reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

majqa współczuję Marusiowi.
A u nas znów kłopot z wagą. Mila za mało przybrała. Nie wiem czy nie będę musiała ją dokarmiac bo dałam jej 2 cyce a potem dojadła jeszcze 60 ale ne płacze sama, ze głodna a jak jej się da to zje.Mam doła
d030.gif

reklama
Wisieńka - uszy do góry, ważne by Emilcia miała to co potrzeba :) Moja Natalka też mało przybierała - kazali mi dodać flachę. Dodałam, cyca rzuciła jak miała 4 m-ce a tyła tak samo :/ Więc ...

Witajcie u nas białe kropki na dziąsłach:szok: Próbowałam zetrzec i to nie pleśniawki, twarde są ale też nie zęby:szok:
Próbowałam z mm ale Mila po cycku wypija max 30ml i najedzona a najczęściej nie chce wcale. Od wczoraj mam znów jakby nawał pokarmu więc to był jakis kryzys u mnie. Co nie zmienia faktu, ze Mila dalej nie chce jeść.

- oby to nie afty były bo to boli jak cholera... Co do cycusia to próbuj dalej i ew. dodaj butlę (dobre i 30ml jak doje) a może już wsio będzie ok skoro pokarmu więcej?

Maruś ma się lepiej :-) już nie ma chrypki i katarku i mniej kaszle więc idzie ku lepszemu :-) Chyba, że ząbki go będą męczyły...

Dobrej nocy dziewczyny :)

hej babki,

doczytałam, że z Marusiem lepiej. Super.

Maran, u nas czwarty ząb wyszedł. Oj było płaczu i bólu...
Kamiś to zadziora, pełza do Karola i go drapie, szczypie, więc mój starszak mu oddaje. Płaczą obaj, jeden ze szramą na czole a drugi ze szramą na policzu.
Zaczyna się już nowy etap widzę.

Z jedzeniem lepiej, rozkręcił się, choć odpadają grudki. Z piciem bez zmian, czeka na mnie.

Wisieńka, ja też się bałam o pokarm jak wróciłam do pracy. Parę dni musiałam odciągać laktatorem bo mnie piersi bolały, ale teraz wszystko się unormowało. Pokarm mam nadal, więc karmię młodego jak wracam z pracy i w nocy oczywiście.

pozdrawiam wszystkie.

reklama
hej Marta :-)
Dwa łobuziaki kochane ;-) Dobrze, że Kamiś rozkręcił się z jedzonkiem :-)

Maruś śpi a ja sprzątam :-/ O chorobie przypomina nam antybiotyk tak już dobrze :-) :-)

Do góry