reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

czesc dziewczyny!! ja co prawda jestem staraczką z 2010, ale w 2011 urodziłam - jestem sierpniówką 11 :)

mogę do Was wprosić się :D?

pozdrawiam

reklama
WITAJCIE!!!!!
Dziewczyny, nie możemy dać umrzeć naszemu wątkowi, był z nami od początku, musi być i nadal!!!!!! :)
Także trzeba wynalezc codziennie chociaz 15 minut na nasze ukochane forum :)

U nas po staremu.. zęby idą, ale nie mogą się przebić, także ciagle czekamy, wszystko przez brak przyswajania wit D. Ciemiaczko rowniez spore, ale teraz wiosna, takze slonko nam dopomoże :)) Lekarz nie widzi powodu do obaw.
Oskar rosnie, ma 77 cm i waży ponad 9 kg, także chlop jak dab :D Ubranka to 74 i 80, bo reszta malutkie :) Stoi juz sam, czasem sie podpiera, ale czesto puszcza i troche wywrotek jest, bardzo trzeba uwazac, przy meblach juz chodzi, takze niedlugo nam sie zacznie :D Nie raczkuje, ale ma swoj smieszny sposob poruszania, dodalam filmik na facebooku, teraz juz ulepszony niz wtedy, to byly poczatki :)
Ja prawie zlikwidowalam rozstepy (peeling ziolowy robi cuda!! i to tylko 2 zabiegi), teraz cwicze, bo jest troche skory na brzuchu, ale mysle, ze poradze sobie z nia :)
Ostatnio naszly mysli o drugiej dzidzi, ale nie jestem narazie gotowa, chce poczekac, z 2-3 lata, tak marzy mi sie ten slub..... mmm ;)
Kupilismy nowa spacerowke GRACO mirage, srednio zdowolona jestem, ale moze to przez to, ze ta zima jest i Maluch sie ciagle zsuwa, oby do wiosny :)

Renatka - Serdecznie zapraszamy :))

Pozdrawiam Was wszystkie i Wszystkie Maluszki buziaki w czolko od Cioci :*
A na koniec usmiech od Oskara :)
SAM_1761.jpg

Hej :)

created - sporo zmian u Oskarka :) Co do wózków ja mam baby design rider i jestem mega zadowolona :) U nas podobnie choć sam stoi tylko chwilkę ;)

Witamy nową mamę :) My też staraczki 2010 ;-)

Witajcie kochane
Lata mnie nie było i stęskniona jestem za wami strasznie. Życie mamy pracującej okazało się bardziej absorbujące niż myslałam. W pracy miodu nie ma, straszny zapieprz i na dodatek atmosfera niezbyt miła. Ech ogólnie cięzko. W domu duzo pracy jak wracam bo mimo, ze Pol świetnie sobie radzi z mała to jednak w domu nie zdarza zrobić wszystkiego. Milusia ma kiepskie noce i spię po 3 godziny dziennie co sprawia, ze padam zaraz po zrobieniu koniecznych rzeczty. W weekend staram sie naładować baterie i spędzić jak najwoęcej czasu rodzinnie.
Może wiosna bedzie lżejsza , jak dzien bedzie dłuższy i pogoda korzystniejsza dla samopoczucia. Pozdrawiam wszystkie serdecznie i nie zapominajcie o starej wisni.

To i ja się wychylę zza krzaków :-p
Emi mi biega już po domu, Karola przed nią czasami za nią :-p
Zimą przeszły dziewczyny ospę wietrzną, Karola teraz czeka na zabieg tego migdała i mam nadzieję że tym razem nie odwołamy terminu bo mnie strzeli :no: Ogólnie dni lecą powoli i leniwie. Urodziny miałam super w lokalu więc tak bardzo nie bolały.

Zarzućcie jakiś temat i włazić tu proszę jak ma wątek wstać :tak:

Witam... oj, wieki mnie tu nie było!

Created, ale przystojniak z Oskarka:tak:
a co to za peeling ziołowy? w sumie u mnie dużo zeszło, trochę wyblakło, ale nadzieja jest, że może i kiedyś ich się pozbędę:-D

Pozdrawiam

I znowu cisza na planie - dziewczyny wyłazić z krzaków ;-)

Ja ciągle siedzę z dziewczynkami, coraz bliżej do zabiegu. Dziewczyny zdrowe, ja męczę się z alergią, chłop ciągle w pracy. Ostatnio mieliśmy spory kryzys ale już jest ok. Tylko ile tak oboje pociągniemy :zawstydzona/y: Ehh... jak ja kuźwa żałuję że nie wyjechaliśmy przed ślubem w diabły z tego kraju!!!!!

Hej kochane
Nie macie pojęcia jak tesknię. Niestety życie mnie ograniczyło do minimum kontaktu z kompem. Tak to już jest, ze jak wracam z pracy to zaraz jadę na rehabilitację z Milą albo Paweł idzie na swoja a my na spacer. Potem trochę zabawy, szybkie domowe obowiązki czy zakupy, kapanie Mili , kładzenie jej spac, gotowanie obiadku i robi się 10. A do tego mam sporo pracy na kompie. W weekend natomiast jest tyle do zrobienia, ze czasu mało na oddychanie.
A tu do oglądnięcia Emilka
http://www.youtube.com/watch?v=vrR4...DvjVQa1PpcFPWWZTVpA7c1mxPgZGqy4SAC5mdxOvXJ7A=

Ostatnia edycja:
hej

jej...wieki mnie tu nie bylo ... widze, ze wszystkie zalatane

sorbus : 100 latek na roczek :) ale ten czas leci... szok...

wisienka : jak u was????

marylka : boszzzz wieki ciebie nie "widzialam" co u was ????

pozdrawiam wszystkie!!!

reklama
Witam!

ja też jakoś przed kompem nie siedzę.
A jak K wraca do domku to już wcale go nie odpalam.
Olcia wspaniała, zaczęła się ekstra śmiać i tak fajowo marszczyć nosek i oczka mrużyć :-) nic tylko to kręcić.
przewraca się jak ją tylko położę, siedzi, zaczyna kombinować jak tu dalej by może do przodu się poruszać a nie jak rak.

ściskamy, pozdrawiamy i postaram się wlatywać. buziaki!

Do góry