reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witajcie kochane. Cierpię na chroniczny brak czasu ale staram się wrócić do zywych. U nas w miare w porządku to znaczy życie toczy się pomalutku z e swoimi małymi radościami i problemami. Milusia własnie ma 3 dniówke, Maciek zakonczenie roku, Pol nawał roboty a ja kontroling kierownczy. Mam nadzieje, ze uda mi sie do was zaglądać częściej. Buziam wszystkie))))

reklama
Testowalam.. wyszlo, ze jestem..
ale bylam u gina i nie jestem, ufff....
no i okres dostałam..

Mój Skarb dzisiaj Roczek skonczył, u fryzjera byliśmy i ma super fryzurkę ;)
Pozdrawiam Was :*

Created, sto latek dla Oskara oraz saaaaamych słodyczy, ciocia Ewelina z Miłoszkiem życzy :-D

A gdzie to się podziewa reszta babolów??
Josephine, JOL, Sorbek, Mary-beth, Sol, Marcepanek, Mlodam, Zapmarta, Misia, Szczęśliwa25, Maggy, Krakowianka ???

Ostatnia edycja:
Ewelinko - Ja równiez Miloszkowi z calego serduszka wszystkiego naaajj:** / spoznione ale szczere :)))
no ja tez nie wiem gdzie reszta Kobietek :)

W ogóle dzisiaj wszystkim dzieciom, Małym i dużym i tym najwiekszym, wszystkiego Najlepszego z okazji dnia Dziecka:)
Obysmy byli nimi jak najdluzej :)

Created, pochowały się po innych wątkach zapewne ;-)

Tak...obyśmy mogły się cieszyć dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo naszymi brzdącami!!!
I samej słodyczy wszystkim dzieciaczkom życzę!

Hej dziewczeta!!!

Jeeeju, ale mnie tu dawno nie bylo!!! :-O Zapomnialam o tym watku, przyznaje sie bez bicia... Ale juz jestem i bede wlatywac, obiecuje! :-)

Created
- spoznione 100 lat dla Twojego synusia! Alez tez czas pedzi!!! :-)

Ewelina - spoznione, ale szczere zyczenia wszystkiego, co najlepsze na 1. urodzinki!!! :-)

U nas w porzadku. Mia meczy sie z nietolerancja mleka, wiec lecimy na Nutramigenie, ale na szczescie rosnie zdrowo! Wcina poza Nutramigenem owoce i warzywka i kaszke. :-) Ma juz 71,5 cm oraz wazy 9400 g. :-) Jeju, jak ja sie ciesze, ze mi tak ladnie przybiera! Balam sie, ze na Nutramigenie bedzie z tym duzy problem... Ale na szczescie nie ma. :-)

Zaraz podoczytuje, co u Was, bo strasznie Was zaniedbalam... :sorry2:

No i...

Wszystkiego, co najlepsze dla Waszych dzieci w Dniu Ich Swieta!!! :-)

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....jedną już wywołałam, super :-D

MARY, BETH, super, że Mia tak ładnie rośnie! I ona już pół roku ma???? :szok: Boziu!!! Tak ostatnio myślałam o Tobie i tak dumałam, że maleńka, to pewno z 3 miesiące skończyła, nie więcej, a tu proszę!!! Czas bezlitosny!!! Z drugiej strony fajnie, bo wkracza w nowy etap...zrobi się bardziej ciekawska, zaraz siedzieć będzie, pełzać, raczkować, a później już zleci i wyfrunie z kawalerem ha ha ha
Miło Cię widzieć i zaglądaj częściej*

Created - oooo, doczytalam teraz o Twoim testowaniu i podejrzeniach! Chyba dobrze, ze jednak nie jestes w ciazy! Czy chcialas? Ja bym chciala... Jeju, mialam taki okres po porodzie, ze myslalam, ze dlugo bedzie zanim zechce miec drugie dziecko, ale teraz to juz naprawde bym chciala. ;-) Gratuluje ogromnie pierwszych kroczkow Oskarka! :-) Wyslalam Ci zaproszonko na FB. :-)

Wisienka, Maran - hej! :-)

Majqa - ooo, i zaraz Twoj synek konczy roczek! Jeju, jak ten czas leci! :-)

Monisia - sliczne dziewczynki masz!

OK, ide nadrabiac dalej poki moja ciorcia spi. :-)

reklama
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....jedną już wywołałam, super :-D

MARY, BETH, super, że Mia tak ładnie rośnie! I ona już pół roku ma???? :szok: Boziu!!! Tak ostatnio myślałam o Tobie i tak dumałam, że maleńka, to pewno z 3 miesiące skończyła, nie więcej, a tu proszę!!! Czas bezlitosny!!! Z drugiej strony fajnie, bo wkracza w nowy etap...zrobi się bardziej ciekawska, zaraz siedzieć będzie, pełzać, raczkować, a później już zleci i wyfrunie z kawalerem ha ha ha
Miło Cię widzieć i zaglądaj częściej*

Ewelinka - dzieki, kochana! :-) Hehe, no faktycznie mnie wywolalas, bo ostatnio o Was myslalam, co u Was... Z czescia "starego gangu" juz myslalam, ze na amen stracilam kontakt... :sad: Ale przypomnialo mi sie, ze przeciez ten watek jeszcze zyje! :-) Mia rosnie zdrowo, juz gada, testuje glosik, turla sie, siedzi, ale z pomoca, zaraz jej zabki wyjda pierwsze! :-) No i juz ponad pol roku - a dopiero ja rodzilam... :shocked2: No, ale u Ciebie to czas naprawde smiga! Pamietam, jak Ty rodzilas Miloszka jakby to wczoraj bylo! :happy:

Do góry