reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Wisienka! :szok:gdzie moje ulubione zdjęcie z avatarka?:-(
SOL gdzie te zdjęcia ze spotkania?

Ja też się nie najlepiej czuję, jakieś doły mnie dopadły... i co do wagi też makabra, zamiast zgubić kg to jeszcze przytyłam... i walczę ze sobą by nie jeść słodkiego ale jak...ehhh do d...
Młoda zdrowa i to cieszy, ze spaniem na noc się poprawiło, ale w dzień dalej masakra, czasem drze się tak strasznie że dziwię się że sąsiedzi po gliny nie dzwonią:sorry2:;-) nie przewraca się ani z pleców na brzuch ani z brzucha na plecy - pomijając jeden raz w święta u teściów.
ja już niestety na urlopie....
Pogoda u mnie tez do d... ni to zima ni to wiosna szok. Ze zdrowiem mojej mamci niezbyt więc też i się martwię.
miłego dzionka

reklama
młoda - muszę znaleźć chwilę żeby do tego siąść bo po resecie systemu nie mam oprogramowania dobrego i muszę się dopraszać u męża :-p

Emilka mi się przestawiła sama - śpi od 22 do 8 a wczoraj spała od 21.30 do 11 :szok:

Hej :)

U nas średnio. Maruś ma chore gardełko a dziewczyny na szczęście zdrowe są. Dzisiaj już buszowały po śniegu :) Ja też mam doła ... A waga wredna nie chce spadać ... :/

sol - wszystkiego najlepszego dla Emilki :*
młodam - zdrówka dla mamy

no to i ja się dołączę ;-)

dla Kamisia - sto lat!
033.gif
n015.gif

Witam Was Serdecznie :)
Dawno nie pisałam, jakoś nie wiedziałam co, ale za to czytałam wszystko :)
100 lat dla Kamisia, jak to zleciało! Juz niedlugo moj będzie kończył RoczeK :D

U nas po staremu, Oskar rośnie, przekroczył 8,5kg i 70cm, także duży z niego facet :)
Jest wesoły, ciągle się smieje i mówi tylko: baba :) no cóż, babcia nauczyła i nic nie poradzę.
Zaczał mi ładnie jeść, zjada zupę, taka robioną przeze mnie i ziarenkiem pieprzu i soli, mało zmieloną, bo inaczej nie chce jeść, do tego kisiel na zmianę z owocem na podwieczorek, kaszka i cyc:)
Ząbek to tylko dolna trójka, na inne czekamy, uparte jakieś :p

A jak tam Wasze Maluszki, Okruszki? Bo mój to juz nie okruszek :D
217176.M.jpg

Witam niedzielnie. Rosół bulgocze az miło, mięsko się piecze, Mila rozrabia....a ja uciekłam na chwilę do kompa. Ostatnio u nas trochę problemów i cięzko mi zdobyć się na paplanie na forum. Miejscie dla mnie więc wyrozumiałość.
Mila ząbkuje i skacze. Wszystko jakieś takie napiete.......Musze sobie znalexć jakiś pozytywny punkt zaczepienia bo zamiast spedzać miło czas przed powrotem do pracy, ciągle się dołuję....
majqa gratki ząbka
wisienka hmmmm poprosze o rosołek ;-) i głowa do góry ;-) no ale widze jest poprawa i pozytywne myślenie , oby tak dalej ;-)

hejka!

ale tutaj pustki............ laski wracac! wyłazić i się tak nie skrywać;-)

u nas do przodu, K wczoraj znów do pracy pojechał, miałam go 4 tygodnie! co za luksus, no to teraz przez 3 pokwiczę... ehh wszystko co dobre się kończy.
Olcia coś mi nie śpi jak to kiedyś było-sama nie moze jakoś zasnać i zazwyczaj się wydziera przy usypianiu:szok: może wróci do normy... gdzie jest moje dziecko???;-)
szybkiego powrotu do "normy" w usypianiu ;-)
To i ja się pokażę ;-)

U nas już po podwójnej ospie - czekam jeszcze aż Emilce zejdą strupki do końca bo ciapek łazi. Zostało jej plamek na buzi, ale może z czasem znikną :tak: Karoli też kilka zostało na ciele, ale Emi zostanie o wiele więcej choć się nie drapała :-( Tak więc Emilka jeszcze urodzin nie wyprawiała. Może 22 stycznia jak się uda - na ten dzień miała termin :-p
Ogólnie jest ok :tak:
Wisienka - mogę tu wstawić fotki ze spotkania?
hej ho kogo ja widze witaj kochana ;-) a tak ostatnio sobie o Tobie myślałam i prosze jesteś ;-) superowo ;-)

Wisienka! :szok:gdzie moje ulubione zdjęcie z avatarka?:-(
SOL gdzie te zdjęcia ze spotkania?

Ja też się nie najlepiej czuję, jakieś doły mnie dopadły... i co do wagi też makabra, zamiast zgubić kg to jeszcze przytyłam... i walczę ze sobą by nie jeść słodkiego ale jak...ehhh do d...
Młoda zdrowa i to cieszy, ze spaniem na noc się poprawiło, ale w dzień dalej masakra, czasem drze się tak strasznie że dziwię się że sąsiedzi po gliny nie dzwonią:sorry2:;-) nie przewraca się ani z pleców na brzuch ani z brzucha na plecy - pomijając jeden raz w święta u teściów.
ja już niestety na urlopie....
Pogoda u mnie tez do d... ni to zima ni to wiosna szok. Ze zdrowiem mojej mamci niezbyt więc też i się martwię.
miłego dzionka
z kąd ja to znam z tym odchudzaniem - czytałam to jak o sobie ;-) ale tak sobie myśle że może jak zadm prawko to sie będe mniej stresować no i puki karmie cycem to raczej ciężko bedzie bo jak mały więcej ciągnie to potem biegam po domu taka głodna jak wilk ;-)

created to też śmiesznie że 3-ka pierwsza wyszła no ale jak wyszła to co trzeba czekac na reszte ;-) mój juz nie jest malutki duży chłop już z niego

buziaki dla wszystkich i tony dobrego humoru rozjade:-)

witajcie!

ja ostatnie dni nie zasiadałam do kompa, jakoś tak ochoty brak... ehh chyba ten dołek działa.

Sol no wreszcie fota :-) super!
Majka zdrówka dla was.
Creat... nooo to moja więęęęększa... byłyśmy z moją na szczepieniu we wtorek i waży 8350 i ma 74 cm... a nie ma 6 miesięcy:szok: także mam duuuuuzią dziołchę... ;-).

Przez nieco ponad miesiąc przytyła 650g. podobno trochę za dużo, ale lekarka nie chciała wprost powiedzieć by mnie nie urazić, ale po jej minie widziałam potwierdzenie na moje pytanie.

Wisienka jak tam żyjecie?

Czekam z niecierpliwością już na K, ale tym razem będzie dopiero za tydzień w sobotę :-( jak ja to wytrzymam, moje nadgarstki wysiadły. mam skierowanie do ortopedy, bo nawet z leżenia ją podnieść nie mogę normalnie, ani np. odłożyć na przewijak :-(masakrycznie to boli.

reklama
super wyglądacie laski ;-)

witajcie!

ja ostatnie dni nie zasiadałam do kompa, jakoś tak ochoty brak... ehh chyba ten dołek działa.

Sol no wreszcie fota :-) super!
Majka zdrówka dla was.
Creat... nooo to moja więęęęększa... byłyśmy z moją na szczepieniu we wtorek i waży 8350 i ma 74 cm... a nie ma 6 miesięcy:szok: także mam duuuuuzią dziołchę... ;-).

Przez nieco ponad miesiąc przytyła 650g. podobno trochę za dużo, ale lekarka nie chciała wprost powiedzieć by mnie nie urazić, ale po jej minie widziałam potwierdzenie na moje pytanie.

Wisienka jak tam żyjecie?

Czekam z niecierpliwością już na K, ale tym razem będzie dopiero za tydzień w sobotę :-( jak ja to wytrzymam, moje nadgarstki wysiadły. mam skierowanie do ortopedy, bo nawet z leżenia ją podnieść nie mogę normalnie, ani np. odłożyć na przewijak :-(masakrycznie to boli.
oj idulko współczuje bólu , mam nadzieje że ktoś Ci pomoże w opiece puki luby nie wróci, zdrówka życzę

Do góry