reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Kurde, przeoczyłam ten wpis, muszę odszukać...
Zawsze się zastanawiałam, w jakim celu takie osoby to robią...hmmm...bo nie chce mi sie wierzyć, że dla zabawy...

reklama
Ewelcia, nie mam zielonego pojęcia...

Może chcą sobie wyidealizować swoje życie,
bo w rzeczywistości nic im się nie udaje:eek:

Ewcia, ja chyba nazwałabym to ciut inaczej, ale na wzgląd Syna mego zamknę dziób na kłódkę :-D

Monisia, to jazda na całego...ma ta Polska ludzi, nie ma co...

Ewcia, ja chyba nazwałabym to ciut inaczej, ale na wzgląd Syna mego zamknę dziób na kłódkę :-D

Monisia, to jazda na całego...ma ta Polska ludzi, nie ma co...
Wg mnie to z nudów:tak:D*** sie nie chce znad kompa podniesc i wziac sie za konkretna robote, to siedzi to to takie i ludzi denerwuje, zeby brzydziej nie powiedziec:-D

Kochane mam pytanie: czy jak maleństwo was kopie albo wypycha sie, to was boli???Bo mnie z Zuza nie bolał brzuch podczas kopniaków czy wypychania a teraz mnie boli...oczywiscie nie przy kazdym ruchu ale szczególnie przy takim mocniejszym wypychaniu...

reklama
Heloł ...

melduję, że żyję po wydłużonym weekendzie u teściów ... chociaż jest mnie jakieś 2 kg więcej niż przed wyjazdem :-p

nawet nie próbuję nadrabiać, bo trochę tego jest, a zaraz muszę się zbierać na wizytę :-):-):-)
na szczęści wyniki mam lepsze niż miesiąc temu, wiec może uda się dalej ciągnąć bez żelastwa :tak:

Sol (*) dla kolegi !!!
Jaewa, śliczny brzusio !!!
Maran, najlepszego dla Majeczki z okazji wczorajszej miesięcznicy :tak:
Krakowianka, &&&& !!!

tyle udało mi się doczytać ... trzymajcie się cieplutko !!! jutro postaram się wpaść na dłuzej ;-)

Do góry