reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

wisieńka - jaka dama! Królewna prawdziwa!!! No i super, że wszystko poszło si :-)
monisia - współczuję ale fakt nie ma co zwlekać, &&& by wszystko poszło jak trzeba

a u nas ząbkowanie - bolesne ząbkowanie ... ehh

reklama
Dzieki kochane!!!
DOROTKO - przesłodka Twoja Ksiezniczka:tak::-D
MAJECZKA - zycze szybkiego wyjscia zabalka:tak: A jakie u Was objawy ząbkowania???
Ja ciagle mysle o zabiegu i bardzo sie stresuje....jeszcze ten nasz szpital ma taka renome, ze szkoda gadac....:-:)no:

Maruś jest bardzo rozdrażniony, marudny i ma rozpulchnione dziąsełka.Mniej je. Mało tego wydaje mi się, że idą wszystkie na raz tzn. jedynki.

No i zaczął się budzić w nocy co dwie godz. i dzisiaj dam mu na noc flachę, zobaczymy czy to coś da ...

Witajcie ja sobie piję kawkę i wyjadam pochrzcinowe ciasto. Pol w pracy, Maciek w szkole, Mila śpi. Błoga cisza:-D:-D
mlodam wejdz sobie na nk i FB tam mam duzo zdjęć wklejonych
majqa oby ząbki szybko wyszły. U nas też marudzenie ale raczej to urok skoku bo juz 3 dni nocki słabo przespane, chociaz bez płaczu i zmiana w jedzeniu. Tym razem na więcej. No i Mila zaczeła na nas krzyczeć:szok::-D
monisa wyobrażam sobie jaki stres, najlepiej miec to szybko za sobą

O matko jak tu cicho!!!:szok::szok:

U nas na zmianę: marudnie i wesoło. Czekam, aż zębole wyjdą i będzie ok. Maruś słabo śpi w dzień co łączę również ze skokiem rozwojowym. Poza tym bez zmian

Pozdrawiam.

Wątek chyba już padł.... :-(

Ja byłam dzisiaj z Mareczkiem do szczepienia. Zniósł je dzielnie. Nie płakał tylko trochę się pożalił.
Muszę się pochwalić - mój "Maluszek" waży 8,5 kg :) Ale nie jest gruby tylko duży (ubieram mu ubranka w rozmiarze 74)

reklama
Do góry