reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

WISIENKA- rozumiem, ze spodnie masz ciazowe bo brzuszek sie powieksza :) elegancko.... ale nigdzie nie przytylas, tylko brzusio urosl, co? :)

reklama
Maggy chyba raczej tak bo ogólnie to wróciłam do wagi sprzed wymiotów plus niecałe kilo, A ten mój spadek wagi to pewnie był tez z powodu braku płynów. Chciałabym żeby tylko brzuszek rósł ale jakoś mi nie wydaje sie to mozliwe.Cieszę sie jednak, że dorosłam do ciązowych spodni:-D
musiu dziekuję bardzo kochana

WISIENKA- a moze po prostu zaczniesz rosnac po 5 miesiacu tak jak w sumie zwykle to bywa. Nie kazdy rosnie od poczatku. I powiem Ci, ze z perspektywy czasu lepiej po 5 bo mniej sie nameczysz :) Ja juz powoli czuje sie jakbym byla w ciazy od zawsze :)

witam i o zdrowie pytam

troszku mnie tu nie było :)

Wisienko śliczny brzuszek ;-) brzuszek zacznie rosnąc w odpowiednim dla dzidzi czasie :tak:

Sol piękne córki masz GRATULUJĘ, a pamiętam jak II krechy były a tu już ślicznotka na świecie :)

Ostatnia edycja:
Maggy , Iwonka, Majqa dzieki. Z Mackiem w ciązy miałam taki brzuch w 7 miesiącu a w 5 na plazy nikt nie wiedział, ze jestem w ciązy. Jak mówiłam, że jestem w 5 miesiacu to mi nie wierzyli więc dla mnie ten brzuchol to ma pokaźne wymiary. Dobrze, ze nie mam nosa czerwonego jak z Mackiem:-D
Maggy z twoim bebenkiem masz prawo tak sie czuc.
Sol wykorzystaj kochana każda chwilę.
Ja też oddaje Polowi kompa do nauki.
Do juterka, Buziaki

SOL- najpierw przeczytalam pampersa (chyba juz nie dowidze :D ahaha ) ale pozniej doczytalam 'papierosa'... coz.. chyba lepiej nie palic, prawda? ;) a palilas kiedys? czy tak Ci sie zachcialo nagle? :)

reklama
Do góry