Hej - my po zabiegu. tak nas straszyli znieczuleniem miejscowym a to było 5 min jak ją nam zabrali i przywieźli. Dostała głupiego jasia, posiedziała godzinkę, sama pojechała na wózku z panią i wróciła, popłakała 5 min, przespała 30 min a potem do samego wyjścia grała w gry na lapku
Zero urazu do lekarzy a w grze nawet szpital budowała żeby leczyć innych więc nie jest źle. Ogólnie 10 kwietnia wraca do przedszkola a w następną sobotę ma logopede umówionego - idziemy prywatnie bo na nfz to terminy masakra jakaś
A po urodzinach - czekamy na prezenty zamówione na allegro bo Kaja dostała głównie kasę bo wszyscy mieli problem co jej kupić bo zabawek mają w ciul, ciuchów też
Emilka rośnie, łazi i zaczyna dokazywać i pokazywać swoją osobowość, nie mówi za dużo na ogół ale ma dni że jej się jadaczka nie zamyka
A ja ... ja wreszcie dobrze dobrałam leki na alergię, czeka mnie jeszcze laryngolog bo mam połączenie korzenia piątki z zatoką i możliwe że to ona sieje tam spustoszenie i muszę jakoś spiknąć mojego laryngologa z dentystką jak to załatwić żeby było dobrze
Dzisiaj dostałam od męża niespodziajkę prezent w postaci nowego telefonu na abonament - poszliśmy się dowiedzieć a wyszliśmy z telefonem
Ale jeden minus/plus - mam nowy numer więc będę musiała wszystkim informacje powysyłać
Ostatnio coś sporo tych prezentów od niego dostaję bo rano mi zamówił cały komplet 47 tomów "Saga o ludziach lodu" w tym starym wydaniu ;-) w styczniu dostałam lustrzankę z osprzętem a jeszcze po 10-tym dostanę do domu komplet luminarca 45 cz. bo póki co mamy składaka
i sagę "zmierzch" całą
Tyle że u nas nie oszczędza się na książkach a i książki dziewczynki dostają już na wyrost więc jest ok
tylko niedługo zacznie nam miejsca brakować
W czwartek idę z Emilką na szczepienie na pneumokoki - mam nadzieję że zachowa się jak ostatnio - oleje babkę i igłę i nawet nie miauknie
Ogólnie u nas spokój i nic nowego. M. jutro i pojutrze ma dyżur więc zobaczę go w poniedziałek dopiero ok 10-11 i idzie na noc do pracy
ehh... już się naprawdę zaczynam przyzwyczajać do tego trybu że M. tu okazjonalnie nocuje
ale jest ok
dogadujemy się ostatnimi czasy super i niech tak zostanie ;-)
Buziaczki dla wszystkich.