reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

monia &&&&& będzie wszystko dobrze :* trzymaj sie dzielnie :*
ewcia no ja też nie znosze tych szczepien a u nas na 6 miesiacy są 3 wkłucia a tak to 2 po 1 na każdą nóżkę... z Alą jak chodziłam na szczepienia to nieraz razem z nią łezka mi z oka pociekla hehehe... teraz już troche lepiej to znosze ;)
nika super, że z Malutkim wszystko dobrze, najwazniejsze ze zdrowo chłopak rosnia a jakiej wielkości sie urodzi to sie okaże po fakcie... mi też mówili, że Maja na pewno nie bedzie miała powyżej 4kg a tu 4150g hehehe wiec... nigdy nic nie wiadomo ;)
wisienka :) syndrom wicia gniazda jak nic :) hehehe...

wszystkie babeczki pozdrawiam radosnie :*

reklama
Widzę, ze nie ma wiadomości od Moni. Jakże ja wam zazdroszczę rozpakowane mamuski, ze juz jesteście z maluchami...
Ja na razie padłam i przespałam kilka godzin ciurkiem. Nie jestem jakas zmeczona specjalnie czy osłabiona ale mój organizm dla równowagi chyba woła spać.

Wooow i znowu pokilku dniach zaglądam i kolejny bobasek

Monia ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!

Wisienka ja z niecierpliwością czekam na twoją ksiezniczkę mam nadzieje ze juz niedługo :tak::tak:

Monia - Gratulacjeeee !!! Niech Mala zdrowo sie chowa :)

Moja mama dzisiaj pojechala.. :(
sama nie wiem jak sobie sama poradze, eh, w sumie wyjscia nie mam..
Maly wazy juz 3800g, od poniedzialku 200g przybral.. jak dla mnie to szok, bo on ciagle wymiotuje :no: juz nie wiem, co mam robic, przeciez nie bede go wiecznie pionowo trzymac, aj..
Mam nadzieje, ze w koncu z tego wyrosnie.. Wizytorka stwierdzila, ze jest taki lakmczuch i to dlatego..

Wisienka - Ano Twoja :) 3mam kciuki :))

reklama
MONIA gratulacje z całego serca!!!! Niech Malutka zdrowo rośnie a Ty szybko wracaj do formy!!!

WISIENKA teraz czekamy na Emilkę:tak::tak:

Do góry