reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witajcie :)

A my mamy pierwszy spacer za sobą w końcu :)

monisia - czym pielęgnowałaś pępuszek? U nas moda na octanisept. Chyba odpadnie niedługo bo już licho co sie trzyma.
created - dasz radę sama bo przecież musisz :)

reklama
no a u nas też niczym sie pepka nie smaruje i Ali odpadł po 5 dniach od urodzenia a Mai po 6dniach wiec ja nie polecam niczego ;) pozdrawiam wszystkie mamuśki :*

wisieńka - na jaki wózek się w końcu zdecydowałaś?
maran - no właśnie a u nas cały czas coś wymyślają

a tak swoją drogą coraz nas tutaj mniej ...

To prawda, co raz mniej nas tutaj.. ale co poradzic, czas spedza sie z Maluchami, one tak szybko rosna, ze szkoda tracic czas :)
Ja jestem tylko jak Maly spi, a srednio co 3 godz sie budzi na karmienie i spi wiec mam czas :D
Myslalam, ze bedzie gorzej bez mamy.. ale udalo sie, zrobilam obiad, ogarnelam w domku, poszlismy z D na spacer z Oskarem. Jestem z siebie dumna :)

created - No widzisz wiedziałam, że dasz radę. A no i ja też miałam 21 lat jak urodziłam Izę :)

Ja też zaglądam tu jak Marek śpi, ale ja mam jeszcze Izę i Natalię ... Ciężko jest ale daję rade. Dziewczynki już wykąpałam czekam aż maluch się obudzi i jego też wykąpię :)

Miłego wieczoru :)

WIdze ze o pępuszkac i wózkach rozmawiacie - ja odkażałam pępuszek leko i szybko odpadł

Co do wózka pochwale się naszym nowym nabytkiem - co prawda to nie dla noworodków ale dla naszej Pati bedzie ok myślę zobaczcie filmik sobie

YouTube - ‪peg perego pliko p3‬‏

Majqa u nas taki leżaczek hustawka dopiero po kilku tyg się zaczął przydawac na poczatku nie chciałą w tym lezec
taki mamy

http://allegro.pl/hustawka-ptaszek-bright-starts-6931-i1659570324.html

A ten wasz da się bardziej rozłozyc bo na zdjęciu taki bardzo siedzący ??? ale jak od zera to się pewnie da - bardzo ładny :)

Ostatnia edycja:
Hej wpadłam pokazać, ze zyję i bez zmian. Jutro wstawię wózek bo kabelek jest u mojej sister.
Zasypiam na okrągło i jestem zdechła więc staram się odpoczywac i zbieram siły....

reklama
WIdze ze o pępuszkac i wózkach rozmawiacie - ja odkażałam pępuszek leko i szybko odpadł

Co do wózka pochwale się naszym nowym nabytkiem - co prawda to nie dla noworodków ale dla naszej Pati bedzie ok myślę zobaczcie filmik sobie

YouTube - ‪peg perego pliko p3‬‏

Majqa u nas taki leżaczek hustawka dopiero po kilku tyg się zaczął przydawac na poczatku nie chciałą w tym lezec
taki mamy

HUSTAWKA PTASZEK -------------- BRIGHT STARTS 6931 (1659570324) - Aukcje internetowe Allegro

A ten wasz da się bardziej rozłozyc bo na zdjęciu taki bardzo siedzący ??? ale jak od zera to się pewnie da - bardzo ładny :)

wg opisu rozkłada się do pozycji leżącej. Wasz też jest sliczny - taki dla królewny :) a co do wózka to też mi się podoba :)

Do góry