reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witam się,

dziewczyny po pierwsze dziękuję za pamięć o Kamisiowych urodzinach. Maranka duży buziak dla Ciebie.

Ja się trochę wyłączyłam, bo Kamiś chorował, dwa miesiące bez poprawy. No ale trochę wizyt u dobrego pediatry i na razie wszystko w porządku.

Młody jeszcze sam nie chodzi, stoi sam bez trzymania, coraz dłużej, ale kroczku boi się zrobić.

Ja pracuję, mamy teraz mały zapierdziel w pracy, więc ogarniam dom, pracę dzieci i już brak czasu na cokolwiek innego.

Teraz jeszcze przygarnęłam psa, który się błąkał od miesiąca na naszym osiedlu (nie miała baba kłopotu...), ale serce bolało i wzięłam go z Karolkiem. Moje starsze dziecko już się nie dziwi jak co i rusz coś ratujemy, karmimy.

pozdrawiam was mocno i ściskam wasze maluszki.

widzę, że mało dziewczyn pisze, każda zarobiona. Tak to jest jak maluchy absorbują cały nasz czas.

reklama
Zapmarta hej kobitko kupe lat ;-) kurcze mały już roczek skończył, szok !!!! spużnione ale szczere STO LAT dla Kamisia, i oby nie chorował więcej
Ty to masz dobre serce z tymi zwierzakami ;-) chłopaki też pewno będą tak ratować jak dorosną - na wzór mamy ;-) buziaki

Josephine hej ho pamiętam pamietam i gratuluje synka !!!!!!!!!!! ależ to zleciało , jak tam sie czujecie i jak tam kochany Polduś ??

MAran nie ma co sie ukrywać ;-)

a tak wygląda mój kochany Bartuś :

Zobacz załącznik 428176Zobacz załącznik 428177Zobacz załącznik 428178

Witajcie :)

zapmarta - my też przygarneliśmy pieska tyle że sunię i ma już imię - LUNA :) Ktoś ją do nas podrzucił ...
maryla - fajny Bartuś :)

Nie wiem czy pisałam: mamy już dwie dolne jedynki i idą dwie górne i odziwo Maruś jest grzeczny :szok: co mnie mile zaskoczyło :-):tak:.

Majqua dzieki ;-) i super że Maruś dobrze znosi zęby mój w sumie też tylko jest marudny i czasem ląduje u nas w łóżku bo wtedy lepiej śpi - ale to czasem no i gratuluje jedynek ;-)

Moje Gwiazdy ;)
2mfn6e9.jpg

2uihchg.jpg

z Babcią i Dziadkiem
67tmxz.jpg

na placu zabaw
rmijpt.jpg

moja artystka tworzy :)
1zbf3mh.jpg

z6ema.jpg

no i Maja je makaron:
10qflp5.jpg

Witajcie
ależ mnie nie było. U nas masakra z problemami ciężko było mi się pozbierac ale chyba pomału dochodze do perfekcji w rozciąganiu doby.
Mila znów rehabilitowana, teraz jeździmy do wro, zmieniliśmy rehabilitantke i chyba widac poprawę. Pani to rewelacyjny bobatowiec wiec cwiczenia sa miłe i lepiej je mała znosi.
Paweł złamał noge więc mam go do obslugi w domu a ja niedomagam jeszcze trochę po wypadnięciu dysku.
jedynie Maciek się jakoś uchował.
No tak i Mila ma skaze białkowa mimo, ze mm dostaje tylko
raz dziennie a reszta cyc.......
Sol alesmy laski:-D
Marylka, maran sliczne dzieciaczki
Zapmarta 100 lat Kamisiowi
mlodam pozdrawiam
Jos sliczny twój syneczek
pozdrawiam wszystkie wystarane

reklama
Maran dziewczyny są przecudowne ;-) a jakie zdolniachy nic tylko gratulowac ;-)

Wisienka hej kochana , tak wiem rozciąganie doby to nie takie proste ale za to konieczne ;-(
biedaczki dobrze że choć Maciek sie uchował , zdrowia dla Was życzę

Do góry