reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

majqa współczuję Marusiowi.
A u nas znów kłopot z wagą. Mila za mało przybrała. Nie wiem czy nie będę musiała ją dokarmiac bo dałam jej 2 cyce a potem dojadła jeszcze 60 ale ne płacze sama, ze głodna a jak jej się da to zje.Mam doła
d030.gif

reklama
Wisieńka - uszy do góry, ważne by Emilcia miała to co potrzeba :) Moja Natalka też mało przybierała - kazali mi dodać flachę. Dodałam, cyca rzuciła jak miała 4 m-ce a tyła tak samo :/ Więc ...

Witajcie u nas białe kropki na dziąsłach:szok: Próbowałam zetrzec i to nie pleśniawki, twarde są ale też nie zęby:szok:
Próbowałam z mm ale Mila po cycku wypija max 30ml i najedzona a najczęściej nie chce wcale. Od wczoraj mam znów jakby nawał pokarmu więc to był jakis kryzys u mnie. Co nie zmienia faktu, ze Mila dalej nie chce jeść.

- oby to nie afty były bo to boli jak cholera... Co do cycusia to próbuj dalej i ew. dodaj butlę (dobre i 30ml jak doje) a może już wsio będzie ok skoro pokarmu więcej?

Maruś ma się lepiej :-) już nie ma chrypki i katarku i mniej kaszle więc idzie ku lepszemu :-) Chyba, że ząbki go będą męczyły...

Dobrej nocy dziewczyny :)

hej babki,

doczytałam, że z Marusiem lepiej. Super.

Maran, u nas czwarty ząb wyszedł. Oj było płaczu i bólu...
Kamiś to zadziora, pełza do Karola i go drapie, szczypie, więc mój starszak mu oddaje. Płaczą obaj, jeden ze szramą na czole a drugi ze szramą na policzu.
Zaczyna się już nowy etap widzę.

Z jedzeniem lepiej, rozkręcił się, choć odpadają grudki. Z piciem bez zmian, czeka na mnie.

Wisieńka, ja też się bałam o pokarm jak wróciłam do pracy. Parę dni musiałam odciągać laktatorem bo mnie piersi bolały, ale teraz wszystko się unormowało. Pokarm mam nadal, więc karmię młodego jak wracam z pracy i w nocy oczywiście.

pozdrawiam wszystkie.

reklama
hej Marta :-)
Dwa łobuziaki kochane ;-) Dobrze, że Kamiś rozkręcił się z jedzonkiem :-)

Maruś śpi a ja sprzątam :-/ O chorobie przypomina nam antybiotyk tak już dobrze :-) :-)

Do góry