reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Created, my kupiliśmy krzesełko - uczydełko z FP, bo jak zaciągnęliśmy języka osób, które będą (łącznie 33 osoby z dziećmi), to wszystko, co było w naszych planach praktycznie dostanie. Początkowo, to krzesełko mnie nie przekonywało, ale po obejrzeniu i sprawdzeniu jest całkiem niezłe :tak:

reklama
Majqa - Ja juz tez tak mysle, ze nic nie kupimy.. na okraglo ma wszystko co chce i wszystkie zabawki.. myslalam o sesji zdjeciowej rodzinnej, to taki fajny pomysl :)
No i oczywiscie zorganizujemy Roczek..

Hehe - widzę że temat prezentowy się zrobił ;:-) Ja mam problem z siostrzenicą - ma komunię 26 maja i nie mam żadnego pomysłu na prezent dla tego rozpieszczeńca :no:
Teraz mieliśmy problem z Karolą i jej urodzinami bo ma wszystko i jeszcze więcej. Teraz kupiliśmy jej hulajnogę bo miała imieniny i sama ją sobie wybrała i wytruła ją nam skutecznie :-p
Jazda się zacznie przed świętami i sylwestrem co kupić dziewczynkom pod choinkę i co Emilce na 2 urodziny. Ostatnie święta miałyśmy ospę w domu więc jakoś mnie imprezy ominęły, na urodziny Karoli - Kaja była po zabiegu więc tylko w domku dla nas była mini impreza. Ale jakby nie było to trzeba się na 2 urodziny Emilki zebrać i zrobić imprezę. Już się mnie rodzina wypytuje co kupić :wściekła/y: Ciuchów mają od groma obie, zabawek już nie mam gdzie stawiać - mają 120cm szeroki regał z zabawkami na 180 wysoki - cały pełny, trzy ogromne szuflady pod łóżkami też są pełne zabawek. Puzzli, gier też maja od pierona. Kaja ma komputer i chyba z 15 gier które sobie sama wybrała - wszystkie zabawne i edukacyjne. Teściowie nam się wycwanili - kasę dają tylko i wyłącznie. Moja matka - próbuje coś kombinować, chrzestni dziewczynek się pytają i to z nimi nie mam co zrobić - bo co im powiedzieć??? Ehh... dobrze że ten dylemat mam odwleczony do grudnia :-D:-D

A u mnie Kaja po anginie (3 dni w przedszkolu zrobiły swoje), Emi marudzi bo trójki jej idą a ja... chora, zmęczona i nie mam już siły na nic. Jutro mam sajgon mieć: rano kontrola dziewczynek u lekarza, o 15.30 dentysta mój i Kaji, o 18.30 mój gin a po drodze mam odwiedzić 3 sklepy meblowe w poszukiwaniu narożnika do naszej sypialni bo ten materac 7 strefowy był ok przez pierwsze pół roku a teraz tylko po nim kręgosłup jak diabli boli :dry: A jeszcze jak na złość wczoraj ukruszyła mi się plomba i mi okropnie kaleczy język przy jedzeniu i mówieniu :wściekła/y: Najchętniej bym się położyła i przespała tydzień :-(

hej :)

Sol - Co do komuni, to nie pomogę.. sama nie wiem, najprościej dać kasę i z głowy, ale z drugiej strony to taki "nie prezent"
Mi osobiście podoba się jak dzieci dostają jakieś pamiątki tj łańcuszek, kolczyki.. bo to takie na całe życie :)
ale w sumie rodzice dzieci najlepiej beda wiedziec, co one potrzebuja, wiec jak da sie pieniadze to im to kupia :D
Za moich czasow dzieci cieszyly sie z zegarka, teraz to chyba quad zostaje :D

U nas w porzadku. Urodziny zaplanowane na 3 czerwca, wiec mam troche czasu zeby zorganizowac.
Robię nieduże przyjecie, 15-17 osób, wystarczy :)
Tort, ciasto, lody, owoce, zadnego obiadu.. nie trzeba tego..
Na prezent nic nie kupujemy, na dzien dziecka garnuszek-klocuszek kupimy, bo wydaje mi sie, ze jest to sprytna zabawka :)

Co tam u Was?
POzdrowieniaaaaa :)) DSC04823.jpgDSC04784.jpg
na drugim zdjeciu Oskarek pokazuje, gdzie sroczka kokoszka kaszkę ważyła :D

Created, ślicznego masz synka! Na drugim zdjęciu wygląda na starszego :tak: A pomysł z sesją zdjęciową - powiem Ci, że rewelacja!!!! Taka rodzinna sesja, na całe życzenia cudowna pamiątka! Dzięki za podsunięcie pomysłu :-D:-D
Buziaki dla Was*

reklama
Witam kochane!!!!
Wiem, ze strasznie długo mnie nie było....ale to z powodów osobistych....
Moja Zuza ma ospe....masakra..wysypało ja strasznie:szok: nawet wokół oczu:no: Naszczescie nie drapie - jak ja swedzi to smaruje fenistilem. To juz 4 dzien i jeszcze ja wysypuje - mam nadzieje ze w końcu przestanie:-(
Pozdrawiam i całuje Was wszystkie i Wasze dzieciaczki:*****
SOL - widze ze Ty kochana doswiadczona w ospie....moze cos pomozesz i poradzisz???? Buzka

Ostatnia edycja:
Do góry