Tak mi dziś zatoki rozsadza, ze chyba umrę... :-( Oczywiście, nie ma chyba żadnego domowego sposobu na to... :-(

Buziaki, miłej niedzieli!

Mary a może inhalacje , zawsze oczyszczą przynajmniej.
majqa faktycznie podobne mamy obiadki:-DMoże Marusiowi teraz wysycha i furczy a nie katarek , oby ,oby. Mila czasem furczy a nic nie ma . Sapka chyba.
My juz w domeczku. Mała całą eskapade oglądała świat a teraz padła i spi, jej pierwsza drzemka dziś. Ale nie marudziła wcale. Moja rozkoszna królewna:-)

witam!

mnie ostatnio mało, problemy z kompami :-( laptop chyba sie skitrał bo nie mogę go włączyć :wściekła/y::wściekła/y::-:)-( moje zdjęcia :-(((((((((((((((((( a stacjonarny ciągle się wiesza... staruszek.
u nas wszystko dobrze, wczorajszej nocy mloda dała popalić trochę, wczoraj chodziłam nietomna, a wieczorkiem po kąpaniu u jedzonku też się budziła co chwilkę, ale jak zasnęła to spała do 3:30 :-) od 21:30 :-D
pozdrawiam i lecę z nią na spacerki póki pogoda,. nadrobię pozniej jak się nie zawiesi;-)

Hej wszystkim!

Ja nadal zdycham, a pogoda nie rozpieszcza - leje porządnie już trzeci dzień i tak już raczej zostanie na dłużej. Jesień przyszła... :eek: Dziś mam kurs pierwszej pomocy na kursie prawka i wcale mi się w ten deszcz nie chce iść, a do tego tak mi łeb pęka... :sad: M. dziś pracuje w domku, więc weselej mam. :-)

Majqa, Wisieńka - dzięki! Nigdy nie robiłam, ale przeczeszę internet i może znajdę jakieś przepisy.

Miłego dnia wszystkim!

majqa czyli już go nie będzie. Super wiadomość.
marry mozesz zrobić z naparu rumianku, mięty, pokrzywy. Zagotuj w garnku, głowa pod ręcznik i staraj się oddychać nosem i oczyszczac to co spłynie.

A ja mam dzisiaj imieniny. I nikt o nich nie pamiętał. Ani mąz, ani syn ani sister ani nawet tato. Zawsze już od rana były zyczenia i telefony a dziś nic...Zapomnieli , smutno mi jak małemu dziecku.:-( Tylko Mileńka w mamy imieniny grzeczna i słodka:-)

reklama
Do góry