reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Created, my kupiliśmy krzesełko - uczydełko z FP, bo jak zaciągnęliśmy języka osób, które będą (łącznie 33 osoby z dziećmi), to wszystko, co było w naszych planach praktycznie dostanie. Początkowo, to krzesełko mnie nie przekonywało, ale po obejrzeniu i sprawdzeniu jest całkiem niezłe :tak:

reklama
Majqa - Ja juz tez tak mysle, ze nic nie kupimy.. na okraglo ma wszystko co chce i wszystkie zabawki.. myslalam o sesji zdjeciowej rodzinnej, to taki fajny pomysl :)
No i oczywiscie zorganizujemy Roczek..

Hehe - widzę że temat prezentowy się zrobił ;:-) Ja mam problem z siostrzenicą - ma komunię 26 maja i nie mam żadnego pomysłu na prezent dla tego rozpieszczeńca :no:
Teraz mieliśmy problem z Karolą i jej urodzinami bo ma wszystko i jeszcze więcej. Teraz kupiliśmy jej hulajnogę bo miała imieniny i sama ją sobie wybrała i wytruła ją nam skutecznie :-p
Jazda się zacznie przed świętami i sylwestrem co kupić dziewczynkom pod choinkę i co Emilce na 2 urodziny. Ostatnie święta miałyśmy ospę w domu więc jakoś mnie imprezy ominęły, na urodziny Karoli - Kaja była po zabiegu więc tylko w domku dla nas była mini impreza. Ale jakby nie było to trzeba się na 2 urodziny Emilki zebrać i zrobić imprezę. Już się mnie rodzina wypytuje co kupić :wściekła/y: Ciuchów mają od groma obie, zabawek już nie mam gdzie stawiać - mają 120cm szeroki regał z zabawkami na 180 wysoki - cały pełny, trzy ogromne szuflady pod łóżkami też są pełne zabawek. Puzzli, gier też maja od pierona. Kaja ma komputer i chyba z 15 gier które sobie sama wybrała - wszystkie zabawne i edukacyjne. Teściowie nam się wycwanili - kasę dają tylko i wyłącznie. Moja matka - próbuje coś kombinować, chrzestni dziewczynek się pytają i to z nimi nie mam co zrobić - bo co im powiedzieć??? Ehh... dobrze że ten dylemat mam odwleczony do grudnia :-D:-D

A u mnie Kaja po anginie (3 dni w przedszkolu zrobiły swoje), Emi marudzi bo trójki jej idą a ja... chora, zmęczona i nie mam już siły na nic. Jutro mam sajgon mieć: rano kontrola dziewczynek u lekarza, o 15.30 dentysta mój i Kaji, o 18.30 mój gin a po drodze mam odwiedzić 3 sklepy meblowe w poszukiwaniu narożnika do naszej sypialni bo ten materac 7 strefowy był ok przez pierwsze pół roku a teraz tylko po nim kręgosłup jak diabli boli :dry: A jeszcze jak na złość wczoraj ukruszyła mi się plomba i mi okropnie kaleczy język przy jedzeniu i mówieniu :wściekła/y: Najchętniej bym się położyła i przespała tydzień :-(

hej :)

Sol - Co do komuni, to nie pomogę.. sama nie wiem, najprościej dać kasę i z głowy, ale z drugiej strony to taki "nie prezent"
Mi osobiście podoba się jak dzieci dostają jakieś pamiątki tj łańcuszek, kolczyki.. bo to takie na całe życie :)
ale w sumie rodzice dzieci najlepiej beda wiedziec, co one potrzebuja, wiec jak da sie pieniadze to im to kupia :D
Za moich czasow dzieci cieszyly sie z zegarka, teraz to chyba quad zostaje :D

U nas w porzadku. Urodziny zaplanowane na 3 czerwca, wiec mam troche czasu zeby zorganizowac.
Robię nieduże przyjecie, 15-17 osób, wystarczy :)
Tort, ciasto, lody, owoce, zadnego obiadu.. nie trzeba tego..
Na prezent nic nie kupujemy, na dzien dziecka garnuszek-klocuszek kupimy, bo wydaje mi sie, ze jest to sprytna zabawka :)

Co tam u Was?
POzdrowieniaaaaa :)) DSC04823.jpgDSC04784.jpg
na drugim zdjeciu Oskarek pokazuje, gdzie sroczka kokoszka kaszkę ważyła :D

Created, ślicznego masz synka! Na drugim zdjęciu wygląda na starszego :tak: A pomysł z sesją zdjęciową - powiem Ci, że rewelacja!!!! Taka rodzinna sesja, na całe życzenia cudowna pamiątka! Dzięki za podsunięcie pomysłu :-D:-D
Buziaki dla Was*

reklama
Witam kochane!!!!
Wiem, ze strasznie długo mnie nie było....ale to z powodów osobistych....
Moja Zuza ma ospe....masakra..wysypało ja strasznie:szok: nawet wokół oczu:no: Naszczescie nie drapie - jak ja swedzi to smaruje fenistilem. To juz 4 dzien i jeszcze ja wysypuje - mam nadzieje ze w końcu przestanie:-(
Pozdrawiam i całuje Was wszystkie i Wasze dzieciaczki:*****
SOL - widze ze Ty kochana doswiadczona w ospie....moze cos pomozesz i poradzisz???? Buzka

Ostatnia edycja:
Do góry