reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
JOL - &&&&&&&&&&&& za wizyte!!!! Czekamy na wiesci:tak:
EWELINKA - mnie boli mniej wiecej w okolicach jakies 5-6 cm nad pepkiem i z jednej i drugiej strony - nawet przy badaniu USG jak gin jezdzi w tych miejscach glowica to cholernie boli....
Dziewczyny czyzby Marcepanek urodziła???? Byłam na staraczkach i tam dziewczyny jej gratuluja..a czemu ja nic nie wiem..nie znalazłam zadnego wpisu na ten temat....?????

Ostatnia edycja:
witam :-)

natyrałam się dziś na potęgę... i nadal daleka droga do skończenia wywalania i przeglądania tych pierdołek, papirów itd... ahhh zachciało się to trza teraz trochę pocierpieć, najgorsze, że kręgosłup mi dziś nawalać zaczął piersiowy bodaj. Dziś to dwa wiadra śmieci poleciało...

jak tam Wam minął dzionek?

Hej Laseczki, jestem dzisiaj wykonczona...
U nas ostatnio wszystko na wariackich papierach w zwiazku z remontem i niestety kupe nerwow, ale to dluzsza historia...
W kazdym badz razie idziemy do przodu

Wpadam tylko powiedziec ze wszystko u mnie ok i zyje
Na dluzej moze uda mi sie wpasc pod koniec tygodnia, buziaki dla Was

Marcepanek urodziła 10 marca - pisała na staraczkach - 52 cm i 2950 o ile dobrze pamiętam i miała poród w wodzie.

Matko, jakie dobrodziejstwa sie u nas dzieja!!!! poród w wodzie - mozna tylko pomarzyc na tym wygwizdowiu - myslałam ze to tylko w filmach...ehh...szkoda gadac...
MARCEPANEK - w takim razie WIELKIE GRATULACJE!!!!!!

Hej kobitki. Ja juz po wizytach. Nie miałam czasu dziś zaglądac a potem to juz oczywiście musiałam odchorować ten meczący weekend. Padłam i spałam 3 godziny ale mało pomogło bo dalej chodziłam po ścianach. Jutro tez pewnie mnie niewiele bedzie bo jadę na badania i zostaję u sister na caly dzień. Jutro mam to picie glukozy więc trzymajcie kciuki bym tego nie haftła. Pozdrawiam wszystkie , buziaki

Witam ....

my na nogach już od 6 :shocked2: zaraz pewnie młoda padnie na pierwszą drzemkę :tak:

dzięki za &&& za wizytę :tak:
na szczęście wszystko jest idealnie :-):-):-) Lilka dalej jest Lilką, rośnie zdrowo, waży 1100 gram, co jest dla mnie miłym zaskoczeniem, bo raczej spodziewałam się wielkoluda, a tu bardzo przeciętnie :tak:
u mnie wszystko elegancko pozamykane, wyniki lepsze ... więc nic tylko się cieszyć i spokojnie czekać do kolejnej wizyty :tak:

Marcepanku, gratuluję !!!!!!! super, że Nikola jest już z Wami i że udało się tak długo wytrzymać :tak:
Wisieńka, &&& za glukozę :tak:
Sol, nawet nie zauważysz, kiedy miną te 3 dni ;-)
Pralinka, dobrze, że żyjesz !!! &&& żeby remont szybko się skończył

reklama
witajcie :)

remont zakończony uff ... pracy było co nie miara ale efekt super
a ja się rozchorowałam
strasznie słaba jestem i całymi dniami leżę
z dzidziem wszystko dobrze

marcepanek - gratuluję i fajnie, że poród był ludzki
wisieńka - nie taka straszna ta glukoza dasz radę

miłego dnia

Do góry