reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Created, a dlaczego nie dzwoniłaś po pogotowie z taką temperaturą???!!! Sorry, ale po szczepieniu temperatura winna wahać się od 37,5 do max 38, powyżej wymaga interwencji lekarza!!!

Libby, szkoda, że Twoja spacerówka nie rozkłada się na całkiem płasko, bo faktycznie szkoda kręgosłupa, tym bardziej, że tak długo przebywacie na świeżym powietrzu...może przeciągnij w czasie, jak najdłuższe spacerowanie w gondolki, aż tak bardzo pewnie nie wyrósł ;)

Rzadko tu bywam, ale pozdrawiam wszystkie*

reklama
Maran, Sorbuś, Ewelinko dzięki.

Maran, kiedyś wkleiłaś wykres skoków rozwojowych i chyba link do stronki z nimi. Fajnie było to tam opisane. Moglabys znów podać linka?

Ewelinko, jeszcze się mieści. Czasami rosną takie duże dzieciaczki.

Jejku, mam nadzieję, że ząbkowanie nie będzie tak bolesne u mojego małego.

libby - mój Maruś jeździ w spacerówce odkąd skończył 2 m-ce a mamy baby design rider bo krzyczał w niebogłosy w gondolce. On też jest duży - na 3 m-ce ważył 7500 a ubieram go w rozm. 74.

Libby prosze bardzo o skokach rozwojowych:
167wppy.jpg

Skoki rozwojowe w pierwszym roku życia niemowlęcia - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety

majka współczuje choroby młodego, cieszę się że macie już to za sobą! oby jak najmniej chorób dla naszych szkrabów.

maż nie wiem jakim sposobem, bo sam dokładnie nnie wie od czego, ale naprawił LAPKA :-D huraaaaaaaaaaaaaa zdjecia uratowane, od razu skopiowałam na dysk przenośny! ufffffffffffff co za szkoda by było, no i mam motywacje do ponownego powrotu do wywoływania zdjęć. ;-)

w piątek wróciliśmy znad morza, młoda podróż zniosła rewelacyjnie, w sumię na końcówkach wymiękała, ale jakoś dałyśmy radę. trochę się bałam jak to będzie wyglądać, inne pomieszczenie, powietrze, łóżeczko, ale młoda była rewelacyjna :-) sporo czasu na dworze spędzałam z nią coby jak najwięcej powietrza nałapała :-) morze też zaliczyła, ale w wóziu nie wyciągałam jej, bo strasznie wiało. w grudniu znów wyprawa :-) jednego co mi brakowało to wanienki, wiec będzie trza na następny wyjazd skombinować.

miłej nierdzieli :-)

Hej kochane!!!!
MŁODAM- super ze zdjecia uratowane i fajnie ze wyjazd sie udał!!!!!
Moja Rozalka tak od ok tygodnia jest bardzo marudna, płaczliwa, zaczeła mniej jesc i robi rzadkie kupki - az po pachy....no i nie wiem czy to moze byc zabkowanie???? ale dziasełka raczej nie sa ani czerwone ani obrzekniete.....No i tez spiaca jest - wstanie, chwile sie pobawi i znów zasypia....tzn ja ja lulam bo płacze....

witajcie!

łomatko co to ja dzis w nocy miałam zachwaliłam młodą wczoraj! spała mi od 20:00-00:30 i darła się jak nie wiem co... poleciałam robić mleko - gdzie ostatnio nie pamiętam kiedy robiłam o tej godzinie w nocy. wystarczyło jej do 5 rano.
szok co to się porobiło. stwierdziłam też, że chyba pora dawać jej więcej jedzonka - od nocy robię 150 ml. wiem, ze do 3 miesięcy jeszcze troszkę, ale ona od urodzenia większą dzidzią jest. w ubiegłą środę jak K zważył się sam a potem z nią to wyszło jej 6 kg;-)

wisienka jak tam po chrzcinach? opowiadaj :-)
monisia gratki spadku wagi :-) a może Twoja ma ten jeden ze skoków?

hEJ KOCHANE....
Ja bez humoru, a raczej załmana....dzis sie okazało ze mam kamienie w woreczku i 27 ide do szpitala a 28 mam laparoskopie....boje sie masakrycznie operacji, a szczególnie narkozy, ale mam juz takie mega ataki ze nie ma co czekac...ehh....

reklama
Witajcie. U nas po chrzcinach doskonale, wszystko udane w 100%. Milusia w kościele grzeczniutka. Jedzonko w restauracji smaczne , torcik śliczny i pyszny. Goście zadowoleni, my zadowoleni. Milusia to wszystko przespała tylko w trakcie chrztu zaczepiała ksiedza i ministrantów usmiechjąc się słodko.
Monisia współczuję bidulko i zycze szybkiej i bezproblemowej rekowalescencji
A to nasza chrześcijanka:-D

Załączniki

• DSCF8376.jpg
    DSCF8376.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCF8390.jpg
    DSCF8390.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_2956.jpg
    IMG_2956.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 52