reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Cześć Dziewczynki.
Chciałam tylko przypomnieć że zyję:)) Strasznie mi brakuje forum:((
Niestety czasu ciągle brak:((
W pracy roboty po kokardki a w domu... ząbkujące małe (mamy już 2 dolne jedynki które poszły super ale teraz chyba górne idą i juz gorzej). I do tego domagające sie mamy na wyłączność po 10 godz rozłąki...No i psiak to samo. Jak wracam to nei wiem którą się zająć bo Młoda do cyca a psina sie wpycha koło Młodej i ja na dwie ręce:) Dobrze ża jak już każda zajmie swoje miejsce to leżą spokojnie i jeszcze się o mnie nie biją:) Ale jak Młoda nauczy się wpychać na kolana to juz wogóle nie będe wiedziała co robić:)
Także nawet jem w pracy przed kompem bo potem w domu to różnie, zwykle padam o 20 bo nocki spędzam ostatnio głównie na tuleniu Młodej...

Ale obiecuję że jak tylko się ogarnę (ha ha ciekawe kiedy) to wyskrobie trochę więcej czasu na BB...

reklama
dzieki dziewczyny :)))))

marylka : bartus jest po prostu swietny :) slodka ma buzke :)
a u nas ok, ogarnelam wkoncu organizacje z dwojka i jets ok :)
poldus chodzi do ptrzedszkola ktore po prostu (dzieki bogu!) uwielbia :)

maran : slicznotki masz i jakie kreatywne :)

Monia tule i wysyłam kilka godzin extra ;-) a z tym, jedzeniem to z kądś to znam ;-)

Jos super że Polduś polubił przedszkole - kurcze to już przedszkolak ale ten czas leci, i że udało Ci sie wszystko ogarnąć - domyślam sie że łatwo nie było ;-)
to co do 3 razy sztuka?? bo ja pamiętam że tam te dzieczęce stroje czekają w szafie ;-)
ja sobie zarzyczyłam bliźniaki chłopca (bo sa przecudni) i dziewczynke a to pewno będzie moja ostatnia ciąża - jeszcze nie wiem kiedy ale będzie ;-) no chyba że samo życie zdecyduje bo generalnie na gumkach lecimy ze tak powiem ale czasem zdarza się bez ;-)

witam witam!

a ja jakoś ostatnio ochoty i czasu na kompa ni mam, dobrze że teraz w pt/sob K już wraca z pracy więc tydzień odsapnę! uff jak tego brak.
Olcia na szczeście zdrowa, mam nadzieję, że niedługo nadrobi zaległości m.in w przewrotach bo odrobinę widac ku temu postępy ;-)
Marylka Bartuś boski! przystojniak rośnie że hoho będą się biły laseczki o niego kiedyś.
Monia witam i wpadaj częściej choć wiem jak to z tym czasem jest a jeszcze przecież na wolnym.
Marta wszystkiego naj dla synka na roczek, ależ to zleciało!
Maran córcie masz super, ale to się powtarzam już po raz kolejny uściskaj i ucałuj :-)

to i my się pokarzemy, Olcia w Dzień Babci :-)

_DSC0837.jpg_DSC0850.jpg

Ostatnia edycja:
młodam dziękuje ;-) i mówisz ze będą latac ?? to juz zaczynam pilnować ale wiesz Tobie radze to samo bo zaraz sznór kawalerów będzie do Olci
ta czasem jest że ochoty ba kompa brak - też miewam wstręt komputerowy co jakis czas ;-)

a córcie masz przepiekną same księżniczki na tym forum ;-)

marylka pilnuj pilnuj ;-) to mówisz tak jak mój K, że zaczyna powoli bać się o wielbicieli Olci ;-) każdego niby przegoni, taaa gadanie, pewno córcia będzie skutecznie tatusia urabiać i to ja będę ta niedobra w razie W ;-) ale co tam życie hihihi ktoś musi być zły by inny mógł być dobry ;-) ale mi przywala dzisiaj.

aa swoją drogą to powiem, że dziś młoda jeździła w spacerówce, jak miło, że na płasko się rozkłada. mam pytanko do posiadaczek Tako Wariorr: czy ta folia przeciwdeszczowa jest do spacerówki i gondoli?

Witam Was :)
Widze, ze troche sie ruszylo na forum, ale czasu wszystkim brak.. mi tez, nie pracuje, mialam rozwijac swoja pasje (fotografowanie) ale nie mam ani czasu ani ochoty, dobija mnie ta pogoda ;(
Od marca zaczynam szukac pracy, ciezko bedzie mi sie rozstac z malym, ale trzeba :)
Dzisiaj zaczelam dzialac na moje rozstepy brzuszne, mialam pierwsza czesc zabiegu (peeling ziolowy), dobrze sie zlozylo, ze mama ma kolezanke kosmetyczke, to moze mnie uratuje :D
Brzuch mnie piecze, ale bedzie tylko lepiej, tak sie nastawiam :)

Sliczne macie dzieci! Mlodam, Monia, Marylka :)
Dodawajcie wiecej zdjec :)
Pozdrawiam Was :*

Cześć:)

Mlodam Olcia jest śliczna:)) Mój mąż powiedział że on nie widzi potrzeby żeby Wikuśka nasza miala kiedykolwiek chłopaka:)) Widze że twój K to samo:))
Powiedz mi jak Ty dajesz radę sama? Mnie czeka rozłąka z mężęm na miesiąc i już się zastanawiam jak to będzie... Jak Ola reaguje na rozstania z tatą??

Created spoko pomału się unormuje i będziesz miała czas na wszystko... Ja sobie obiecałam że będę sie uczyc angielskiego i wróce na kurs dla tłumaczy i .... dupa. Ale spokojnie przeciez mam czas na to. Jak małe podrośnie to nadrobimy:)) fajnie masz z ta kosmetyczką:))

A ja dzis dla odmiany wyspana:)) I od razu świat jest piękniejszy:)) Młodej na chwilę odpuściły zęby:) I w nocy dała mamie pospać:) A rano jak sie ubierałam i pytałam męża czy może być (czy pasuje żakiet do bluzki) to ona tak ślicznie zaczęła bić brawo i się śmiać:) I takie chwile sprawiają że te wszystkie złe momenty i zmęczenie się zapomina:)

reklama
Witam i buziam Was kochane!!!!!:tak::tak::tak:
Baardzo długo mnie nie było i strasznie za wami tesknie:-(ale mysle o Was cały czas:tak:
2 grudnia mialam operacje na woreczek - doszlam juz do siebie ale jakos czasu brak:zawstydzona/y:
Rozalka chyba bedzie zabkowac bo od kilku dni slina leci i czeste rzadkie kupki, no i mam wrazenie ze 2 jedynki na dole na raz wylaza:-D
Pozdrawiam Wszystkie i caluski od Nas dla Waszych slicznych Maluszkow!!!!!

Do góry