reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

WISIENKA- rozumiem, ze spodnie masz ciazowe bo brzuszek sie powieksza :) elegancko.... ale nigdzie nie przytylas, tylko brzusio urosl, co? :)

reklama
Maggy chyba raczej tak bo ogólnie to wróciłam do wagi sprzed wymiotów plus niecałe kilo, A ten mój spadek wagi to pewnie był tez z powodu braku płynów. Chciałabym żeby tylko brzuszek rósł ale jakoś mi nie wydaje sie to mozliwe.Cieszę sie jednak, że dorosłam do ciązowych spodni:-D
musiu dziekuję bardzo kochana

WISIENKA- a moze po prostu zaczniesz rosnac po 5 miesiacu tak jak w sumie zwykle to bywa. Nie kazdy rosnie od poczatku. I powiem Ci, ze z perspektywy czasu lepiej po 5 bo mniej sie nameczysz :) Ja juz powoli czuje sie jakbym byla w ciazy od zawsze :)

witam i o zdrowie pytam

troszku mnie tu nie było :)

Wisienko śliczny brzuszek ;-) brzuszek zacznie rosnąc w odpowiednim dla dzidzi czasie :tak:

Sol piękne córki masz GRATULUJĘ, a pamiętam jak II krechy były a tu już ślicznotka na świecie :)

Ostatnia edycja:
Maggy , Iwonka, Majqa dzieki. Z Mackiem w ciązy miałam taki brzuch w 7 miesiącu a w 5 na plazy nikt nie wiedział, ze jestem w ciązy. Jak mówiłam, że jestem w 5 miesiacu to mi nie wierzyli więc dla mnie ten brzuchol to ma pokaźne wymiary. Dobrze, ze nie mam nosa czerwonego jak z Mackiem:-D
Maggy z twoim bebenkiem masz prawo tak sie czuc.
Sol wykorzystaj kochana każda chwilę.
Ja też oddaje Polowi kompa do nauki.
Do juterka, Buziaki

SOL- najpierw przeczytalam pampersa (chyba juz nie dowidze :D ahaha ) ale pozniej doczytalam 'papierosa'... coz.. chyba lepiej nie palic, prawda? ;) a palilas kiedys? czy tak Ci sie zachcialo nagle? :)

reklama
Do góry