reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witam się,

dziewczyny po pierwsze dziękuję za pamięć o Kamisiowych urodzinach. Maranka duży buziak dla Ciebie.

Ja się trochę wyłączyłam, bo Kamiś chorował, dwa miesiące bez poprawy. No ale trochę wizyt u dobrego pediatry i na razie wszystko w porządku.

Młody jeszcze sam nie chodzi, stoi sam bez trzymania, coraz dłużej, ale kroczku boi się zrobić.

Ja pracuję, mamy teraz mały zapierdziel w pracy, więc ogarniam dom, pracę dzieci i już brak czasu na cokolwiek innego.

Teraz jeszcze przygarnęłam psa, który się błąkał od miesiąca na naszym osiedlu (nie miała baba kłopotu...), ale serce bolało i wzięłam go z Karolkiem. Moje starsze dziecko już się nie dziwi jak co i rusz coś ratujemy, karmimy.

pozdrawiam was mocno i ściskam wasze maluszki.

widzę, że mało dziewczyn pisze, każda zarobiona. Tak to jest jak maluchy absorbują cały nasz czas.

reklama
Zapmarta hej kobitko kupe lat ;-) kurcze mały już roczek skończył, szok !!!! spużnione ale szczere STO LAT dla Kamisia, i oby nie chorował więcej
Ty to masz dobre serce z tymi zwierzakami ;-) chłopaki też pewno będą tak ratować jak dorosną - na wzór mamy ;-) buziaki

Josephine hej ho pamiętam pamietam i gratuluje synka !!!!!!!!!!! ależ to zleciało , jak tam sie czujecie i jak tam kochany Polduś ??

MAran nie ma co sie ukrywać ;-)

a tak wygląda mój kochany Bartuś :

Zobacz załącznik 428176Zobacz załącznik 428177Zobacz załącznik 428178

Witajcie :)

zapmarta - my też przygarneliśmy pieska tyle że sunię i ma już imię - LUNA :) Ktoś ją do nas podrzucił ...
maryla - fajny Bartuś :)

Nie wiem czy pisałam: mamy już dwie dolne jedynki i idą dwie górne i odziwo Maruś jest grzeczny :szok: co mnie mile zaskoczyło :-):tak:.

Majqua dzieki ;-) i super że Maruś dobrze znosi zęby mój w sumie też tylko jest marudny i czasem ląduje u nas w łóżku bo wtedy lepiej śpi - ale to czasem no i gratuluje jedynek ;-)

Moje Gwiazdy ;)
2mfn6e9.jpg

2uihchg.jpg

z Babcią i Dziadkiem
67tmxz.jpg

na placu zabaw
rmijpt.jpg

moja artystka tworzy :)
1zbf3mh.jpg

z6ema.jpg

no i Maja je makaron:
10qflp5.jpg

Witajcie
ależ mnie nie było. U nas masakra z problemami ciężko było mi się pozbierac ale chyba pomału dochodze do perfekcji w rozciąganiu doby.
Mila znów rehabilitowana, teraz jeździmy do wro, zmieniliśmy rehabilitantke i chyba widac poprawę. Pani to rewelacyjny bobatowiec wiec cwiczenia sa miłe i lepiej je mała znosi.
Paweł złamał noge więc mam go do obslugi w domu a ja niedomagam jeszcze trochę po wypadnięciu dysku.
jedynie Maciek się jakoś uchował.
No tak i Mila ma skaze białkowa mimo, ze mm dostaje tylko
raz dziennie a reszta cyc.......
Sol alesmy laski:-D
Marylka, maran sliczne dzieciaczki
Zapmarta 100 lat Kamisiowi
mlodam pozdrawiam
Jos sliczny twój syneczek
pozdrawiam wszystkie wystarane

reklama
Maran dziewczyny są przecudowne ;-) a jakie zdolniachy nic tylko gratulowac ;-)

Wisienka hej kochana , tak wiem rozciąganie doby to nie takie proste ale za to konieczne ;-(
biedaczki dobrze że choć Maciek sie uchował , zdrowia dla Was życzę

Do góry