reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Monisia, &&&&&&&&& !!! mam nadzieję, że nie będą Cię za długo trzymać w tym szpitalu, tylko wezmą się za wyganianie Rozalki z brzuszka i nie będziecie się już dłużej męczyć :)))

reklama
Monisia, &&&&&&&&& !!! mam nadzieję, że nie będą Cię za długo trzymać w tym szpitalu, tylko wezmą się za wyganianie Rozalki z brzuszka i nie będziecie się już dłużej męczyć :)))

Za Ciebie tez &&&&&&&&&& kochana zeby jak najszybciej sie rozkreciło:tak:
Mam załatwiona znajoma polozna to mysle ze pomoze i bedzie szybko;-):-D

hejka!

Wisienka no im chłodniej w takiej wysokiej ciąży tym lepiej ;-) teraz to człowiek sie nigdzie nie ruszy :-( bo strach. ehh. widziałam w prognozie, że od czwartku ma być mniej stopni ufff.
Monisia powodzenia w szpitalu, niech Rozalka jak najszybciej pojawi się na świecie :-) niczego nie zapomnij :-)
Mary miłego szybkiego uprzątnięcia reszty rzeczy ;-)
Jol za CIebie też trzymam & za szybki rozwój akcji.
Majka syp się kobito!!!! :-) może będzie z nienacka ;-)

Cześć:)

U nas wkońcu odrobinkę chłodniej... ale tylko odrobinkę...

Palemko już gratulowałam ale nie wiem na ile często tu zaglądasz więc jeszcze raz OGROMNE GRATULACJE!!!!!!
I zobaczysz szybko zleci i zanim się obejrzysz to u Ciebie też będzie końcówka! Współczuję dolegliwości żołądkowych:((

Monisia super wieści!!! To trzymam kciuki moooocnoo za to żeby jak najszybciej Rozalka wyszła:))

Mary współczuję robali!! Kupuj co się da:)

Jol może jak MOnisia zacznie to nowa tura się posypie... &&&&&&&&&&&&&&

A ja się wkurzyłam... Jakiś zły dzień dziś mam... Odkryłam ostatnio że luxmed otworzył koło mnie swoje laboratorium a ja cały czas chodziłam obok i przepłacałam... no to dziś do tego luxmedu polazłam i co?? Zepsuł się system i baba nie miała jak sprawdzić czy mówię prawdę że mam 80% zniżki... Czekałam pół godz ale i tak nei naprawili więc sobie poszłam... Bo co 5 zł to nie 25...
A teraz chciałam się na ktg umówić na piątek w przychodni gdzie będę rodzić. I tłumaczę babce że mam 30 km a wizytę u lekarza na 14 i już bym soie raz przyjechała i żeby mnie tak zapisała w okolicach 14. Ona na to że ją nie obchodzi kiedy mam wizytę, poradnia jest czynna rano i ona może mi zaproponowac godz 10.30 albo żebym sobie szukała gdzieś indziej ktg jak mi się nei podoba... Małpa. Chcę iśc tam bo tam rodzę i tam jest mój doktorek jakby co... no i cały dzień będzie rozwalony...
A i zobaczcie moje zdjęcie z dziś:))

Cześć:)

U nas wkońcu odrobinkę chłodniej... ale tylko odrobinkę...

Palemko już gratulowałam ale nie wiem na ile często tu zaglądasz więc jeszcze raz OGROMNE GRATULACJE!!!!!!
I zobaczysz szybko zleci i zanim się obejrzysz to u Ciebie też będzie końcówka! Współczuję dolegliwości żołądkowych:((

Monisia super wieści!!! To trzymam kciuki moooocnoo za to żeby jak najszybciej Rozalka wyszła:))

Mary współczuję robali!! Kupuj co się da:)

Jol może jak MOnisia zacznie to nowa tura się posypie... &&&&&&&&&&&&&&

A ja się wkurzyłam... Jakiś zły dzień dziś mam... Odkryłam ostatnio że luxmed otworzył koło mnie swoje laboratorium a ja cały czas chodziłam obok i przepłacałam... no to dziś do tego luxmedu polazłam i co?? Zepsuł się system i baba nie miała jak sprawdzić czy mówię prawdę że mam 80% zniżki... Czekałam pół godz ale i tak nei naprawili więc sobie poszłam... Bo co 5 zł to nie 25...
A teraz chciałam się na ktg umówić na piątek w przychodni gdzie będę rodzić. I tłumaczę babce że mam 30 km a wizytę u lekarza na 14 i już bym soie raz przyjechała i żeby mnie tak zapisała w okolicach 14. Ona na to że ją nie obchodzi kiedy mam wizytę, poradnia jest czynna rano i ona może mi zaproponowac godz 10.30 albo żebym sobie szukała gdzieś indziej ktg jak mi się nei podoba... Małpa. Chcę iśc tam bo tam rodzę i tam jest mój doktorek jakby co... no i cały dzień będzie rozwalony...
A i zobaczcie moje zdjęcie z dziś:))

Hmmmm...no na 38 tc to Ty kochana nie wygladasz:-DLaska jak sie patrzy:tak:

Monisia to cieszę się, ze cię nie przetrzymują dalej. Teraz &&&&&&&&&&&&&żeby poszło szybko i bezboleśnie. Pisz oczywiście , czekam na wieści
moniafaktycznie dzień zaczął się nieciekawie, nie denerwuj sie bo szkoda nerwów z powodu babsztyla, jakaś ty zgrabniutka, tez sie wstawię zaraz jak znajdę czytnik kart
mlodam no u mnie taka parówa, ze marzy mi się chodzenie na boso po sniegu

Ota ja spuchnięta i nad wyraz ciążowa , 35tc:-D a.jpg

Dzięi:))

Wisienka Ty też bardzo ładnie wyglądasz:))

A teraz dla kontrastu zdjęcie z przodu i z boku:)
Bokiem to juz chyba wyglądam na 38 co?

reklama
Do góry