WITAJCIE!!!!!
Dziewczyny, nie możemy dać umrzeć naszemu wątkowi, był z nami od początku, musi być i nadal!!!!!!
Także trzeba wynalezc codziennie chociaz 15 minut na nasze ukochane forum
U nas po staremu.. zęby idą, ale nie mogą się przebić, także ciagle czekamy, wszystko przez brak przyswajania wit D. Ciemiaczko rowniez spore, ale teraz wiosna, takze slonko nam dopomoże
) Lekarz nie widzi powodu do obaw.
Oskar rosnie, ma 77 cm i waży ponad 9 kg, także chlop jak dab
Ubranka to 74 i 80, bo reszta malutkie
Stoi juz sam, czasem sie podpiera, ale czesto puszcza i troche wywrotek jest, bardzo trzeba uwazac, przy meblach juz chodzi, takze niedlugo nam sie zacznie
Nie raczkuje, ale ma swoj smieszny sposob poruszania, dodalam filmik na facebooku, teraz juz ulepszony niz wtedy, to byly poczatki
Ja prawie zlikwidowalam rozstepy (peeling ziolowy robi cuda!! i to tylko 2 zabiegi), teraz cwicze, bo jest troche skory na brzuchu, ale mysle, ze poradze sobie z nia
Ostatnio naszly mysli o drugiej dzidzi, ale nie jestem narazie gotowa, chce poczekac, z 2-3 lata, tak marzy mi sie ten slub..... mmm
Kupilismy nowa spacerowke GRACO mirage, srednio zdowolona jestem, ale moze to przez to, ze ta zima jest i Maluch sie ciagle zsuwa, oby do wiosny
Renatka - Serdecznie zapraszamy
)
Pozdrawiam Was wszystkie i Wszystkie Maluszki buziaki w czolko od Cioci :*
A na koniec usmiech od Oskara