reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

SMS OD JOL
LILIANKA URODZIŁA SIĘ 7.06.2011 O 23.15 3680G, 55CM, 10PKT:-). PO 2 GODZ PRZY CYCU PRZESPAŁA CAŁĄ NOC:-D. JA CZUJĘ SIĘ FANTASTYCZNIE! POZDROWIONKA I WIELKIE DZIĘKI ZA KCIUKI

Gratulacje kochana, czekamy ciebie i opowieści, zdrówka i szczęścia dla was

monia ja bym temu sexikowi nie odpuszczała.

Jadę do wro więc dziś będę z doskoku. Wczoraj wieczorem i w nocy miałam kilka fajnych skurczy. Raczej nie BH ale przepowiadające bo bolały.:-DAlbo to emocje z porodami koleżanek albo główka się wstawiła i tak to odczuwam

reklama
Hej wszystkim!

Jol - wielkie gratulacje!!! Piękne wieści od rana! Dużo zdrówka dla Was!

Ja zaraz lecę załatwiać moje sprawy zawodowo-zwolnieniowe - aż mi się ciśnienie podnosi... :eek::crazy: No, zobaczymy...

Miłego dnia!

JOL OGROMNIASTE GRATULACJE!!!! DOCZEKAŁAŚ SIĘ WRESZCIE KOBIETO!!!
Teraz duuużo zdrówka życzę, szybkiego wyjścia do domu i bezproblemowego dzieciaczka:))

No Majka teraz Ty zostałaś. Jak dziewczyny się juz posypały to pewnie kwestia kilku dni i tez będziesz po:)) Wcale sie nei dziwię że już byś chciała... Ja mam do terminu 2 tyg i też już bym chciała...

Mary milion głębokich wdechów i wydechów i dasz rade:) Powodzenia.

reklama
oooooooooooo ależ wieści :)

Jol gratuluje serdecznie kochana
monisia kciuki za rozwój akcji i szybki poród :)

palemka &&&& za pieknie bijące serduszko :)

majqa wiec teraz za Ciebie && by ruszyło z kopyta
wisienka monia a później Wasza kolej :)

buziaki posyłam i lece dalej sprzatać chate...

Do góry