reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Maggy na poprzedniej str. pisałąm ci jeszcze o piłce tzn dopisałam :)

co do oleju rycynowego czytałam o nim sporo ale się boję trochę - a seks narazie nie pomaga :(

Sol licze na ciebie i na to ze twoja przepowiednia się spełnio do 39 tc zostało 2 dni :)))

Ostatnia edycja:
reklama
SORBUS- doczytalam o pilce... hmm.... jak znajdziesz cos, co zadziala to sie podziel info ;) pewnie nie jednej z nas sie to przyda :D wiadomo, ze na kazda dziala cos innego, ale jednak warto wiedziec o wszystkich mozliwosciach ;)

a olejek rycynowy to pamietam, ze mojemu chomikowi podawalam jak byl chory :) zdechl po kilku dniach... wiec... chyba tez go nie wyprobuje :D

wlasnie doczytuje ta stronke i sie usmialam przy tym punkcie :D watpie, zeby to pomoglo, bo na razie to mnie zaczyna wszystko bolec jak wjade w jakas dziure na drodze :)
Wertepy - przejazdzka po wertepach rowniez moze sie przyczynic do wywolania porodu -w wyniku wibracji

[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sorbek u mnie to cisza... ja to nawet nie licze, ze cos dziać sie zacznie i szczerze powiem, nie chce by sie zaczęło przed 2lutego... a później to juz jestem chetna i rodzić mogę kazdego dnia ;)

Maggy powaliłas mnie na łopatki z tym olejkiem - choć wiez że jak leczyłas chomika to do smiechu Ci nie było :) ale rozumiem Twoje obawy co do niego :):):):):):) no i super że po zajęciach jestes i że indywidualne no i przez 3h to napewno dużo sie dowiedziałaś i mam nadzieje że nie będzie Ci potrzebne znieczulenie

Maranko - ty himenko (mam na myśli poród ale w sumie życie tez :-) ) normalnie twardzielka jesteś

Monia mamy podobny pogląd na życie - tzn że my wbrew pozorom silniejsze jesteśmy :)

Sorbus zobaczyłam Cie na forum i pierwsze co sobie pomyślałam to: " co ona jeszcze nie rodzi?? " ale mam nadzieje że już nie długo bo wiem jak bardzo chcesz już sie rozpakować - jakkolwiek by to nie brzmiało :)

ja dziś ugotowałam pyszny obiadek - nikt nie chwali to sama sie pochwale :) nie no mąż coś burknoł że dobre :) ale pare razy coś mnie złapało i nie wiem czy to skurcz czy macica sie powiększa ehhhhhhhhhhhhhh jak sie jutro powturzy to zadzwonie do doktorka i zapytam a co kto pyta nie błądzi no nie :)

Ewcia tulam Cie skarbie nie wiedziałam że wczoraj był ten dzień, ale maj już lada moment :) i będziesz z Kamilkiem spacerować moja Ty mamuśko

Ewelina umawiamy sie jutro na tańce ?? tylko takie ciche bo jutro z kolei moja mam ma wolne :( - i pewno będzie mnie pilnować

a co do słodyczy to własnie pochłonełam jabułko (jem je jak nigdy) poprawiłam snikersem i zagryzłam mandarynką - chyba jestem szalona

Sol piękne masz te dziewczyny cud miód normalnie aż mnie Bartek kopnoął - chyba mu Emi w oko wpadła :)

Witajcie. :)

Sol, dzielna babka jesteś i wiesz o tym! Mam nadzieję, że masz już lepszy humor. :) Masz cudne córeczki. :D

Sorbuś, ponoć mycie okien pomaga. ;) A tak na serio to kciuki zaciśnięte za szybkie rozwiązanie. :)

Maggy
, jestem zakochana w Twoim brzuszku. :D I jaka Ty zgrabna jesteś, zazdroszczę!

Ewcia
- cieszę się, że trudne dni już za Tobą. :* Teraz musi już być tylko dobrze. :)

A my czekamy na to USG 2 lutego... Chciałabym, żeby to było już... A to jeszcze tyle dni... A ja już się zaczynam stresować.

Sol - przecudne masz te córcie - Emi jest taka słodka :))) nie moge sie napatrzec

Marylka
jeszcze mnie długo tu bedziesz widywać - bo wszystko mi przeszło wiec pewnie przenosze i tyle :((

Maggy moze dasz rade na piłce - ja miałam takie bóle ze nie dałam ale wiesz jak bedzie mniej bolec to moze akurat - w kazdym razie jak coś wypróbuje to dam znać :)) Jak wreszcie nadejdzie ten dzień

Krakowianka - jedni mówia ze pomaga a inni ze szkodzi - raz przeczytałam ze łożysko sie moze odkleić jak sie tak robi i powiem szczerze wole nie - z olejku rycynowego też mnie Maggy wyleczyła ;-):-D:-D:-D
Trzymam kciuki za USG ale na pewno będzie dobrze :)
Swoją drogą ciekawe czy urodzę do 2 lutego

Nie wiecie co u Zapmarty - pisałam jej sms-ka ale cisza - mam nadzieje ze u nich wszystko OK

juz jestem :)

z tym chomikiem to teraz sie smieje ale wtedy to ryczalam przez tydzien :) ech...

SORBUS- ja cwicze z pilka od tygodnia, wiec mam nadzieje, ze bedzie mi pomocna rowniez przy porodzie.. i ze w ogole dam rade z niej skorzystac :)

KRAKOWIANKA- dzieki kochana ;) a Ty jak??? do 2 lutego czas szybko minie zobaczysz ;)

SOL- sliczne masz te corcie :)

dzisiaj za dlugo postalam w sklepie i juz mam bole w podbrzuszu... tak wiec od razu jak przyszlam do domu to sie polozylam, pol litra wody wypilam i mi lepiej :)
maly sie tak wierci, ze wywraca mi caly zoladek a dopiero co zjadlam..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczyny. Byłam dzis pół dnia we Wro. Pierwszy raz pociągiem. Masakra jakie to męczące. Teraz juz prawie zasypiam ale chcę się jeszcze pochwalic brzucholkiem i nowymi spodenkami. Na twarz nie patrzcie bo coś mnie Pol rozmazał.
Pozdrawiam was wszystkie i buziam słodko
Sol piekne są one ojoj cudowne
Krakowianka ja tez czekam na lutowa wizytę, ciągle sie martwię, może to sie kończy jak poczuje ruchy
marylka a ty miałaś wypoczywac nie tańczyć łobuzie
sorbus trzymam &&&&&&&&& za godzinę 0
Maggy no kochana ty się nie forsuj

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry