reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Cześć dziewczynki:)

Średnio poodpisuję bo padam... Pół nocy nie spałam... I to niestety wcale nie przez dzidzię:(( Ósemka... Mam jakieś zapalenie dziąsła i z ósemki wypadł mi tlenek i nie wiem co od czego boli czy zapalenie dziąsła od tego wypadniętego tlenku czy ząb bo dziąsło jest całe opuchnięte... Pospałąm trochę dopiero jak przyłożyłam lód dotwarzy... Już ejstem po wizycie u mojej dentystki, rozwierciła i założyła lekarstwo ale tez nei wie co od czego więc czekamy... Jak zacznę puchnąć to mam wydłubać lekarstwo albo do neij przyjść...
Ciągle boli ale już chyba tylko rana na dziąśle... Byle do porodu bo potem wyrywam to cholerstwo!

A apropo porodu to dalej cisza... Już myślałam ze wczoraj coś się rozkręci ale przez tego zęba to wogóle przestałam czuć cokolwiek innego... Na ktg jakieś delikatne skurcze tylko i pani doktor powiedziała ze nieprędko...

Wisienka jak tam dzisiaj? Współczuję dolegliwości:((

Monisia super że Rozalka już tak łądnie śpi:) To i Ty możesz się wyspac co?

Nika &&&&&&&&&& za wizytę:)

nagapalma jakie maliny?? Skąd masz już maliny??????

A tak wogóle dziewczynki - dzieciaczki cudowne!!!! Kurcze jak ja już moją chcę....

reklama
Hej!

Ja melduję się z pozdrowieniami! :happy: Zaraz zbieramy się na lot do PL na krótki urlop, więc mnie troszkę nie będzie. Zresztą wybaczcie, ze nie wlatywałam ostatnio, ale jakoś tak wyszło. :cool:

Monisia - śliczną masz córę! :-)

Monia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za rozkręcenie porodu i żeby ząb odpuścił!

Młodam - jak tam u Ciebie?

Wisieńka - współczuję dolegliwości i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za to, by wszystko się pomyślnie i o czasie rozkręciło i przebiegło!

Majqa - Twój maluch też słodziuchny!

Ja mam zaraz po powrocie z PL USG połówkowe i już się nie mozemy doczekać!!! :-):happy::happy:

Wszystkie ściskam i życzę miłego dnia!

hej :)
Moj Maly przespal dzisiaj 5h i tez jestem dumna :p
Nawet nie mam czasu Was nadrobic..
Trzymam kciuki za wszystkie, ktore powoli zblizaja sie do porodu, juz niedlugo Maluszki beda z Wami :)
Monisia,Majqa,Marylka - Sliczne te Wasze Dzieciaczki :))
A oto Oskarek dzis :)
SAM_0546.JPGSAM_0537.jpgSAM_0541.jpg

Hejka:-):-)
Na wizycie wszystko ok - Młody rośnie prawidłowo do wieku ciąży i waży już ok 2 kilo, wody płodowe też w normie... także wszystko jest dobrze...

MAJQA Maruś słodziak!!!

MONISIA Rozalka do schrupania!!! I masz małego aniołka - byle tak dalej:tak::tak:

CREATED Oscarek pocieszne robi minki:-):-)

MONIA współczuje bólu zęba - oby szybko przeszło!!! No i niech się tam u Ciebie pomału rozkręca &&&&

Hej dziewczyny. Po tym cholernym osłabieniu dostałam dzis mega energii i nie mogę się opanować. Nic tylko bym sprzatała, układała, szykowała. I nie czuję zmęczenia. Nic tylko instynkt gniazda.
laugh.gif
Wysprzatałam nawet szafki w kuchni.............
laugh.gif
Mam nadzieję na takie samopoczucie do porodu. Nawet nie miałam zgagi a apetycik całkiem dobry
laugh.gif

Nawet ciuszki na wyjście stoją juz przyszykowane. 3 zestawy na 3 różne pogody
laugh.gif

Była u mnie sister i powiesiła mi firanki. Okna błyszczą, wszystko wyprane i wyprasowane, Maciek przyszykowany na obóz. Jak sobie zdaję sprawę jakim ja byłam dziś wulkanem to mi się śmiac chce.
laugh.gif

Teraz idę juz spać a jutro juz tylko odpoczywam.... Chociaż zawsze mogę fugi polecieć szczoteczką do zębów i sodą
laugh.gif

Nika super , że wszystko w porządku
Monia dawaj , dawaj bo czekam a swoją drogą to mnie też ósemka podrastała i ból był okropny
create sliczny Oskarek, słodziaczek
Marry o a może znów do Wro?]
Palemko jeszcze się toczę, czekałam na maliny..............
Buziaki dla mamuś i dzieciaczków

reklama
hej.
Chciałam tylko napisac że TO chyba JUŻ.... od 4 miałam skurcze, nieregularne ani nie jakieś strasznie mocne... Potem były co 10 min i teraz po kąpieli miałam 4 skurcze co 6 min.... Pisze teraz w razie gdybym nie zdązyła potem... Myślę że za jaką godzinkę się zbierzemy do szpitala... Jak się nie zamelduję już dziś to znaczy że rodzę:)) Z wrazenia to aż zęba już nie czuję:))
Nie mam do żadnej nr tel:((( Ale mam do dziewczyn z innej mojej grupy najwyżej wam tu napiszą.
Miłego dnia:)

Do góry