reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Hej :)

Monisia - kupę czasu Cię nie było... Co do ospy kup puder w płynie po nim nie swędzi i szybko zasusza tylko w białe kropy będzie. Moje panny 1,5 roku temu chorowały

reklama
Monisia, moja znajoma smarowała dzieciaki PUDRODERMem - o ile nazwy nie pokiciałam. Niestety to trzeba przejść, smarować, smarować i jeszcze raz nie drapać ;-)
A w ogóle to co słychać u Ciebie? Jak Rozalia i Zuzka? Łobuzują?

Pozdrawiam wszystkie babeczki :*

Hejka:)
MAJECZKA, EWELINKA - dzieki kochane:tak::tak: Zuza jest taka cudna ze wcale nie drapie;-) Jak ja swedzi to mówi i smaruje jej Fenistilem....a ten Pudroderm mam, ale nim nie smarujemy, bo słyszałam ze zatyka pory i do zakazen bakteryjnych dochodzi - a to przeciez na swedzenie w sumie. A jak ja tak bardzo nie swedzi to nie chce ryzykowac - Fenistil swietnie sie spisuje:tak:
Zuza od wrzesnia do szkoły, a Rozi jest przecudowna:-D
Pozdrawiam serdecznie Wszystkie babeczki :****
A to najswiezsze zdjecie... Dziewczynki.jpg

Ostatnia edycja:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM MAMOM :))
Pociechy z Maluchów i tych większych dzieci oraz samych radosnych dni :*
:-):-):-):-)

Ja dostałam od mojego Oskarka kolczyki, bo nie chciałam kwiatów...
Cudownie być Mamą :)

I wiadomosc z przed 4 godzin..
Oskarek zaczał chodzic!!!!
a wszystko można zobaczyć na moim profilu na facebooku (Paulina Fogiel) :)

Słodziutko :D

Witam!!!!
MAJECZKO - tak kochana - idzie jako 6 latka - ale to malutka wioskowa szkoła - bedzie 5 dzieci w klasie wiec fajnie bo bedzie dopilnowana:tak:;-)
CREATED - GRATULACJE dla Oscarka:-D:-D:-D
Nasza Rozalka zaczeła chodzic 25 maja - to prezent na Dzien Mamy;-):-D
Buziam :****

Monisia - To super prezent! :)

Ja chyba będę miała prezent na dzień dziecka, dla Oskarka... Braciszka/Siostrzyczkę...
Okres mi sie spoznia 5 dni.... ajajaj

reklama
Monisia - u nas nikt nie posyła 6-latków do 1-szej klasy;
created - no prezencik śliczny :-), Maruś zaczął chodzić na 10 m-cy i tydzień a teraz to już biega :tak::-D no i testuj!!! I napisz jaki wynik!

Do góry