reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

jaewa - jest nisko :tak: ale na finishu opadnie jeszcze niżej :-D

monia - to dobrze że już lepiej :tak: a prawie 3cm szyjka to długa :tak: ja miałam 10-5 mm jak się skracała - niepotrzebnie cię gin straszył :no: a długość zależy od natury kobiety - u ciebie może mieć 3 cm a nie 5 :tak:

Spadam dalej sprzątać :tak:

reklama
Sol bardzo mi przykro z powodu śmierci kolegi - właśnie doczytałam...
A co do tej mojej szyjki to włąśnie było podejrzenie że się skraca. Jak na usg było 30mm to powiedział że ok. A 2 tyg potem na badaniu powiedział ze jest miękka iwydaje mu się krótsza, zwłąszcza ze brzuch mnie bolał i kasłałam tak ze się dusiłam... i kazał leżeć i najszybciej jak się da zapisać się na usg co by sprawdzić. Najszybciej to u niego 2 tyg bo straszliwe kolejki:(( No i wiesz moj to specjalista od ciąż trudnych i zagrożonych więc ma uraz zawodowy już chyba i wolli dmuchać na zimne...

Cześć Dziewczyny :-)
ale się tu pozmieniało-dzidziulki już powoli na świat zaczęły wychodzić :-)

u nas all ok-tzn odpukać ;-)
rodzinki się dowiedziały w sobotkę o wnuczce ;-)-ile było radości i krzyku :-D ogólnie-reakcja o jakiej marzyliśmy.
badanka porobione, za tydz kolejna wizyta u gina, a tak poza tym-to pooooooowoli wszystko do przodu-nio może poza brzuchem-bo ten jeszcze malutki jest ;-)

Sol-bardzo mi przykro z powodu kolegi :-( taka tragedia-tyle ludzi zginęło :-(

Witam moje kochane!!!!
SOL - tulam kochana...
[*] Buzka :***A jesli chodzi o MUSIE to jestem w szoku:szok:Przeciez ona tu długo juz była i wszystko ok sie wydawało:no:
WISIENKA - no z tymi wózkami to tak jest ze nie ma jednego idealnego;-)
JAEWA - sliczny brzusio:-D I super ze z rodzinka ok!!!!:tak:
MARAN - buziaki dla was dziewczynki i super ze sie wszystko stabilizuje:tak:
MAGGY - super ze Kevinek daje ci czasem pospac:-D:-D
Ja dzis pełna optymizmu:-D Zaraz Wam wstawie moje nowe zdobycze dla Rozalki:tak:
DLA WSZYSTKICH BABECZEK :****
Oto te nowe cudenka;-)
Zdjęcie323.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
A no właśnie, coś przeleciało mi przez oczy jak Sol napisała, że Musia i jakiś tam jeszcze nick ( jedna ta sama osoba) to troll i że włamała się na konto Krzyśki:szok::szok:
Masssakra:wściekła/y::wściekła/y:

Sol-
przykro mi z powodu kolegi:-(

Do góry