reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Jol GRATULACJE :-) wszystkiego co najlepsze Wam zyczę!

Ja byłam dziś na szybkiej wizycie, pobrała do badania co trzeba, dała skierowanie na badania (morfologia, elektrolity, i markery na sprawdzenie czy w jajniku nadal jest ta moja nieszczęsna torbiel czy nie). Szyjka nadal miekka i bez zmian od poprzedniej wizyty. Mojej gin niestety nie będzie jak mam termin :-( będzie na urlopie, ale powiedziała mi, że ja to do terminu nie wytrzymam... :szok::baffled::sorry2: ups, tak oficjalnie... aaaaa

Naga trzymam kciuki za wizytkę!!! koniecznie daj znać!!!

reklama
No, jestem z powrotem... Boże, ja nie wiem, jak to wszystko tu wciąż funkcjonuje!!! Mój szanowny lekarz nawet nie wysłał moich zwolnień lekarskich do tutejszego urzędu, który się tym zajmuje!!!!!!!!!!!!!! :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::growl::growl: Cholera, jak się samemu nie dopilnuje, to nic się nie osiągnie! :wściekła/y::no: Ale wyprostowałam sprawę i teraz tylko czekać, czy mi wypłacą pieniądze, czy czegoś jeszcze się przyczepią! :oo2::errr::angry::crazy: Szlag mnie chyba na to trafi! :zawstydzona/y::-( No, i jeszcze czeka mnie jeden cyrk z wypełnianiem i wysyłaniem papierów dot. macierzyńskiego. Założę się, ze coś zgubią, coś będzie nie tak... :no: Ufff... Ale to po USG połówkowym.

Jednym słowem, jestem padnięta i wściekła!

Monia, Majqa - dzięki, babeczki! ;-) Jakoś poszło. A jak tam u Was?

Majqa - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za rozpoczęcie akcji!

Ja u sister, po pediciure:-)Potem jadę na SR. Miło było polezec z nózkami do góry a i stopki mam śliczne i frencza nałożonego. No i tanio było.
No a moje poranno nocne skurcze rozkręciły się i trwały do 13tej.:szok:Myslałam juz żeby jechac na KTG ale przeszły. Nie były takie typowe bo przychodziły falami a nie cyklami i nieregularne. Myślę, ze to przepowiadające i urodze w 38t:-)Ale strachu się najedliśmy. Nie mam żadnych zwiekszonych upławó, czopa tez nie widać ale ogólnie dziwnie się czuję:szok:Kłuje mnie w szyjce i pachwinach. Myslę, ze jak dalej tak bedzie pójdę na to ktg jutro:-p

pewnie rodzą te nasze wystarane.

A u nas: Karol gorączkuje, Kamiś ząbkuje. Uroki macierzyństwa...

wisieńka, ja miałam takie kłucia i brzuch mi się stawiał. Urodziłam równiutko w 38 tyg, więc może u Ciebie też się szykuje Emilcia wcześniej.

no nic babki spadam spać bo ciężka noc się szykuje. Buziaki dla was i czekam na wieści.

Mary, bez nerwów. Ciesz się nowym domkiem i dzidzią swoją. Ugłaskaj brzuszek ode mnie.

hej :)

Nagapalma - Gratuluje i zdrowej ciazy zycze :))

Jol - No i doczekalas sie! Ucaluj Malenstwo w czolko, niech zdrowo rosnie :)

U mnie spokoj, Maly jak zawsze po kapieli spi, noce tez sa co raz lepsze, ale nie chce spac w lozeczku, nie mam sily narazie go przekladac i spi z nami :)
Budzi sie 2 razy na karmienie a poza tym jest ok, w ogole straszny zarlok z niego.
Mniej ulewa, ale nadal sie zdarza.. Trzeba bylo wziac sie na sposob po prostu :)

Dalej trzymam kciuki za wszystkie brzuchaczki i ich porody :*

Witam z samego rana :)
O godz. 4:30 obudziły mnie skurcze. Poszłam do toalety i odszedł mi czop - resztka podbarwiony na różowo.:-) Skurzcze mam mocne i regularne. Zaraz idę się kąpać i może wytrzymam by odwieźć dziewczynki do przedszkola i potem prosto do szpitala :tak: :-D

Już zapomniałam jak to boli .... :tak::szok:

reklama
witajcie-dostałam rano sms'ka

wczoraj o 22.25-8.06.2011-Monisia została po raz drugi mamą- Rozalka ma 3380g i 58cm.
jest cudowna ,ale poród nieciekawy.bużka i pozdrowienia!!

Majka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& niech pójdzie szybko i jak najmniej bolesnie!!

Do góry