reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

cześć :-)

ja mam nadzieję, że w miarę możliwości wszystkie będziemy tu zaglądać :-) nie widzę innej opcji.

Łomatko, teraz Wisienka a potem Nika i ja :szok: aaa coraz bardziej zaczynam się strachać...
Ja się nacieszyłam pół dnia moim mężem, dostałam śliczne róże na wczorajsze imieniny no i już go nie mam, pojechał do rodziców-mieliśmy jechać razem, ale jak może pamiętacie mam zakaz przemieszczania się wrrrrrrrrrrrrrr a tak chciałam nad morze...

Sorbuś fajny wózio :-)
Majka leżaczek też odjazdowy ;-)
Wisienka wyślij mi te zdjęcia bo pójdziesz rodzić, potem czasu mieć nie będziesz a moja niunia zostanie bez wózka!!! :sorry::crazy: ;-)

reklama
A moja Iza się rozchorowała a lekarz nie wie czy to gardło czy coś z jelitami. Kazał czekać do jutra z antybiotykiem. Masakra jakaś. A ja drżę o całą trójkę a najbardziej o małego bo wjego przypadku zostaje szpital .....

Ściskam kciuczki za każdą z Was, za w miarę lekkie porody, a później duuuuużo cierpliwości życzę!!!
Pozdrawiam ciepło i żeby nie było - pamiętam o Was***

PS. Dziękuję wszystkim za gratki :)))

Ostatnia edycja:
Mlodam okazało się, ze czytnik kart u sister, ale już go mam zaraz zrobie i wysle ci zdjęcia:tak:
Majka Ojejku , żeby wszystko było dobrze, myslę o was ciepło
Ewelina dzieki
A u mnie cisza. Wczoraj jeszcze w nocy miałam skurcze co 15, potem co 10 a na końcu co 6 minut ale o takim samym natężeniu i wyciszyły się w taki ból na @. Pobolewają pachwiny i brzuch się stawia ale to wszystko. Mówiłam, ze teraz się przeterminuje:wściekła/y:Juz bym chciała żeby Emilia była z nami:tak:Męczą mnie zgaga i niestrawności. Nie tyję już wcale, wiec liczyć mogę w tej ciązy +10 kg. Ciekawe ile spadnie po porodzie.
Dostałam kolejną mase rzeczy dla małej. Gdyby ci wszyscy ludzie zreflektowali się prędzej to oszczedzilibysmy mase kasy....Dostalismy bujaczek ale dla takiego większego dziecka, fotelik tez dla większego, matę edukacyjną, nosidełko i mase ciuchów. Teraz Emilka będzie przebierana co 5 minu:-D
Idę robić te fotki wózka.

AA odchodzi mi czop, fuj co za paskudztwo:szok:

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny.

Iza śpi cały czas, rano zwymiotowała wiec to zapewne jakiś wirus... Boję się jak cholera o Marka, no i też chciałabym by się Natalia nie zaraziła. Ehh już sama nie wiem co robić. Może poproszę lekarkę o wizytę domową.

Dzis położna była po raz ostatni, bo Marusiowi odpadł kikut :) Uff ulga.

Wisieńka - pochwal sie i wózkiem i prezencikami :)

cześć :-)

Wisienka noooooooo to cosik się ruszyło hip hip hura ;-) super, że dostaliście tyle prezentów i ciuszków, na pewno się przydadzą :-) ja dziś byłam w sklepie patrzeć za wyprawką na wyjscie ze szpitala... kopara mi opadła jak cenę zobaczyłam, więc wpadłam do domu i odpaliłam kompa w celu uruchomienia allegro ;-)
Wisienka zamawiałaś coś na allegro? czy skompletowałaś z rzeczy co kupowałaś ?

Majka cieszę się że z córcią odrobinkę lepiej, że się więcej nie męczyła, a młodego może nie dopadnie. gratki odpadnięcia ;-)

AAAAAAAAA nie działa czytnik kart, spróbuję ze zdjęciami jak Pol wróci:wściekła/y:
Mlodam ja mam na wyjscie 3 zestawy na rózną pogodę:-D
Zestaw 0 to czapeczka, skarpeteczki body z długim i krótkim i pielucha flanelkowa to Pol ma zabrac zawsze.
1- na upał. Sukienusia z krótkim rękawkiem , haftowana w kwiatuszki, śliczności- kupiłam
2- na chłodek. Rampers bawełniany , nie gruby nowy
3- na zimno. Spodenki z welurku, sweterek - z rzeczy co kupiłam

Majqa
kiedy tobie odszedł?

I jeszcze wymiotowałam okropnie, wszystko ze mnie poleciałao, byłam też w kibelku nadprogramowo ale jaoś bez ekscesów. Nic mnie nie boli, tylko brzuch troszę ciągnie przy spojeniu i w pachwinach. Pewnie ze dwa tygodnie jeszcze zejdzie:-D

reklama
Witam:-):-)

EWELINKA buziaki***

MAJQA zdrówka dla Córeczki!!! I żeby nie przeszło na Marusia i drugą córkę&&&&...

MLODAM jak tam samopoczucie?

WISIENKA fajnie tak dostać tyle rzeczy dla Maleństwa:tak::tak: I widzę że już się coś szykuje... Trzymam kciuki żeby szybko się rozkręciło&&&&...

Do góry