reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

maggy - jak śpi 3h to znaczy że się najada -jakby się budził po godzinie to znaczy że nie dojadł albo pic mu się chce :-) A bilety dla naszej czwórki - 10 000 zł w obie strony :dry: A z ciekawości zerknęłam - do Sydney 16 500 zł :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć babeczki

Ja kompletnie nie w temacie - u nas czas kolek nastał ale od dziś podaje małęj Sab Simplex i jest lepiej wiec mam nadzieje ze juz tak zostanie
Poza tym do pracy chodze we wtorki i środy po południu jak Bartek jest w domu i w czwartek rano wtedy mała zostaje z babcią a za kilka tygodni z nianią któa bedzie potem tez przychodziła jak wróce na stałe do pracy - to koleżanka Bartka ze szkoły - fajna i spokojna dziewczyna także ciesze sie ze się zgodziła

Krakowianka trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe rozwiązanie :tak::tak::tak:

Sol - mam nadzieje ze szybko kolega odbierze

Maggy ja też małęj nie wybudzam czasem je co 3h a czasem co 6 h w nocy np

sorbuś - współczuję kolek :-(

maggy - niestety nie :-( czekam :-( jak do niedzieli/poniedziałku się nie odezwie zadzwonię do konsulatu :-(

A i miałam wam napisać - musia05/Artrishi okazała się trolem i włamała się na konto naszej "mamy" usuwając jej wszystkie sygnatury i zdjęcia. Już sprawę zamknięto.

A ja szukam miejsca na wakacje. Ale pierońska drożyzna wszędzie :-(

A właśnie przeczytałam że moje cudowne miasto prócz meningo i pneunokoków chce finansować rota szczepienie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maggy - :-) fajnie że grzecznie śpi i nie masz problemów. Kolega się nie odezwał a jego rodzice nie mają z nim kontaktu :-( Pozostaje nam czekać na cud :-( Ok 500 osób jest potwierdzonych że nie żyje a drugie tyle jest uznanych za zaginionych. Saia nie ma na tej pierwszej więc jeszcze jest nadzieja :-) Dzwoniłam dzisiaj do jego rodziców i takie dane mi podali. Telefony komórkowe działają nawet nieźle chociaż ciężko się dodzwonić bo nadajniki są przeciążone.

Sol fajnie z tymi szczepieniami - kurcze wszystko za free
A jaka musia ??? nie kojarzę
Co do rota ja nie szczepie sporo złego na temat tej szczepionki słyszałam :( o powikłaniach

sorbuś -Karolę szczepiłam, Emi też dostała już pierwszą dawkę - żadnych skutków ubocznych :no: Wiesz - po polopirynie dorosły może wylewu dostać a mimo wszystko jej nie wycofali :sorry: A powikłania masz bardzo rzadkie - łatwiej trafić coś w totka :-p Szkoda że na te rota free się nie załapiemy ale mamy pneumo i meningo za free :-)

Odebrałam właśnie maila :-( Młodsza siostra Saia złoży w moim imieniu kwiaty :-( Idę na spacer - muszę się pozbierać :-(

Witam Kochane.

Sol bardzo mi przykro, trzymaj się Kochana... :-(

U nas dobrze, przychodzą do nas znajomi dzisiaj także idę się ogarnąć troszkę.
Kupiliśmy tą Yorczkę dla Babci. Kochana i bardzo zaniedbana do tego chyba ją bili bo cały czas się kuli, ale Babcia szczęśliwa i daję jej mnóstwo miłości :happy:

Żal chłopaka i jego rodziny. Był młody i bardzo sympatyczny. Ale żywioł nie patrzy kogo zabiera. W tej całej tragedii zginęło dużo ludzi - on był jednym z nich :-( Ale życie toczy się dalej a Sai nie lubił gdy ktoś płakał :-) Tylko przyjaciela brak :sorry: :-(
Koniec tematu bo się poryczę :sorry: a już i tak mam czerwone oczy :sorry: :-(

Wybraliśmy już gdzie jedziemy w czerwcu na wczasy :-) Grecja - Korfu :-)

reklama
Hej dziewczyny.
Sol przykro mi stara, współczuję. Takie przeżycia zatrzymuja nas w miejscu na chwile i uświadamiają jakie życie jest kruche.:-(
My dzisiaj oblecielismy już kościół, Pawła ciotkę i baby maxa. W koncu to ja się pogościłam. Zjadłam obiadek i ciasto, które ktos dla mnie uszykował a nie odwrotnie. Jeszcze dziś przyjedzie mój tato na 2 dni a potem zamykam się na klucz i nikogo nie wpuszczam przez miesiąc:-DTato miał byc w czwartek ale costam mu wypadło. Nie myslcie nie jestem jakaś niegościnna i lubię gości ale od jakiś dwóch tygodni prawie codziennie ich mam:-D
Bo do baby maxa to poszlismy poogladać na zywo wózki i doszliśmy do wniosku, ze żaden nie spełania wszystkich naszych oczekiwań. Największą wadą było to, ze w większości foteliki wyłozone sa w środku materiałem takim jak pokrycie wózka a on to taki sztuczny twór. Te z miękimi srodeczkami miały miękkie gondolki albo źle szię prowadziły, albo wazyłu 100kg. Najfajniejszy był wózeczek jakiejs dla mnie nieznanej firmy. Leciutki, prowadził się jednym palcem, fajny materiał,duża ALE pułsztywna gondolka i bez fotelika.

Do góry