reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

wisieńka - wczoraj cały dzień nie miał katarku , na wieczór po kąpieli psikłam mu sterimarem i odciągłam fridą i co wstał rano furcząc na nosku, więc znowu sterimar i frida i śpi z przerwą na cyca od ok 7:30. No i swobodnie oddycha noskiem bo sprawdzam co chwilkę. Oby tylko się nie rozchorował Bidulek ...

Ja też w trakcie obiaku :) Rosołek, ziemniaki z koperkiem, kotleciki i sałatka wiosenna - hmm Wisieńka mamy dzisiaj podobne smaki :tak:;-):-D

reklama
Hejka!

Wlatuję na chwilkę z pozdrowionkami. Tak mi dziś zatoki rozsadza, ze chyba umrę... :-( Oczywiście, nie ma chyba żadnego domowego sposobu na to... :-(

Buziaki, miłej niedzieli!

Mary a może inhalacje , zawsze oczyszczą przynajmniej.
majqa faktycznie podobne mamy obiadki:-DMoże Marusiowi teraz wysycha i furczy a nie katarek , oby ,oby. Mila czasem furczy a nic nie ma . Sapka chyba.
My juz w domeczku. Mała całą eskapade oglądała świat a teraz padła i spi, jej pierwsza drzemka dziś. Ale nie marudziła wcale. Moja rozkoszna królewna:-)

witam!

mnie ostatnio mało, problemy z kompami :-( laptop chyba sie skitrał bo nie mogę go włączyć :wściekła/y::wściekła/y::-:)-( moje zdjęcia :-(((((((((((((((((( a stacjonarny ciągle się wiesza... staruszek.
u nas wszystko dobrze, wczorajszej nocy mloda dała popalić trochę, wczoraj chodziłam nietomna, a wieczorkiem po kąpaniu u jedzonku też się budziła co chwilkę, ale jak zasnęła to spała do 3:30 :-) od 21:30 :-D
pozdrawiam i lecę z nią na spacerki póki pogoda,. nadrobię pozniej jak się nie zawiesi;-)

Hej wszystkim!

Ja nadal zdycham, a pogoda nie rozpieszcza - leje porządnie już trzeci dzień i tak już raczej zostanie na dłużej. Jesień przyszła... :eek: Dziś mam kurs pierwszej pomocy na kursie prawka i wcale mi się w ten deszcz nie chce iść, a do tego tak mi łeb pęka... :sad: M. dziś pracuje w domku, więc weselej mam. :-)

Majqa, Wisieńka - dzięki! Nigdy nie robiłam, ale przeczeszę internet i może znajdę jakieś przepisy.

Miłego dnia wszystkim!

majqa czyli już go nie będzie. Super wiadomość.
marry mozesz zrobić z naparu rumianku, mięty, pokrzywy. Zagotuj w garnku, głowa pod ręcznik i staraj się oddychać nosem i oczyszczac to co spłynie.

A ja mam dzisiaj imieniny. I nikt o nich nie pamiętał. Ani mąz, ani syn ani sister ani nawet tato. Zawsze już od rana były zyczenia i telefony a dziś nic...Zapomnieli , smutno mi jak małemu dziecku.:-( Tylko Mileńka w mamy imieniny grzeczna i słodka:-)

reklama
Do góry