reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witajcie kochane. Cierpię na chroniczny brak czasu ale staram się wrócić do zywych. U nas w miare w porządku to znaczy życie toczy się pomalutku z e swoimi małymi radościami i problemami. Milusia własnie ma 3 dniówke, Maciek zakonczenie roku, Pol nawał roboty a ja kontroling kierownczy. Mam nadzieje, ze uda mi sie do was zaglądać częściej. Buziam wszystkie))))

reklama
Testowalam.. wyszlo, ze jestem..
ale bylam u gina i nie jestem, ufff....
no i okres dostałam..

Mój Skarb dzisiaj Roczek skonczył, u fryzjera byliśmy i ma super fryzurkę ;)
Pozdrawiam Was :*

Created, sto latek dla Oskara oraz saaaaamych słodyczy, ciocia Ewelina z Miłoszkiem życzy :-D

A gdzie to się podziewa reszta babolów??
Josephine, JOL, Sorbek, Mary-beth, Sol, Marcepanek, Mlodam, Zapmarta, Misia, Szczęśliwa25, Maggy, Krakowianka ???

Ostatnia edycja:
Ewelinko - Ja równiez Miloszkowi z calego serduszka wszystkiego naaajj:** / spoznione ale szczere :)))
no ja tez nie wiem gdzie reszta Kobietek :)

W ogóle dzisiaj wszystkim dzieciom, Małym i dużym i tym najwiekszym, wszystkiego Najlepszego z okazji dnia Dziecka:)
Obysmy byli nimi jak najdluzej :)

Created, pochowały się po innych wątkach zapewne ;-)

Tak...obyśmy mogły się cieszyć dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo naszymi brzdącami!!!
I samej słodyczy wszystkim dzieciaczkom życzę!

Hej dziewczeta!!!

Jeeeju, ale mnie tu dawno nie bylo!!! :-O Zapomnialam o tym watku, przyznaje sie bez bicia... Ale juz jestem i bede wlatywac, obiecuje! :-)

Created
- spoznione 100 lat dla Twojego synusia! Alez tez czas pedzi!!! :-)

Ewelina - spoznione, ale szczere zyczenia wszystkiego, co najlepsze na 1. urodzinki!!! :-)

U nas w porzadku. Mia meczy sie z nietolerancja mleka, wiec lecimy na Nutramigenie, ale na szczescie rosnie zdrowo! Wcina poza Nutramigenem owoce i warzywka i kaszke. :-) Ma juz 71,5 cm oraz wazy 9400 g. :-) Jeju, jak ja sie ciesze, ze mi tak ladnie przybiera! Balam sie, ze na Nutramigenie bedzie z tym duzy problem... Ale na szczescie nie ma. :-)

Zaraz podoczytuje, co u Was, bo strasznie Was zaniedbalam... :sorry2:

No i...

Wszystkiego, co najlepsze dla Waszych dzieci w Dniu Ich Swieta!!! :-)

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....jedną już wywołałam, super :-D

MARY, BETH, super, że Mia tak ładnie rośnie! I ona już pół roku ma???? :szok: Boziu!!! Tak ostatnio myślałam o Tobie i tak dumałam, że maleńka, to pewno z 3 miesiące skończyła, nie więcej, a tu proszę!!! Czas bezlitosny!!! Z drugiej strony fajnie, bo wkracza w nowy etap...zrobi się bardziej ciekawska, zaraz siedzieć będzie, pełzać, raczkować, a później już zleci i wyfrunie z kawalerem ha ha ha
Miło Cię widzieć i zaglądaj częściej*

Created - oooo, doczytalam teraz o Twoim testowaniu i podejrzeniach! Chyba dobrze, ze jednak nie jestes w ciazy! Czy chcialas? Ja bym chciala... Jeju, mialam taki okres po porodzie, ze myslalam, ze dlugo bedzie zanim zechce miec drugie dziecko, ale teraz to juz naprawde bym chciala. ;-) Gratuluje ogromnie pierwszych kroczkow Oskarka! :-) Wyslalam Ci zaproszonko na FB. :-)

Wisienka, Maran - hej! :-)

Majqa - ooo, i zaraz Twoj synek konczy roczek! Jeju, jak ten czas leci! :-)

Monisia - sliczne dziewczynki masz!

OK, ide nadrabiac dalej poki moja ciorcia spi. :-)

reklama
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....jedną już wywołałam, super :-D

MARY, BETH, super, że Mia tak ładnie rośnie! I ona już pół roku ma???? :szok: Boziu!!! Tak ostatnio myślałam o Tobie i tak dumałam, że maleńka, to pewno z 3 miesiące skończyła, nie więcej, a tu proszę!!! Czas bezlitosny!!! Z drugiej strony fajnie, bo wkracza w nowy etap...zrobi się bardziej ciekawska, zaraz siedzieć będzie, pełzać, raczkować, a później już zleci i wyfrunie z kawalerem ha ha ha
Miło Cię widzieć i zaglądaj częściej*

Ewelinka - dzieki, kochana! :-) Hehe, no faktycznie mnie wywolalas, bo ostatnio o Was myslalam, co u Was... Z czescia "starego gangu" juz myslalam, ze na amen stracilam kontakt... :sad: Ale przypomnialo mi sie, ze przeciez ten watek jeszcze zyje! :-) Mia rosnie zdrowo, juz gada, testuje glosik, turla sie, siedzi, ale z pomoca, zaraz jej zabki wyjda pierwsze! :-) No i juz ponad pol roku - a dopiero ja rodzilam... :shocked2: No, ale u Ciebie to czas naprawde smiga! Pamietam, jak Ty rodzilas Miloszka jakby to wczoraj bylo! :happy:

Do góry