Maggy powaliłas mnie na łopatki z tym olejkiem - choć wiez że jak leczyłas chomika to do smiechu Ci nie było
ale rozumiem Twoje obawy co do niego
no i super że po zajęciach jestes i że indywidualne no i przez 3h to napewno dużo sie dowiedziałaś i mam nadzieje że nie będzie Ci potrzebne znieczulenie
Maranko - ty himenko (mam na myśli poród ale w sumie życie tez :-) ) normalnie twardzielka jesteś
Monia mamy podobny pogląd na życie - tzn że my wbrew pozorom silniejsze jesteśmy
Sorbus zobaczyłam Cie na forum i pierwsze co sobie pomyślałam to: " co ona jeszcze nie rodzi?? " ale mam nadzieje że już nie długo bo wiem jak bardzo chcesz już sie rozpakować - jakkolwiek by to nie brzmiało
ja dziś ugotowałam pyszny obiadek - nikt nie chwali to sama sie pochwale
nie no mąż coś burknoł że dobre
ale pare razy coś mnie złapało i nie wiem czy to skurcz czy macica sie powiększa ehhhhhhhhhhhhhh jak sie jutro powturzy to zadzwonie do doktorka i zapytam a co kto pyta nie błądzi no nie
Ewcia tulam Cie skarbie nie wiedziałam że wczoraj był ten dzień, ale maj już lada moment
i będziesz z Kamilkiem spacerować moja Ty mamuśko
Ewelina umawiamy sie jutro na tańce ?? tylko takie ciche bo jutro z kolei moja mam ma wolne
- i pewno będzie mnie pilnować
a co do słodyczy to własnie pochłonełam jabułko (jem je jak nigdy) poprawiłam snikersem i zagryzłam mandarynką - chyba jestem szalona
Sol piękne masz te dziewczyny cud miód normalnie aż mnie Bartek kopnoął - chyba mu Emi w oko wpadła