reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Cześć
Mlodam zapracowane mamuśki wszystkie:)) Ja myślę że teraz fajnie byłoby wrócić też na stare forum do dziewczyn które znamy ze staranek... Zaglądałam tam ostatnio i kilka nawet jeszcze pamiętam:) Ciekawe czy z wzajemnością...
GRATULUJĘ ząbka:))
nam wczoraj wyszła górna jedynka i juz 4 mamy:)) Gryziemy niestety wszystko:(

Wisienka jak tam Miluśka?

Witajcie. Alez brak czasu mnie rozwala. Ogólnie latam od rana do wieczora i tylko waga w dół leci co cieszy. mam już 60!!!
Ogólnie nic nowego. Nadal niestety nie wiemy co to za alergen nam dokucza. Jutro mamy dermatologa.
Pozdrawiam mamusie
Sorbuś 100 lat roczniakowe

piękny wynik wagowy :-)
no ja też się zawziełam i zobaczymy co z tego wyjdzie - marzy mi się 65 kg

młodam - gratki ząbka, u nas też wychodzą jedynki z góry

Hejka Kochane!!!!
Gratuluje ząbków u Waszych Słoneczek:tak::-D
U nas niestety brak.....Rozalka od dłuzszego czasu jest bardzo niespokojna, ale zabków ani widu ani słychu..... kilka razy nawet zwymiotowała, dzis tez i cos niewyrazna wiec wyruszam po południu do lekarza, bo nasza pani pediatra dzis niestety nie przyjmuje w osrodku, wiec prywatnie bedziemy musieli isc....
Buziam Wszystkie i Wasze Maleństwa:-D

Hej monisia :) Dawno nie zaglądałaś. Zdrówka dla Rozalki.

U nas dwie górne jedynki na wierzchu i więcej spokoju dzięki temu, i nocki lepsze trochę. Ogólnie mały źle śpi w nocy a przez te zęby to była masakra. A pomyśleć, że tak ładnie sypiał ... ehh. Czekam cierpliwie aż wszystko wróci do normy ...
Dziewczynki nocują dzisiaj u kuzynostwa - taki feriowy wypad :-):tak: Też im się coś należy:tak: :tak: a ja trochę odsapnę :tak::tak::tak::-)

wisieńka - ?
maran- ?
marta - ?
i inne dziewczyny

Maran chyba i tragiczną ;-) tak na marginesie i zmieniajac temat to niedługo masz urodzinki :-) mój rocznik jesteś :-)

u nas kolejny dzień marudzenia, młoda spała dwa razy po pół godziny i to tak do 16. po 16 padła na 1,5. znów zębol. trze górne dziąsełko więc górne 1 myślę. Jak do tej pory to w odstępie 10 dni wychodziły 5.02, 15.02 i że 25 będzie? hihihi

młodam :) rocznik stanu wojennego ;) ale fakt niebawem znowu o rok starsza sie stanę... jakos tak z roku na rok coraz bardziej nie lubie urodzin... u nas tez masakra z zębami... Mai wychodzą czwórki, na górze już są a teraz na dole sie przebijają... ;(

reklama
Do góry